Letní pneu

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

milosh

Příspěvek od milosh »

Peco, cena je good, to mas pravdu, ale kdyz muzes mit za 5 litru 4ks barumek, no neber to :D
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Blue Lanos píše:Ze na sedane to neni pocut ha :shock: ? Moje gumy expert do dazda Uniroyal su teda hlucne na urcitych druhoch asfaltu az az :evil: Druha znacka bude urcite ina a hlavne musi to byt co najtichsia zmes kaslem uz na vseliake vylepsenia pri vysokej rychlosti a tak podobne. Ja rychlo nejazdim a nepotrebujem aby mi gumy aj pri 60km rychlosti (ako teraz) hucali jako na UAZE. :?
Jo jo, ja teda rychle jezdim ale me to hlavne hlucelo ale vopravdu hlucelo pri brzeni. A ten zvuk UAZa je trefnej :lol:
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

Brainman píše:
Pepe píše:Na Nexii jsem měl Pirelli P5000 Drago 185/60 R14 - špičkový gumy. Směrovej dezén jak vyšitej - a svist téměř žádnej. Je to i otázka směsi.

BTW: Jedna mi zbyla z rezervy. Vzorek 60% - prodám za 500,- Kč
A co si s nima udelal, ja je totiz koupil i s elektronama. Presne ten rozmer a jezdil jsem na nich asi 1000 Km a sli z domu. Mel jsem je na Esperu a vazne to neslo :cry:
Na Nexii jsem odjezdil 2 sady, ta druhá zůstala na voze když jsem ho prodal (ty měli najeto jen 10 000 km :( ). Nenajel jsem na nich nic moc - asi jen 47 000 km celkem a byl jsem z nima MÓÓÓC spokojenej. Auto jezdilo jak po kolejích. Na vodě i na suchu.
Chce to taky dobrý liťáky - já měl O.Z.Racing.
V aktivní službě:
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Pepe píše:
Brainman píše:
Pepe píše:Na Nexii jsem měl Pirelli P5000 Drago 185/60 R14 - špičkový gumy. Směrovej dezén jak vyšitej - a svist téměř žádnej. Je to i otázka směsi.

BTW: Jedna mi zbyla z rezervy. Vzorek 60% - prodám za 500,- Kč
A co si s nima udelal, ja je totiz koupil i s elektronama. Presne ten rozmer a jezdil jsem na nich asi 1000 Km a sli z domu. Mel jsem je na Esperu a vazne to neslo :cry:
Na Nexii jsem odjezdil 2 sady, ta druhá zůstala na voze když jsem ho prodal (ty měli najeto jen 10 000 km :( ). Nenajel jsem na nich nic moc - asi jen 47 000 km celkem a byl jsem z nima MÓÓÓC spokojenej. Auto jezdilo jak po kolejích. Na vodě i na suchu.
Chce to taky dobrý liťáky - já měl O.Z.Racing.
No pak by to taky mohlo bejt vahou auta. Espero 2,0 je krapet tezzsi ;)
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
Granko

Příspěvek od Granko »

Peca píše:
ContiPremiumContact jsou dobre, ale je to mekka smes a rychle se sjizdi...
hmm, s tymi Yokohamami si mi dal chrobaka do hlavy :x . co to znamena, ze sa rychlo zjazdi (conti) ? kolko km to odhadujes ? teraz uz jazdim dost malo, takze 10 tis. rocne mozno ani nespravim, 15 tis. max.....
Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoslav Hološka »

Kluci,vcera som kupil nove letne pneu GOODYEAR EXCELLENCE 195/50 R15 namiesto povodnych MATADOR AQILLA. Su trosku maksie ako slovenske,ale aj menej hlucne. Zrejme sa opotrebuju skor. Ale islo mi o komfort jazdy a vysli ma spolu 4 ks na 4.000,- Sk,lebo povodne som predal za 5.600,- Sk 4 ks. Maximalna spokojnost.
kaso

Příspěvek od kaso »

