Blbej ses ty, ma u nas favoritaMareman píše:To sice ne, ale zase budeš mít oktávku. Tu prodáš........a koupíš si 2 Lanosy . Ježiš jak někdo může bejt tak blbej? ........Akri píše:Ne to musim, on jinak neopravi
Divný zvuk--OŽIVENO-- !!!!
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
To by mě zajímalo, co se dá na Favoritu ještě lakovat? To ještě nějakou část neshnilou? Nebo si mu to obalil bednou kytu ?Akri píše:Blbej ses ty, ma u nas favoritaMareman píše:To sice ne, ale zase budeš mít oktávku. Tu prodáš........a koupíš si 2 Lanosy . Ježiš jak někdo může bejt tak blbej? ........Akri píše:Ne to musim, on jinak neopravi
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
ten je netknutej!!Mareman píše:To by mě zajímalo, co se dá na Favoritu ještě lakovat? To ještě nějakou část neshnilou? Nebo si mu to obalil bednou kytu ?Akri píše:Blbej ses ty, ma u nas favoritaMareman píše: To sice ne, ale zase budeš mít oktávku. Tu prodáš........a koupíš si 2 Lanosy . Ježiš jak někdo může bejt tak blbej? ........
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
Hele a když ti přijdu na to co ti tam vrže.......taky mi nalakuješ auto?Akri píše:ten je netknutej!!Mareman píše:To by mě zajímalo, co se dá na Favoritu ještě lakovat? To ještě nějakou část neshnilou? Nebo si mu to obalil bednou kytu ?Akri píše: Blbej ses ty, ma u nas favorita
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
ne ale podekuju tiMareman píše:Hele a když ti přijdu na to co ti tam vrže.......taky mi nalakuješ auto?Akri píše:ten je netknutej!!Mareman píše: To by mě zajímalo, co se dá na Favoritu ještě lakovat? To ještě nějakou část neshnilou? Nebo si mu to obalil bednou kytu ?
navic nepotrebuju prijit na to co je to, ale odstranit to
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- Blue Lanos
to by slo pri otvorenej kapote budes Akrija navigovat a jeto
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- Blue Lanos
Akrij sa mi raz stezoval ze mu vrze paluboffka ja mu rikal ze mne nie ale dnes ked bolo dost teplo auto stalo na parkovisku tak ked som isiel domov tak to vrzalo jedna radost aj ked som ju zatlacal tak to vrzalo niekde pri skle. Ale viem, ze je to teplom a asi roztaznostou plastou lebo ked to vychladlo tak uz som ziadne zvuky nepocul.
http://www.cardomain.com/id/27101976
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
mne uz prestala, kdyz jsem se odhodlal, ze ji rozeberu, tak prestalaBlue Lanos píše:Akrij sa mi raz stezoval ze mu vrze paluboffka ja mu rikal ze mne nie ale dnes ked bolo dost teplo auto stalo na parkovisku tak ked som isiel domov tak to vrzalo jedna radost aj ked som ju zatlacal tak to vrzalo niekde pri skle. Ale viem, ze je to teplom a asi roztaznostou plastou lebo ked to vychladlo tak uz som ziadne zvuky nepocul.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
ach jo tak tobě se moje napady nelibí?tak t jsem v koncích.zkoušels měnit pneumatiky a ještě třeba horní uložení tlumice.Víš co to je o ničem.takhle na to nepřijdu.musíme se sejít.Potřebuju nastříkat feldu a pak peugeota tak to nějak spojíme.musim to ale naplanovat a hlavně se musime dohodnout.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
to ale smrdi praci ale neni problem:-)palikx píše:ach jo tak tobě se moje napady nelibí?tak t jsem v koncích.zkoušels měnit pneumatiky a ještě třeba horní uložení tlumice.Víš co to je o ničem.takhle na to nepřijdu.musíme se sejít.Potřebuju nastříkat feldu a pak peugeota tak to nějak spojíme.musim to ale naplanovat a hlavně se musime dohodnout.
Poslouchej, ja Ti nevim cim to je, ale nejvic je to slyset, kdyz treba prejizdim krizovatku a zatacim vlevo/to je jasny, o tom uz tady byla rec/, a radim dvojku a v tom monetu kdy vyslapnu spojku, je to slyset nejvic!! to bude asi nejaky sielentblok, podle me...
AKRI - (byl) Muž z Ria !
no tak mě napada co třeba převodovka (olej),nebo tedy něco se spojkou.Jestliže to je při šlapnutí na ni.nemění se to s otačkami motoru? nebo je to zavisle na rychlosti.Vim psals že je to jen v pomale rychlosti.Nam divný zvuk dělalo korando po výměně převodovky.Při vyšlapnutí spojky ve 2500-3000 ot.Za jízdy víc a v klidu mín.A přeci jen koukni na silentbloky jestli se někde něco neopíra o kastli nebo tak něco.Napiš něco budu myslet dal
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
spojka se zda v poradku, dela to v male rychlosti, nejvic kdyz zatacim vlevo a spis jen tak kodrcam pres krizovatku a auto neni v otackach a jak mirne jakoby cuka, dela to, podle me je to nejaky silentblok, nevim jaky, ale je to ono, jak se proste tim cukanim rozhoupe asi motor, to je jediny co me napadne. Jak poznam spatny silentblok u motoru? tak je jich vic, ze?palikx píše:no tak mě napada co třeba převodovka (olej),nebo tedy něco se spojkou.Jestliže to je při šlapnutí na ni.nemění se to s otačkami motoru? nebo je to zavisle na rychlosti.Vim psals že je to jen v pomale rychlosti.Nam divný zvuk dělalo korando po výměně převodovky.Při vyšlapnutí spojky ve 2500-3000 ot.Za jízdy víc a v klidu mín.A přeci jen koukni na silentbloky jestli se někde něco neopíra o kastli nebo tak něco.Napiš něco budu myslet dal
AKRI - (byl) Muž z Ria !