Neptej se jestli nechceš mít zkaženej večerPavelZ píše:Ehm, co sis odmastoval?
Daewoo Tacuma+Zoo+Airbrush+AKRI :-))
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Uplne jednoduse, musis umet malovat, pac to strikas pistolkou, ktera je jako tuzka a paprsek ma i 1 mm, coz dovoluje delat skoro carky jak tuzkou, pak se to da stelovat do vetsiho rozprachu, ale je to fakt jak malovani tuzkou. Ta pistolka vypada jako tuzka a ma tam kalisek na barvu, velkej jako naprstek, docela silapalikx píše:ach jo to je teda sila.alespon sem se zase pobavil.a k tomu airbrushi to je fakt nadhera.jen mi teda akri rekni jak se to vlastne dela?jestli to teda neni tajný.
tak se mi to podarilo najit, tohle je ta nejmensi, pak jsou i vetsi, to kdyz dobarvujes nejakou plochu, ty uz vypadaji jako normalni pistole s nadobkou, ale jsou miniaturni, az k smichu
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
cenu nevim, je to polde pracnosti provedeni, pocitej s tim, ze se to dela dlouho, jako kdyz malujes obraz, taky to neni za den, cenu fakt nevim, najdi si nekoho na netu kdo to dela a poptej se, ale rozhodne to neni nic levnyho.fireman píše:len pre zaujimavost cela predna kapota co asu tak stoji?
Jo pro inspiraci vim kolik stoji obrazek na brankarskou helmu hokejovou cca 10.tis kc
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem se rozhodl, ze vezmu zbytky barev z prace a pri prvnim nasem setkani mu to tam namaluju sam, sice stetcem prumer asi 5cm, ale za to zadarmokaso píše:Akri ti kupi v Polsku nalepku Orla a mozes si ju na kapotu nalepitfireman píše:tak uz ma ten napad presiel
AKRI - (byl) Muž z Ria !
A on ti pak namaluje jedno modrý pod okoAkri píše:ja jsem se rozhodl, ze vezmu zbytky barev z prace a pri prvnim nasem setkani mu to tam namaluju sam, sice stetcem prumer asi 5cm, ale za to zadarmokaso píše:Akri ti kupi v Polsku nalepku Orla a mozes si ju na kapotu nalepitfireman píše:tak uz ma ten napad presiel
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
kamos to dela.. dela vsechny diskoteky a bary v celym usteckym kraji , kapoty, motorky , prilby..proste vse... ja bych to mel za babku .. nejdriv jsem chtel muj bigotwer nastrikat o aute jsem taky premejslel , ale on je hrozne nespolehloivej ... jedine mu nasypat dostatek zbozi a zavrit ho u toho,aby nemoh zmizet ,ale je to borec
nechtelo se me hledat jeho prace tak jen narychlo ukazka
az budu v praci hodim se fotky aut a motorek co delal ... hodne paradni kousky
nechtelo se me hledat jeho prace tak jen narychlo ukazka
az budu v praci hodim se fotky aut a motorek co delal ... hodne paradni kousky
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