Hm, jedno auto mně ukradli, 2 vykradli, nikdy policajti nic nevyšetřili. Když známej volal na 158, že se jim domů dobejvá horda ožralů, řek mu policajt, ať se doma zamknou a ty ožraly neprovokujou, že k nim nemá koho poslat. A najednou se kvůli možnosti pošlapání pitomý louky sejde tisíc policajtů, aby chránilo soukromý majetek... A jak to tvoje přirovnání vysvětluje to, že policajti rozbíjeli okýnka u aut, ve kterých seděli lidi, a házeli dovnitř slzný plyn? Zeby v těch autech měly smažky pancéřové pěsti?PavelZ píše:Tohle prirovnani mi prijde nepresny, lepsi mi prijde: "az pojedes prez vesnici misto 50 km/h 70 km/h a kdyz Te policista bude chtit zastavit, tak na toho policajta najedes a ujedes a kdyz Te dojedou a opet Te vyzvou k zastaveni, zase se jim budes snazit ujet, takze Ti nakonec zablokuji cestu a vlitnou na Tebe s obuskama (a mozna i s pistoli)", tak tohle ja samozrejme budu povazovat za spravny.
CZECH TEKK
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Ja jsem zatim volal policajty jen jednou a to kdyz sem videl, ze se nejaka skupinka lidi pred barakem snazi ukrast auto. A to se musi nechat, ze tam policie byla velice rychle, zlodeji sice utekli, auto bylo z rady vyjety napul do silnice, ale skoncilo to tak, ze sem jen videl, jak policie s nejakym clovekem (podle vseho majitelem auta) sepisuje hlaseni (ode me si jen na par minut vzali obcanku).Docent píše: Hm, jedno auto mně ukradli, 2 vykradli, nikdy policajti nic nevyšetřili. Když známej volal na 158, že se jim domů dobejvá horda ožralů, řek mu policajt, ať se doma zamknou a ty ožraly neprovokujou, že k nim nemá koho poslat. A najednou se kvůli možnosti pošlapání pitomý louky sejde tisíc policajtů, aby chránilo soukromý majetek... A jak to tvoje přirovnání vysvětluje to, že policajti rozbíjeli okýnka u aut, ve kterých seděli lidi, a házeli dovnitř slzný plyn? Zeby v těch autech měly smažky pancéřové pěsti?
A rozbijeni okenek? Policie ucastniky opakovane vyzvala, aby ten prostor opustili. Pokud by za nimi majitel vozu prisel a nahlasil, ze momentalne nemuze odjet s konkretnim autem, protoze pozil alkohol (a nenasel jedinou osobu, ktera by s tim vozidlem mohla odjet, cemuz se mi nehce verit), neverim ze by to nejak neresili. Ti co tam zustali, evidentne porusili narizeni policie, policisty napadali, takze policie nejak regovala. To jestli to bylo nebylo primerene posoudi dalsi vysetrovani a soud.
Ono je to těžký, fakt je že na soukromej pozemek si můžu pozvat koho chci a nikomu do toho nic neni. Pokud si budu chtít třeba oslavit narozeniny na zahradě, můžu si tam pozvat koho chci. Samozřejmě když tam budeme dělat v noci bordel a budeme tím někoho rušit, tak na nás asi policajti přijedou, ok beru.
Ale tohle je velká akce a měli by o tom dopředu vědět místní úřady. Nevim, každá akce kam chodim já v létě (většinou nějakej rokec) se odehrává na soukromým pozemku, ale o tom už místní úřady ví dopředu a podle počtu lidí se zajímaj o hygienu (jakej bude asi hluk a kam se může nasměrovat pódium, jestli tam bude dost hajzlů, popelnic apod.)
Nemám nic proti shromažďování lidí, ale jestli chci zábavu ve velkým, dá se to přece zařídit dopředu a oficiálně. Podle mě je tohle banda primitivních hašišáků, který se uměj akorát s jointem v ruce klepat metr před reprákama (neříkám že tam jsou všichni takový hovada), ale většina mi tak přijde.
Myslim si že když se půjdu na takovou akci podívat a přijedou tam policajti s obuškama a se slzákem, vim že to není oficiální akce, tak se sbalim a vypadnu; pokud tam někdo zůstane a bude si mlít svojí, pravděpodobně dostane na hubu.
Chtěl bych vidět jestli by si to zkusili udělat někde u dálnice v Německu, Itálii, nebo Francii.
Je to jen můj názor.
Ale tohle je velká akce a měli by o tom dopředu vědět místní úřady. Nevim, každá akce kam chodim já v létě (většinou nějakej rokec) se odehrává na soukromým pozemku, ale o tom už místní úřady ví dopředu a podle počtu lidí se zajímaj o hygienu (jakej bude asi hluk a kam se může nasměrovat pódium, jestli tam bude dost hajzlů, popelnic apod.)
Nemám nic proti shromažďování lidí, ale jestli chci zábavu ve velkým, dá se to přece zařídit dopředu a oficiálně. Podle mě je tohle banda primitivních hašišáků, který se uměj akorát s jointem v ruce klepat metr před reprákama (neříkám že tam jsou všichni takový hovada), ale většina mi tak přijde.
Myslim si že když se půjdu na takovou akci podívat a přijedou tam policajti s obuškama a se slzákem, vim že to není oficiální akce, tak se sbalim a vypadnu; pokud tam někdo zůstane a bude si mlít svojí, pravděpodobně dostane na hubu.
Chtěl bych vidět jestli by si to zkusili udělat někde u dálnice v Německu, Itálii, nebo Francii.
Je to jen můj názor.
To si piš, že by to jinde na západě nezkusili, a pokud jo, dostali by demokraticky po čuni, že by se z toho po*rali. Proto se tohle odehrává tady, ale snad už nebude. Taky bych rád věděl, pokud by to zkusili venku a dostali nakládačku jako tady, jak by si stěžovali a co by z toho bylo, pokud by se s nimi vůbec někdo bavil. Nechápu postoj některých našich (uznávaných) lidí, kteří se za tuhle partu lidí staví, nechť jim pronajmou svůj vlastní pozemek. Až ho po tom bordelu dostanou zpátky, plný odpadků, pos*aný, pob*itý, třeba změní názor.... Ale na to musí přijít každý sám, práv se dožaduje kdekdo, ale s povinnostmi a smyslem pro pořádek už to je horší.....
Nubira II-2000, 1.6/16V, 40000 km, v zimě nejezdí
http://kecy.roumen.cz/roumingShow.php?f ... hWars4.jpg
A tenhle nevypadá jako žádná zfetovaná smažka, ale slušnej člověk :
http://kecy.roumen.cz/roumingShow.php?file=drunk.jpg
A tenhle nevypadá jako žádná zfetovaná smažka, ale slušnej člověk :
http://kecy.roumen.cz/roumingShow.php?file=drunk.jpg
Co chtel rict "autor" tim prvnim, podle neho pravdepodobne satirickym, stripem ne zcela chapu a na tom druhem obrazku, je evidente opilec, ktereho by mali policisti odvezt na zachytku (pri tom, bude-li to nutne, pouzit donucovaci prostredky) a ulozit mu nejaky trest za verejne poburovani, nebo jak se tomu vlastne rika .
Pěkný den!
Myslel jsem,že už se nebudu vyjadřovat ale nedalo mi to! Že v některých případech policie zasáhla tvrdě souhlasím Ale kdyby jen vysvětlovala a prosila tak jsou tam ještě dneska!
A už to tady někdo psal,že kdyby dostal kamenem nebo klackem tak vidí rudě! Ani se nedivím já taky!
Znovu opakuji. Byl to záměr pořadatelů jít na střed s policii!
Ale teď několik čísel:Mělo tam být 10 000 účastníků! Hruza! Žádné toalety!
Jak dělali potřebu?Jak ten chlap na snímku! Nebo měli pemprsky?Nebo si to odnášeli v igelitkách?Polovina byla ženy! 1/12 měla ženské problémy.Asi měly ty s křidýlkama aby mohly odletět! A auta můj kalos má 3,88x1,67=6,4796m2 x 2 500=16 199m2/počítám,že v každém autě byli 4 lidi/ Potom nějaký auta s aparatůrama a nutné mezery na najetí a jak měli velkou pronajatou louku? Myslím,že to bylo15 ha Vešli by se tam tak tak nesměli by moc rozhazvat rukama!
Policie měla udělat řetěz na hranicích pozemku aby si v tom trochu pošlapali :twisted:Víc už se k tomu nebudu vyjadřovat!
Budeme se radši bavit o autech
Ať nám jezdí a nezlobí
Myslel jsem,že už se nebudu vyjadřovat ale nedalo mi to! Že v některých případech policie zasáhla tvrdě souhlasím Ale kdyby jen vysvětlovala a prosila tak jsou tam ještě dneska!
