Letní pneu
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Peco, cena je good, to mas pravdu, ale kdyz muzes mit za 5 litru 4ks barumek, no neber to
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, ja teda rychle jezdim ale me to hlavne hlucelo ale vopravdu hlucelo pri brzeni. A ten zvuk UAZa je trefnejBlue Lanos píše:Ze na sedane to neni pocut ha ? Moje gumy expert do dazda Uniroyal su teda hlucne na urcitych druhoch asfaltu az az Druha znacka bude urcite ina a hlavne musi to byt co najtichsia zmes kaslem uz na vseliake vylepsenia pri vysokej rychlosti a tak podobne. Ja rychlo nejazdim a nepotrebujem aby mi gumy aj pri 60km rychlosti (ako teraz) hucali jako na UAZE.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
Na Nexii jsem odjezdil 2 sady, ta druhá zůstala na voze když jsem ho prodal (ty měli najeto jen 10 000 km ). Nenajel jsem na nich nic moc - asi jen 47 000 km celkem a byl jsem z nima MÓÓÓC spokojenej. Auto jezdilo jak po kolejích. Na vodě i na suchu.Brainman píše:A co si s nima udelal, ja je totiz koupil i s elektronama. Presne ten rozmer a jezdil jsem na nich asi 1000 Km a sli z domu. Mel jsem je na Esperu a vazne to nesloPepe píše:Na Nexii jsem měl Pirelli P5000 Drago 185/60 R14 - špičkový gumy. Směrovej dezén jak vyšitej - a svist téměř žádnej. Je to i otázka směsi.
BTW: Jedna mi zbyla z rezervy. Vzorek 60% - prodám za 500,- Kč
Chce to taky dobrý liťáky - já měl O.Z.Racing.
V aktivní službě:
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
No pak by to taky mohlo bejt vahou auta. Espero 2,0 je krapet tezzsiPepe píše:Na Nexii jsem odjezdil 2 sady, ta druhá zůstala na voze když jsem ho prodal (ty měli najeto jen 10 000 km ). Nenajel jsem na nich nic moc - asi jen 47 000 km celkem a byl jsem z nima MÓÓÓC spokojenej. Auto jezdilo jak po kolejích. Na vodě i na suchu.Brainman píše:A co si s nima udelal, ja je totiz koupil i s elektronama. Presne ten rozmer a jezdil jsem na nich asi 1000 Km a sli z domu. Mel jsem je na Esperu a vazne to nesloPepe píše:Na Nexii jsem měl Pirelli P5000 Drago 185/60 R14 - špičkový gumy. Směrovej dezén jak vyšitej - a svist téměř žádnej. Je to i otázka směsi.
BTW: Jedna mi zbyla z rezervy. Vzorek 60% - prodám za 500,- Kč
Chce to taky dobrý liťáky - já měl O.Z.Racing.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Kluci,vcera som kupil nove letne pneu GOODYEAR EXCELLENCE 195/50 R15 namiesto povodnych MATADOR AQILLA. Su trosku maksie ako slovenske,ale aj menej hlucne. Zrejme sa opotrebuju skor. Ale islo mi o komfort jazdy a vysli ma spolu 4 ks na 4.000,- Sk,lebo povodne som predal za 5.600,- Sk 4 ks. Maximalna spokojnost.
njn zadarmo neber to ze?...kaso píše:Ja ostanem verny Matadorkam pretoze ich mam zadarmo.No nechci to.
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
takze, prave som objednal tie premiumcontacty. tie Pecove yokohamy sa uz nevyrabaju a nechcel som riskovat, ze ked jednu znicim, tak uz nezozeniem dalsiu (ako s mojimi starymi barumami).
z coho vyplyva, ze mi ostane 1 skoro uplne nova bravura (alebo bravuris ? asi bravura, ta je starsia myslim), jedna 1.5 rocna bravura a 2 dost znicene bravury. vsetko letne 185/60/14ky (82H). keby niekto jednu znicil ako ja a nemohol zohnat nove, tak za par kil pustim...
z coho vyplyva, ze mi ostane 1 skoro uplne nova bravura (alebo bravuris ? asi bravura, ta je starsia myslim), jedna 1.5 rocna bravura a 2 dost znicene bravury. vsetko letne 185/60/14ky (82H). keby niekto jednu znicil ako ja a nemohol zohnat nove, tak za par kil pustim...
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Zistil som,ze tieto moje nove GOODYEAR EXCELLENCE v rovnakom rozmere ako som mal MATADOR AQUILLA su menej citlive na vyjazdene kolaje a horsi asfalt na ceste. Zrejme preto,ze maju asymetricky dezen. MATADOR mali sipovy symetricky dezen a prejavovalo sa to tak,ze nerovnosti na ceste a kolaje som musel castejsie korigovat volantom. GOODYEAR je GOODYEAR!
- Blue Lanos
A je dobry rok aj tichsi na roznych asfaltoch oproti tomu co si mal? Moje royali su teda hlucne az az ale je to asi tym, ze zmes je dost tvrda Je pravda, ze sa skoro nederu ale zase ten....
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Matador je Matador Su dobreRadoslav Hološka píše:Zistil som,ze tieto moje nove GOODYEAR EXCELLENCE v rovnakom rozmere ako som mal MATADOR AQUILLA su menej citlive na vyjazdene kolaje a horsi asfalt na ceste. Zrejme preto,ze maju asymetricky dezen. MATADOR mali sipovy symetricky dezen a prejavovalo sa to tak,ze nerovnosti na ceste a kolaje som musel castejsie korigovat volantom. GOODYEAR je GOODYEAR!
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
MATADOR ma nikdy nesklamal,mam aj zimne MP58. Chcem ich ale predat,na zimu kupim uz nieco novsie,mozno zasa GOODYEAR. AQUILLy ma podrzali aj pri 150km/h ked celu cestu po dialnici prsalo a ja som obiehal aj PASSATy,AUDI atd. A drzali sa neuveritelne!kaso píše:Matador je Matador Su dobreRadoslav Hološka píše:Zistil som,ze tieto moje nove GOODYEAR EXCELLENCE v rovnakom rozmere ako som mal MATADOR AQUILLA su menej citlive na vyjazdene kolaje a horsi asfalt na ceste. Zrejme preto,ze maju asymetricky dezen. MATADOR mali sipovy symetricky dezen a prejavovalo sa to tak,ze nerovnosti na ceste a kolaje som musel castejsie korigovat volantom. GOODYEAR je GOODYEAR!