ja vim, na ujety km ted nekoukam, auto vypada zachovale a decko se ma k svetu, i kdyz ted mu zavidim, mit v puse prso 3/4 hodiny uz jsem dlouho nezazilV.Brousek píše:ježišmarjá, ta Verunka nám ale roste. Miloši holky umíš, jen co je pravda.Ať roste jenom k radosti, starosti nechte za dveřma.
Admin uz ma 2 auta :) (nexia stale na prodej)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Ja nevim, ja ten stav posuzuju pri prvnim ohledani u 100kkm hlavne podle brzd. kotoucu a oslapanosti pedalu, proste kara s totalne ohmatanym volantem pri 70kkm nebude to prave atd...
U my laguny to vypada fakt na tech 104k(vic jak o 50k to stoceny nebude-snad )
Inac uvodni instrukce pri me prvni jizde s automatem znela: Ty voe zapomen na spojku proste si predstav ze tu levou nohu mas prikurtovanou k podlaze
Inac uvodni instrukce pri me prvni jizde s automatem znela: Ty voe zapomen na spojku proste si predstav ze tu levou nohu mas prikurtovanou k podlaze
s tou levou nohou asi tak nejak, i volant ti muzou vymenit, chce to koukat i na sedacky, radicku, oslapany gumy na pedalech atd.. , u me to vypada okOlda píše:Ja nevim, ja ten stav posuzuju pri prvnim ohledani u 100kkm hlavne podle brzd. kotoucu a oslapanosti pedalu, proste kara s totalne ohmatanym volantem pri 70kkm nebude to prave atd...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Blue Lanos
No tvoj fofr klacek asi moc ohmatanej nebude Ale to ze ti zavidime km si myslel dufam ako srandu? Urcite ti nikto nezavidi km a ani auto. Ja km urcite pac ja mam new tacho a mam na nom 9200km ked neratam ten stary na ktorom je 60k
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
tak sem udelal naky new fotos, po cisteni
vice zde - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=1341
vice zde - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=1341
Nechci byt mimo misu a snad jsem Te spatne nepochopil, ale ja tuhle nekde cetl, ze napr. moturek v Leganze si Daewaci vyvijeli sami spolecne s australskym Holdenem...milosh píše:motory rekl bych byly vzdy Opel, ale daewoo si to vypujcila
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Blue Lanos
tusim len 8V boli Opel takze Slam ma zrejme pravdu. 16V su od klokáňov
http://www.cardomain.com/id/27101976
Me to je jedno, uz proste nemam korejce, i kdyz si mozna sezenu masku CHEVY a bude po prd...
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Na Nubíkovi mám tu samou výbavu, chybí jen DO, na druhou stranu mám ještě OK baterkumilosh píše:vid, ja si rikamconpet píše:Ten automat je to nejlepsi co muzes koupit manzelce. Nemuzes ji nikdy rict ze jede blbe automat si proste jede sam, jednou jsem zkusil VW Passata a vubec me to nevadilo.
tady sou naky parametry, myslim ze to tady jeste neni.
rv.1998, 74kw, ABS, 2x airbag, el. okna + zrcatka, klima, alu kola, otackomer, posilovac, radio kazeta-brzy bude vymena, stresni nosic, tonovany skla, vyhrivany zrcatka, vyhrivany zadni okno, vyskove nastav. sedadlo ridice, central s dalkou, jako bonus super velkej kufr skoro na 2 kocarky a bonus od prodejce temer vybita baterka
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- blaho
- Kontaktovat uživatele:
Ono asi hodne záleží na tom, aký typ človeka auto vlastnil, ale nie je to nič nemožné mať najetých 68 tis. Ja mám Espero a mám ho od takého dobrého šesťdesiatnika, predané bolo 12/1997 a najel na ňom do 2.11. 2005 46700 km, a pripadalo mi to, ako keby som si preňho prišiel do autosalonu. Ja ho mám teda 10 mesiacov a teraz mám 56000km, zatiaľ poslúcha.Habron píše:Původně jsem to nechtěl zmiňovat, ale nakonec si to neodpustím - 8,5 tisíc km za rok je teda sakra málo.milosh píše: Je to teda rv.98, 1.6 16V 100koniku a najeto tech 68t, vypada ze to nikdo snad nepretocil
Pôvodne som pri kúpe auta tiež rozmýšlal nad Oplom, ale nad Vectrou B z Nemecka, ale nakoniec som sa rozhodol pre toto. Je pravda, že pre Nemca na ich dialniciach nie je problém natočiť 60 tis/rok, ale zasa platí to, že záleží aký človek to auto mal.
Daewoo Espero, 1.5 DOHC, 60 000km, f elektrike, IMM, alarm, klíma, SONY CDX-C5850
- blaho
- Kontaktovat uživatele:
Neviem, či to je iba moje zdanie, ale nemala tá Tvoja Astra menený pravý svetlomet? Pretože na tých prvých fotkách keď ju máš odfotenú spredu, tak ten pravý svetlomet (na fotke na ľavej strane) je krásne čírí a ten ľavý vyzerá už trošku zajítý rokmi. Ono o nič nejde, len som si tak všimol a možno to je len lom svetla.
Inak prajem veľa šťastných kilometrov aj s novým prírastkom do rodinky.
Inak prajem veľa šťastných kilometrov aj s novým prírastkom do rodinky.
Daewoo Espero, 1.5 DOHC, 60 000km, f elektrike, IMM, alarm, klíma, SONY CDX-C5850