A už to tady někdo psal,že kdyby dostal kamenem nebo klackem tak vidí rudě! Ani se nedivím já taky!
Znovu opakuji. Byl to záměr pořadatelů jít na střed s policii!
Ale teď několik čísel:Mělo tam být 10 000 účastníků! Hruza! Žádné toalety!
Jak dělali potřebu?Jak ten chlap na snímku! Nebo měli pemprsky?Nebo si to odnášeli v igelitkách?Polovina byla ženy! 1/12 měla ženské problémy.Asi měly ty s křidýlkama aby mohly odletět! A auta můj kalos má 3,88x1,67=6,4796m2 x 2 500=16 199m2/počítám,že v každém autě byli 4 lidi/ Potom nějaký auta s aparatůrama a nutné mezery na najetí a jak měli velkou pronajatou louku? Myslím,že to bylo15 ha Vešli by se tam tak tak nesměli by moc rozhazvat rukama!
Policie měla udělat řetěz na hranicích pozemku aby si v tom trochu pošlapali :twisted:Víc už se k tomu nebudu vyjadřovat!
Budeme se radši bavit o autech
Ať nám jezdí a nezlobí
Jen takova technicka , ta auta nemuzou byt namackana na sebe, takze bokem min 1 m mezera a mezi radama, tak odhaduju 3 m, aby mohli odjizdet, takze to uz vyjde na 18,3696 m2 na auto, takze 45924 m2 pro vsechna .
Plus k tomu co psal Topol tam pry museli mit proskolene zdravotnicke a pozarni hlidky, ani to tam nebylo.
Plus k tomu co psal Topol tam pry museli mit proskolene zdravotnicke a pozarni hlidky, ani to tam nebylo.
libi se me jak tady o tom edbatujete zblby TV NOVA . Byl jsem na 4 rocnikach a bylo to vzdycky v pohode, zadny problem , vzdy se vse uklidilo - dokud se do toho (jako do vseho) nezacala michat tv nova a nezacala ty svy "presny" informace a zabery (vzdy zaber na nejvetsi mimozu, ozralu atd.) vysilat do hlavicek 50ti letych maminek a tatinku.
Zakrok byl neprimereny a zabery z mobilnich telefonu to dokazujou ... 5 policajtu kope do jednoho typa atd.
Policicisti meli 38 narazenin nohy ))) statistika ucastniku vypada trosku jinak
zaverem snad jen ,ze uz tam nejezdim pac se z toho stala akce pro sobotni smazky z diskotek (najezdy luxusnich aut a v nich vysmazeny typci z techno holkama )
Zakrok byl neprimereny a zabery z mobilnich telefonu to dokazujou ... 5 policajtu kope do jednoho typa atd.
Policicisti meli 38 narazenin nohy ))) statistika ucastniku vypada trosku jinak
zaverem snad jen ,ze uz tam nejezdim pac se z toho stala akce pro sobotni smazky z diskotek (najezdy luxusnich aut a v nich vysmazeny typci z techno holkama )
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
doufam,ze nam slovensti bratri ukazou,ze jsou v pohode typy a nejsou mimo jako nasi politici a policie ...
vsem doporucuju si neco precist o kulture freetekno...vetsina z vas tom ma dost slusnej gulas a opravdu VUBEC nevi o co de
vsem doporucuju si neco precist o kulture freetekno...vetsina z vas tom ma dost slusnej gulas a opravdu VUBEC nevi o co de
O POLITIKE SA RADSEJ NEBAVYM ESTE BY SOM NAPISAL NIECO SKAREDEDREAM píše:doufam,ze nam slovensti bratri ukazou,ze jsou v pohode typy a nejsou mimo jako nasi politici a policie ...
ex: Daewoo Nexia
now: BMW 7
now: BMW 7
Čekám sice jak se toto téma vyvine, ale tohle sem si nemohl nechat ujít!PavelD píše: Podle mě je tohle banda primitivních hašišáků, který se uměj akorát s jointem v ruce klepat metr před reprákama (neříkám že tam jsou všichni takový hovada), ale většina mi tak přijde.
Spíš bych to označil za bandu smažek a poštáků
Na jednu takovou (ale mnohem menší akci jsem se jednou náhodou dostal, pracovní název šukači beden to vystihuje dokonale )
Taky mě dostala jedna paní která tvrdila že si tam akurát píchaj chuligáni marjánku do žil