kaso: nie som zatazeny na hertze...len uz mam odskusane a odpocute vsetky ich produkty a momentalne su v dobrom pomere vykon/cena....a hudbu u mna poculi ci uz ondras, emka, blue, vado a podobne....a vedia, ze by som ti tu neteral somariny...
richiprofi píše:kaso: nie som zatazeny na hertze...len uz mam odskusane a odpocute vsetky ich produkty a momentalne su v dobrom pomere vykon/cena....a hudbu u mna poculi ci uz ondras, emka, blue, vado a podobne....a vedia, ze by som ti tu neteral somariny...
Urcite su hertze dobre ja sa nehadam ale su aj ine dobre repraky ktore sa im vyrovnaju a budu mat cervenu membranu Hold musim zhanat Tvoju aparaturu si rad vypocujem
richiprofi píše:aj ja dufam, ze si ju vypocujes, lebo neviem, kedy ideme robit novu instalaciu zasa
Ak sa ti da tak ju pofot a daj sem Na inspiraciu Ja som sa nikdy nezameriaval na poriadnu hudbu v aute Vzdy ma zaujimal len vykom toto bude moja prva poriadna muzika Dam si zalezat
no ked sa to bude robit, tak foto urcite budu....zadne plato je uz hotove aj foto niekde mam.....tam su osadene new hertze HCX 690....a zbytok sa este uvazuje....