M-Look zrcátka
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Tak už je mám namontovaný. jedno mi trvalo 2 hodiny než sem správně zabrousil ten posranej adaptér. Do jedný ruky flexu a do druhý ruky zrcátko.
KASO jsou v laku a pasování nezpůsobilo ani škrábanec.
jak si se minule divil že je nemám ještě napasovaný a dal sem je do lakovny.
Lak stál 1000. Akorád mi tam ulomili jeden zoubek jak drží sklíčko. ještě sem s nima nejel tak se snad nebude třást. to možná zachrání když tam kápnu sekunďák ne??? Nebudu tam způsobovat humbuk.
AKorád sem měl problém že když sem je dotáhl nafest do dveří tak mi šlo strašně ztuha zatáhnout okno tak sem je musel decentně povolit. Co To???
určitě dodám foto.
Jo mám použít raději ten silikon mezi tu gumu nebo ne??? sedli mi tam pěkně.
KASO jsou v laku a pasování nezpůsobilo ani škrábanec.
jak si se minule divil že je nemám ještě napasovaný a dal sem je do lakovny.
Lak stál 1000. Akorád mi tam ulomili jeden zoubek jak drží sklíčko. ještě sem s nima nejel tak se snad nebude třást. to možná zachrání když tam kápnu sekunďák ne??? Nebudu tam způsobovat humbuk.
AKorád sem měl problém že když sem je dotáhl nafest do dveří tak mi šlo strašně ztuha zatáhnout okno tak sem je musel decentně povolit. Co To???
určitě dodám foto.
Jo mám použít raději ten silikon mezi tu gumu nebo ne??? sedli mi tam pěkně.
jo, to joo, ale ty zrcatka nic moc, me proste na jiny auta nesedejpeter NR píše:Franto pozrel som si celu galeriu a musim uznat , ze ta tvoja "kara" je super kus...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet