Začínám s ESPERO
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
tak ja čo som mal namontovany alarm LASERLINE,tak tam boli normalne droty pripojene na zvezok čo ide k centralu,odpajal som to vsetko ,lebo auto je po havarke,rozbity predok a snažim sa vybrat z neho čo sa daSato píše:RJ centralu ti hladat asi ani netreba. Ten alarm mozes pripojit na to tlacidlo ktore mas na vodicovej strane vo dverach a riadis nim central. Tak to chcem zapojit ja. Ci to fungovat bude to este neviem...
Ja alarm nezapajam, ale nefunguje mi central na zadnych dverach a este taka drobnost, nejde mi stahovanie okna v LZ dverach. Takze hladam kable a konektory.
Mimochodom, dostat ako ND aj taku bielu packu do prepinaca blinkrov, ktorou volant vypina blinkre?
A este som zistil, ze vo vypinaci hmloviek volaco chyba, takze snad bude funkcny na vrakaci. Inac pristrojovka sa vybera a zaklada lahsie nez na skodovke akurat je tam kopa krehkych plastov a niekto predomnou mal pocit ze pre tie plasty je najlepsie riadne utiahnut skrutky .
Dalej som zistil, ze svetla co mam sa naozaj lisia od tych co su nastavovane motorcekmi, ale myslim, ze by sa to dalo upravit.
Ale to je len zaciatok, nezastavim sa kym nerozoberiem cele auto .
Mimochodom, dostat ako ND aj taku bielu packu do prepinaca blinkrov, ktorou volant vypina blinkre?
A este som zistil, ze vo vypinaci hmloviek volaco chyba, takze snad bude funkcny na vrakaci. Inac pristrojovka sa vybera a zaklada lahsie nez na skodovke akurat je tam kopa krehkych plastov a niekto predomnou mal pocit ze pre tie plasty je najlepsie riadne utiahnut skrutky .
Dalej som zistil, ze svetla co mam sa naozaj lisia od tych co su nastavovane motorcekmi, ale myslim, ze by sa to dalo upravit.
Ale to je len zaciatok, nezastavim sa kym nerozoberiem cele auto .