![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Z hladiska predajcu je to tak.Kua ale voda sa dostane vsade pokial to nie je poriadne utesneneverusamira píše:Hele je fakt,ze ja sem to tam taky mel napsany,ale prodejce mi to nedoporocoval davat do vody,pak ti nemusi uznat reklamaci,kdyby se s stim nahodou neco stalo.Nebudes prece jezdit pod vodou.Az budes ty zarivky montovat tak dej ty dlouhy zarivky kabelem dozadu,aby si minimalizoval riziko nateceni vody.Ale jde tam spis oto,poradne zaizolovat.Ten kabel co vede do zarivky je zalitej a tam se voda nedostane.
No izolovat to budu určitě,ale neřikal si náhodou,že je to montáž bez vrtání??A něco sem tam o vrtání četl...kaso píše:Svobik ten navod musis zvacsit pockaj kym ho stiahne cely.Ta druha strnka sa neda zvacsit.Je tam napisane-Tesnost neonov je z hladiska funkcnosti dolezita.Pred namontovanim ich treba na niekolko hodin ponorit do nadoby s vodou.Zistis aka je tesnost.Moze sa stat ze voda sa do puzdra dostane ked to bude namontovane a moze to zoskratovat.Svobik moji znamy pred montazov utesnili konce neonov priesvitnym silikonom.Drzim palce
![]()
Teď nevim,ale myslim že maj kabeli z obou stran,musim se mrknout...verusamira píše:Hele je fakt,ze ja sem to tam taky mel napsany,ale prodejce mi to nedoporocoval davat do vody,pak ti nemusi uznat reklamaci,kdyby se s stim nahodou neco stalo.Nebudes prece jezdit pod vodou.Az budes ty zarivky montovat tak dej ty dlouhy zarivky kabelem dozadu,aby si minimalizoval riziko nateceni vody.Ale jde tam spis oto,poradne zaizolovat.Ten kabel co vede do zarivky je zalitej a tam se voda nedostane.
verusamira píše:Teď nevim,ale myslim že maj kabeli z obou stran,musim se mrknout...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |