Cukání po ránu
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to buď rád, že to pomohlo, taky jsem cukal o 106. Nejdřív jen ráno, když to bylo studené, pak už to bylo autu jedno a cukalo si kdy chtělo. Začal jsem výměnou svíček, kabelů, filtru, pokračoval nebo spíš v různých opravnách pokračovali cívkou, palivovým čerpadlem, čištěním nádrže a nevím čím ještě. Nakonec to prý byl jakýsi podtlakový ventil v rozdělovači – je tam něco takového nebo jsem napsal blbost? Na cca 10 tisíc km to pomohlo, ale teď cukám po ránu zas.. Ale už se na to vy….S.v.o.b.i.k píše:Tak sem vyměnil kabely a byly to oni....Ještě vyměnim cívku v rozdělovači,protože je nějaká v prd...a bude to,jinak....Už to nechcípá ani necuká...
Lacetti 1.8 SW světle zelená metalíza 35U, předtím Racer 1.5 GSi 8V 1993
Ja udelal pred 2 lety to samy, vymena 2.5 litru a nakonec jsem sam zjistil ze to byl vadnej benal Takze nebrat levny pumpy, protahnul jsem to benzinem z SHELL a uz to jede jak po masle a navic i kdyz je to beno drazsi clovek ujede vic kmDan píše:Tak to buď rád, že to pomohlo, taky jsem cukal o 106. Nejdřív jen ráno, když to bylo studené, pak už to bylo autu jedno a cukalo si kdy chtělo. Začal jsem výměnou svíček, kabelů, filtru, pokračoval nebo spíš v různých opravnách pokračovali cívkou, palivovým čerpadlem, čištěním nádrže a nevím čím ještě. Nakonec to prý byl jakýsi podtlakový ventil v rozdělovači – je tam něco takového nebo jsem napsal blbost? Na cca 10 tisíc km to pomohlo, ale teď cukám po ránu zas.. Ale už se na to vy….S.v.o.b.i.k píše:Tak sem vyměnil kabely a byly to oni....Ještě vyměnim cívku v rozdělovači,protože je nějaká v prd...a bude to,jinak....Už to nechcípá ani necuká...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dnes rano mi to taky cukalo, ale uz jsem byl pripraveny menitr kabely a svicky, tak mam hotovo a cukani je pryc, no kabely sem mel v aute rok a svicky teda dyl, ale dal jsem konecne novy 4-bod a jedu jak drak
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
U mě je teď celkem normální, že studenému autu kolísají otáčky, příp. i chcípne... nicméně je to jen motor, navíc starý 12 roků, tak si říkám, že má na to nárok zkusím vyměnit relé paliv. čerpadla a uvidíme...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
no u tebe to kolisani bude spis neco kolem vahy vzduchu.je tam ta mechanicka jestli se nepletu a ta bude mozna delat problemy.ale nemusi to tak byt
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
no kdyby nezacalo cukat tak tam lezej jeste 2 roky a budes pak prodavat i s novymy NDmilosh píše:Dnes rano mi to taky cukalo, ale uz jsem byl pripraveny menitr kabely a svicky, tak mam hotovo a cukani je pryc, no kabely sem mel v aute rok a svicky teda dyl, ale dal jsem konecne novy 4-bod a jedu jak drak
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW