Radko,UNIOL som daval kedysi do Moskvica a aj to mi bolo dost luto! Do 16V nikdy!!!!!!!!!!! Takym majitelom co to predtym robili treba zobrat vodicak a nikdy nevratit.rado_PT píše:Ani ja nie som automechanik, len
ma to zaujimalo, ci by som (pri vymene aj s filtrom) nemohol dat nieco kvalitnejsie, napr nejaky polosynteticky olej.
Ale ak je lepsie tam mat pre istotu mineralny olej tak v pohode.
Totiz musel som asi 2 mesiace po kupe dolievat a dal som tam Uniol (bolo mi odporucene)
olej2
Moderátor: Blue Lanos
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
Viš ono je skoro jedno jaký olej.podle lidí od olejů je důležita ta viskozita to je to číslo 10w 40.Různí výrobci sice ůdajně přidávají nejaké přísady ale nejsou nijak podstatné,protože to číslo je dané.Takže i mogul je dobrý.Nikdo mi totiž nikdy neřekl který je nejlepši.Snad ti to jako odpověd stačí.ale třeba to někdo vidí jinak.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
Není zač ,a to co píšeš je pravda.mogul byl dokonce lepší než castrol.Ale při dalším měření o několik týdnů později zas byl ůplně mimo a nejhorší.Udajně ve fabrice neumí udržet kvalitu.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
tak to si musis dat auto prestriekat na cervenoRadoslav Hološka píše:SHELL ma napriklad tu vyhodu,ze v pripade potreby doliatia a pod. ho kupis na kazdej pumpe v okoli. A navyse je to jediny olej,co ide do F1!
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
- Blue Lanos
zase ani taky Mobil1 nie je na zahodenie. A dava ho zase BMW
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Nazdar borci. Necham si poradit skor nes spacham GO motora. Zmenil som olej na Madit turbo 2000 a zacal zahadne a fakt vo velkom miznut. Kym som si neprecital tuto temu ani mi nenapadlo ze by to mohlo byt prave olejom. Hlavne ak nejaky servisak nan nepovie ze dobre ze sa nezadrel. Aky mi poradite? Prip. ako je narocne prekruzkovanie a vymena gufer ventilov, je potrebny vybrus...?