Spotreba oleja
Moderátor: Blue Lanos
jasne a ne ze ted bude pul cech jezdit za mnou menit gufera.delal jsem to na favoritu kde je pristup ze strany.na 16v motoru verim ze to pujde udelat taky ale muselo by se to nejdriv proverit.(v postate nema ventil kam spadnout takze pohoda jen to odrazeni pulmesicku je trosku problem ale verim ze by to bylo v poho.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- Reklama
No to je zaujimave. Musim sa opytat v servise ci to vedia...
Skoda ze ja k JRD to mam daleko...
Skoda ze ja k JRD to mam daleko...
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
gufera
...jo palikx, to je tak...ty přiznáš rovinu, udělal jsem to tak tak a dělal jsem to a to...no a druhej to udělá stějně, píši stále o guferách ventilů a napíše tam celou hlavu a třeba i s rovnáním...a nebo jeho mistr tam připíše III. světovou...ale to je život.... ( anebo, taky vývoj tržního hospodářství v česku... ) ale hlavně máš naši důvěru...třeba si to přečte i tvůj " pantáta " vona je to vlastně pocta....
Mějte se fajn
)
Mějte se fajn
)
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
ODPOVED
Kasma ak si pretesnil olej.vaňu tak možno ju budeš mať chvílku čistu.
Zdravim pani. Som tu novy. Spociatku som si myslel ze spotreba oleja na Espere je velky pruser, ale uz niekolko znalych ludi mi povedalo, ze na 10 000 km 1l oleja nie je problem. Ja pouzivam GM olej cize opelacky vtedy mi ventili neklepocu ani ked je motor studeny. Skor sa chcem opytat zi su nejake dobre miesta na Slovensku v blizkosti Sturova kde by sa dali zohnat suciastky na mojho tatosa. Nedavno som s Esperom hral hokej so srnkou a mal som problem pozhanat diely.
AirVolk
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
no.. k oleju...
1Liter je dost, kedze moja Nexia z rovnakym motorom spapa za 10tkm asi 1deci..
cize ti to niekde tecie, asi na viku ventilov, alebo na olejovej vani, u 10r vozu normalka..
no a suciastky dovaza do SR firma Carmax Piestany / Vrbove...
cize ti to niekde tecie, asi na viku ventilov, alebo na olejovej vani, u 10r vozu normalka..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
No ved tak je to myslene, ze vzhladom k veku ok.JRD McLAREN píše:no.. k oleju...
AirVolk
JRD, tesnenia su ok, max rok stare a okolo nich je sucho, ja tipujem na tie gufera a piestove kruzky... Aky je tvoj nazor?
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
..naro by somm mal az po videni dymu z vyfuku..kasma píše:JRD, tesnenia su ok, max rok stare a okolo nich je sucho, ja tipujem na tie gufera a piestove kruzky... Aky je tvoj nazor?
a aj ten O kruzok na rozdelovaci je novy ..??
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
ano aj ten kruzok by mal byt ok. menili to pri pretesneni veka /ak ma neoklamali/.
Koncovka vyfuku je dost zadymena, cela cierna, dym pri studenom aute biely, ked sa zohreje (po 10-15 km) ho skoro ani nevidno, ziadny extremny rozdiel som si nevsimol, ale som do toho laik... Profi oko by si mozno nieco vsimlo...
Koncovka vyfuku je dost zadymena, cela cierna, dym pri studenom aute biely, ked sa zohreje (po 10-15 km) ho skoro ani nevidno, ziadny extremny rozdiel som si nevsimol, ale som do toho laik... Profi oko by si mozno nieco vsimlo...
Veľmi sa tomuto čudujem. Neviem, čo s tými autami robite.AirVolk píše:Zdravim pani. Som tu novy. Spociatku som si myslel ze spotreba oleja na Espere je velky pruser, ale uz niekolko znalych ludi mi povedalo, ze na 10 000 km 1l oleja nie je problem.
Ja mám 10r. Espero, najazdené ďaleko cez 200tis. a nedolievam ani kvapku. Ani z neho neubuda. Vždy je olej v norme do ďalšej výmeny. Mením každých 10tis. a davam tam plnú syntetiku. A spotrebu mám 6,8 až 7,1 mimo mesto. Je pravda, že nad 130km/h nejazdím.
Myslím že nad spotrebou 1 liter na 10 000km si vôbec nemusíš lámať
hlavu, je to OK. Iba niektorí pedanti do toho pichajú. To je vlastne
spotreba od výmeny do výmeny.
Ináč nie je vhodné dolievať olej na vrchnú rysku, tobôž nie nad.
Rýchlo sa mine. Najlepšie je ho držať na strede mierky a nižšie.
hlavu, je to OK. Iba niektorí pedanti do toho pichajú. To je vlastne
spotreba od výmeny do výmeny.
Ináč nie je vhodné dolievať olej na vrchnú rysku, tobôž nie nad.
Rýchlo sa mine. Najlepšie je ho držať na strede mierky a nižšie.
ex - Espero, 11/96, 1,5 DOHC, 66 kW,strieborná metalíza, 107000km, plná výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.