Ceny benzínu

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

A navic me u nas nenechaji LPG cepovat samotnyho, pouze obsluha, nejdriv jsem si myslel, ze pusobim jako neduveryhodne, ale nenechavaji nikoho :lol: tak se mi ulevilo :lol:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Reklama

Mareman

Příspěvek od Mareman »

Akri píše:A navic me u nas nenechaji LPG cepovat samotnyho, pouze obsluha, nejdriv jsem si myslel, ze pusobim jako neduveryhodne, ale nenechavaji nikoho :lol: tak se mi ulevilo :lol:
Tebe by nenechali ani kdyby jiný nechali........si to tam nenechaj vyhodit do luftu :twisted: :lol: :mrgreen:
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
ppp

Příspěvek od ppp »

Mne sa prechmat ale nastastie len medzi 95 a 91 (do 206) takmer tiez podaril. Proste na esse mali take stojany, kde na jednom kraji prednej strany isla zo stojanu hadica von a na druhom kraji bol azavesen apistol rovno vedla hadice z dalsieho stojana, takze som chmatol najprv pistoj z vedlajsieho stojana a az ked sa pohla hadica v nespravnom stojane som spozornel :). Na ospravedlnenie mam len tolko, ze tankujem benzin tak dvakrat do roka a aj to zatial na uplne inych stojanoch :).
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Mareman píše:
Akri píše:A navic me u nas nenechaji LPG cepovat samotnyho, pouze obsluha, nejdriv jsem si myslel, ze pusobim jako neduveryhodne, ale nenechavaji nikoho :lol: tak se mi ulevilo :lol:
Tebe by nenechali ani kdyby jiný nechali........si to tam nenechaj vyhodit do luftu :twisted: :lol: :mrgreen:
to s tebou nesouhlasim, u nas na pumpe se smi kourit, sice ne u stojanu ale u vchodu dovnitr je stolecek a zidlicky a tam sedi lidi a kouri, a je to od sojanu maximalne 10 metru, tak tam se cejtim spis ja ohrozenej :oops:
Mareman

Příspěvek od Mareman »

Akri píše:
Mareman píše:
to s tebou nesouhlasim, u nas na pumpe se smi kourit, sice ne u stojanu ale u vchodu dovnitr je stolecek a zidlicky a tam sedi lidi a kouri, a je to od sojanu maximalne 10 metru, tak tam se cejtim spis ja ohrozenej :oops:
Aha........a tu pumpu vlastní někdo z tvých blízkých, co? :lol: Podle toho nápadu :twisted:
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

No ja se s tim zatim jinde nesetkal :D
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

a neni to nahodou tak,ze nejde nacepovat do dieselu benzíin nebo naopak kvuli rozmeru otvoru nadrze. Mam dojem,ze me to jednou takhle kamos rikal.Sam jsem to nevedel,ale logiku to ma nebo by spis melo
DREAM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DREAM »

to jsem byl ja..trapnej hosting nekdy neprihlasuje,ale to vime vsichni
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak :(
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Anonymous píše:a neni to nahodou tak,ze nejde nacepovat do dieselu benzíin nebo naopak kvuli rozmeru otvoru nadrze. Mam dojem,ze me to jednou takhle kamos rikal.Sam jsem to nevedel,ale logiku to ma nebo by spis melo
no u starsich aut je to hrdlo stejny, siroky, tak tam je to fuk :D
Odpovědět

Zpět na „POKEC“