Olda píše: Tak jsem se po dlouhé době málem nepozvracel
A to si na tom jeste dobre pac hur vidis
Ty mizero, ne tak nahlas!...
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
milosh píše:diky tomuto nechutnymu prispevku dnes bylo na foru pres 2500 lidi
Dobré nad ránem Za 92 -9 klid
Kéž by to šlo udělat aby při šlapání plynu a rychlosti někde nad tu stovku se to pomalu začalo objevovat na předním skle!!!
Ať nám jezdí a nezlobí
Kéž by to šlo udělat aby při šlapání plynu a rychlosti někde nad tu stovku se to pomalu začalo objevovat na předním skle!!!
Ať nám jezdí a nezlobí
vies niekedy ani nepotrebujes slapat sto staci ked nespravne odhadnes situaciu a si v pi.... ako ja minuly tyzden som skoro neodhadol schopnost predbiehat v kopci a skoncil som v nakladaku rutiaceho sa dolu kopcom nastastie to dopadlo dobre ale bol som posraty az za usami ale aspon som si z toho zobral ponaucenie ved nie nadarmo sa hovori ze clovek sa uci na vlastnych chybach
Ať nám jezdí a nezlobí
vies niekedy ani nepotrebujes slapat sto staci ked nespravne odhadnes situaciu a si v pi.... ako ja minuly tyzden som skoro neodhadol schopnost predbiehat v kopci a skoncil som v nakladaku rutiaceho sa dolu kopcom nastastie to dopadlo dobre ale bol som posraty az za usami ale aspon som si z toho zobral ponaucenie ved nie nadarmo sa hovori ze clovek sa uci na vlastnych chybach
To aby som sa s tebou este rychlo stretol, kym si v jednom kuse....
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory POWERED by JRD McLAREN
Otázka je na ako dlho sú poučné tieto obrázky a na akú vekovú kategóriu zaberajú
Normálne som sa zamyslel, že začnem rychlo šetriť na orámovaný tereňák, kým to do mna niekto nenapáskuje Lebo čo chujov teraz behá po cestách je až strach.