gizmi píše: Proste on prijel do Plas a vyhral pohar..tak to je a vy si muzete jen rvat vlasky ze jste nezvedli prdelku a nejeli tam VY..
Víš, že mně je naprosto u prdele, jestli někdo vyhrál pohár za to, že si nacpal na auto spoustu kokotin? Auto mně slouží k dopravě z bodu A do bodu B a k tomu nepotřebuju nacpat si tam spoilery a další věci... Ale naprosto to chápu, je urkitě lepší vyřádit se na vylepšování auta než čumět na stupidní pořady v TV (BTW sám jsem měl před léty takhle vylepšovanou Š100 a když jsem ji po 10 letech prodával, řekl mně kupec, že tak pěknou stovku ještě neviděl

), ale jak už tady padlo - nejde o závist, ale o to, že by člověk měl mít pocit, že ten pohár dostal za SVOJI práci za SVOJE investované peníze a ne za práci nebo peníze někoho jiného...
Synek se zúčastnil celostátního kola mládeže v programování, skončíl ve 2. třetině závodního pole - nebyl by pro mne problém radit mu při soutěži mailem nebo SMSkama a možná by i s mými radami skončil o pár pozic vepředu, ale prostě bych se za to styděl.