Ja ostanem verny Matadorkam pretoze ich mam zadarmo.No nechci to. :lol: :lol:
Peca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peca »

kaso píše:Ja ostanem verny Matadorkam pretoze ich mam zadarmo.No nechci to. :lol: :lol:
njn zadarmo neber to ze?... :D
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby ;-)
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Granko

Příspěvek od Granko »

takze, prave som objednal tie premiumcontacty. tie Pecove yokohamy sa uz nevyrabaju a nechcel som riskovat, ze ked jednu znicim, tak uz nezozeniem dalsiu (ako s mojimi starymi barumami).

z coho vyplyva, ze mi ostane 1 skoro uplne nova bravura (alebo bravuris ? asi bravura, ta je starsia myslim), jedna 1.5 rocna bravura a 2 dost znicene bravury. vsetko letne 185/60/14ky (82H). keby niekto jednu znicil ako ja a nemohol zohnat nove, tak za par kil pustim...
Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

Zistil som,ze tieto moje nove GOODYEAR EXCELLENCE v rovnakom rozmere ako som mal MATADOR AQUILLA su menej citlive na vyjazdene kolaje a horsi asfalt na ceste. Zrejme preto,ze maju asymetricky dezen. MATADOR mali sipovy symetricky dezen a prejavovalo sa to tak,ze nerovnosti na ceste a kolaje som musel castejsie korigovat volantom. GOODYEAR je GOODYEAR!
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

A je dobry rok aj tichsi na roznych asfaltoch oproti tomu co si mal? Moje royali su teda hlucne az az ale je to asi tym, ze zmes je dost tvrda :roll: Je pravda, ze sa skoro nederu ale zase ten.... :shock:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
kaso

Příspěvek od kaso »

Radoslav Hološka píše:Zistil som,ze tieto moje nove GOODYEAR EXCELLENCE v rovnakom rozmere ako som mal MATADOR AQUILLA su menej citlive na vyjazdene kolaje a horsi asfalt na ceste. Zrejme preto,ze maju asymetricky dezen. MATADOR mali sipovy symetricky dezen a prejavovalo sa to tak,ze nerovnosti na ceste a kolaje som musel castejsie korigovat volantom. GOODYEAR je GOODYEAR!
Matador je Matador Su dobre :lol: :lol: :lol:
Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

Ano Blue,su ovela tichsie,vsak Ta niekedy preveziem. Uz som ako american. Kazde 2 roky nove pneu. Vsak vyskusat treba vsetko. Podla mna budu lepsie aj ako Tvoje UNIROYAL. Je to novinka.
kaso

Příspěvek od kaso »

Radoslav Hološka píše:Ano Blue,su ovela tichsie,vsak Ta niekedy preveziem. Uz som ako american. Kazde 2 roky nove pneu. Vsak vyskusat treba vsetko. Podla mna budu lepsie aj ako Tvoje UNIROYAL. Je to novinka.
Ale AMERICANIA maju dobre motory :lol: :lol: :lol: a ojazdene pneu :lol: :lol: :lol:
Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

kaso píše:
Radoslav Hološka píše:Zistil som,ze tieto moje nove GOODYEAR EXCELLENCE v rovnakom rozmere ako som mal MATADOR AQUILLA su menej citlive na vyjazdene kolaje a horsi asfalt na ceste. Zrejme preto,ze maju asymetricky dezen. MATADOR mali sipovy symetricky dezen a prejavovalo sa to tak,ze nerovnosti na ceste a kolaje som musel castejsie korigovat volantom. GOODYEAR je GOODYEAR!
Matador je Matador Su dobre :lol: :lol: :lol:
MATADOR ma nikdy nesklamal,mam aj zimne MP58. Chcem ich ale predat,na zimu kupim uz nieco novsie,mozno zasa GOODYEAR. AQUILLy ma podrzali aj pri 150km/h ked celu cestu po dialnici prsalo a ja som obiehal aj PASSATy,AUDI atd. A drzali sa neuveritelne!
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“