Vcera predo mnou isiel biely pasat, ktory asi nemal zadne tlmice (alebo take znicene)

Moderátor: Blue Lanos
..to boli PAT a MAT z " A JE TO " SERVISU ...Serpico píše:Ahojka, při poslední výměně zadních tlumičů mi mechanik utrhl vnitřní matku v rameni údajně neměl patřičný klíč aby si ji podržel. Při sváření CO mi odstřelil komplet zapalování - škoda 8 tisíc. Kč. Reklamace nemožná. Jak se mu to povedlo nechápu - byl to vůl korunovanej. Normálně mi svářeli CO výfuk úprava sportovní koncovky a ani neodpojily baterku a nic se nedělo ( možná proto, že výfuk je na silentbloku a motor taky ). Na servisy jsem dost alergický - doposud jsem byl sponzor. Litoval jsem toho, že jsem si to neudělal sám.
Geometrii jsem nedávno ( v roce 2004 ) nechal dělat v Tempo servisu Čestlice u Praha to byl horor. Po chvilce mi mistr sdělil, že chtějí rozhýbat kulové čepy - údajně u Oplů ( mám Nexii ) zareznou. Nejde prý sundat kulový čep. Chlapci to co jsem uviděl po příchodu do dílny to byla groteska. Mladý tlustý a vyholený tupec mi třískal palicí to nebylo kladivo na rameno kulového čepu. Po dotazu zda to hovadu vůbec mělo mámu nebo spadlo z Marsu, jsem si půjčil originál stahovák dvakrát dotáhnul a poklepnul kladívkem a bylo dole. Viděl jsem sklepnout kulák, ale to se musí umět.
Pak mějte důvěru v servisy - mimo Golc Car palikxe a petrma, tam jsem byl taky a jinam už nejdu. Mějte se fajn.
OT: este pred par dnami sa mi to zdalo vtipne, az kym som to nevidel na vlastne ocivado píše:Trochu OT, ale nedalo mi.
Vcera predo mnou isiel biely pasat, ktory asi nemal zadne tlmice (alebo take znicene)Zadok mu po prechode kazdej nerovnosti lietal pol metra hore-dole. Ked presiel cez vaecsiu nerovnost, mal som dojem, ze zadna naprava stratila kontakt s cestou
. Vodicovi (okolo 20 rokov) to zjavne nevadilo. Ja by som sa do takeho auta bal sadnut ...
Gooood work ViktorViktor píše:Tak som to podla predchadzajucej Blueovej rady poriadne pretiahol silikonovym olejom:P
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |