Co nejraději kouří Daewáááci ? :-)

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Topol píše:
Tompetr píše:nekouřím už 4 měsíce :D , dříve 20-cku denně Petra light. Nekouření je po všech stránkách lepší pokud se smíříš s tím, že už v životě nebudeš šťastný. :( :( :( Jenom opravdový kuřák ví jaké je to užít si cígo po snídani, obědě, poradě, po sexu, u piva...... áááách jo....

...tuhle sekci si asi zakážu protože už mám zase chuť :(
Pěkný den :D
Svatá pravda moje řeč ;)
Nekouřím už nějaký rok 8) Jsem rád,že jsem to vydržel a fandím každýmu kdo to dokáže:lol: Když si člověk uvědomí těch peněz :shock:
A zdraví taky není k zahození a ten čich/není tady s velkým nosemtak jsem dal aspoň vykulenýho/ :shock: Při jídle ty vůně ;) Dřív jsem dobře cítil jakorát olomoucký :twisted: A co vůní má žena :?
Ale až mě doktor řekne"Teď už mu dejte co chce tak si potom teprve jednu zapálím :lol: :lol:
Tak než si zapálím tu na posled "Tak ať nám jezdí a nezlobí :P
bych si dovolil korekturku :lol:
Tak at nam jezdi a nekouri :lol: :lol:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Reklama

Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

milosh píše:Vas kuraky nechapu, mesicne vas to vyjde na par stokorun, nektere i tisicovek, to si radsi koupim naky hadry nebo neco na auto ci do PC, tohle mi prijde jako vyhozeny prachy oknem a jeste si kurv*te zdravi. A nejvic me vadi jak i hezka zenska kdyz kouri cigara tak nechutne smrdi a u chlapu to samy.

NEMAM RAD KURAKY !!!!!!
I HATE SMOKERS TOO :lol:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Habron

Příspěvek od Habron »

Akri píše: Ty si maniak :lol: ja treti rok nekourim, ale koureni mi teda vubec nevadi :lol: :lol: Ja prestal sam od sebe a ted me to mrzi, uz nemivam ten kasel po ranu a nez jsem odchazel do prace uz jsem mel 5 cigarek :lol: v praci 20-25, nez jsem dosel domu tak 4 a pak kdyz jsem byl jen doma, tak 6-10, kdyz se nekam slo, tak tam padla dalsi krabicka, ja jsem zastance toho, ze kdyz kourit, tak poradne, kdo kouri jen treba pet cigarek, tak to je o nicem, preferuju silnej prisun :lol: :lol:
Už taky asi 3 roky nekouřím, jinak předtím všechno, tj. Petra, Start, LM, Luciny, Kejmly, Davidy a hlavně Marlboro, a pak taky Velta v dutinkách :lol: :lol: :lol:
Jinak jak se mě ptalo spousta lidí - nechybí mi to, ale když jsem kouřil - nevadilo mi to. Ale nekouřil jsem moc, tak max. 10 denně a to jen u píva, jinak tak do pěti.
Přestal jsem sám od sebe, prostě mi to přestalo chutnat, stejně jako jsem skončil s kouřením, tak jsem jsem skončil s abstinentismem. :lol: :lol: Mě tak napadá, nezajdeme na jedno? :lol:
DREAM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DREAM »

ja se ted male kvuli koureni zabil ... vyhazoval jsem cigaro a ono se me vratilo..zhavy na sedacce mezi nohama..na milisekndu odvratim zrak a v 90tce jedu dvouma kolama na hrane strze .. peklo..,ale sedacku jsem si stejne mezi nohama propalil /to me toci/
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak :(
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
Oldřich Novák

Příspěvek od Oldřich Novák »

Ahoj všichni ja teda kouřím RED&WHITE ale zásadně na v autě.Sice jenom 15 denně,chtěl bych přestat ale je to problém.Asi by bylo lepší si nechat kouřit.
Kolos HB 1.2
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Já si kouřím vesele dál - v současné době OK, už jenom krabičku denně. V Matýskovi je malý a špatně přístupný popelník, tak jsem si musel vyrobit větší a přístupnější :lol: Když vezu nekuřáky, tak nekouřím a nevadí mi to. Ale kafe bez cigarety - to je horší než platonická láska. A protože kafe musím, tak kouřím dál.
Richard

Příspěvek od Richard »

No jestli jsou Daewáci rozumní a používání vozů Daewo tomu napovídá, tak nekouří!!!!!! Já s tím seknul na Silvestra 88/89 - byl jsem ještě blbej a myslel jsem, že k dokonalému maldému muži patří cigareta jako k velbloudovi hrby! Ale to je blbost!!! Normální je v tomto smradu nekouřit (a když tak nezapalovat!) :lol: :lol: :lol:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Já jsem s tím seknul ve svých 35 letech a vůbec mi to nechybí.Takže již nekouřím 21 let.Kouřil jsem tehdy 20 denně.Fuj to byl ale hnusnej zlozvyk.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Richard

Příspěvek od Richard »

V.Brousek píše:Já jsem s tím seknul ve svých 35 letech a vůbec mi to nechybí.Takže již nekouřím 21 let.Kouřil jsem tehdy 20 denně.Fuj to byl ale hnusnej zlozvyk.
No já o 2 roky dříve (ve 33) ale hned člověk pocítí vůně, co předtím necítil a je to určitě fajn..... :D
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

No koukam tema jako hrom.diky bohu a nevim komu jeste sem nikdy tuhle vec nemel v puse(teda asi jednou ale to jsem o sobe stejne nevedel)takze nemam problemy s nicim takovym.Takze si vazim vsech co nikdy nezacli a nebo aspon prestali.Tak preji vsem pevnou vuli.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Si dávám tak kolem 10ks denně mentolových Monte Carlo :lol:
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Odpovědět

Zpět na „POKEC“