Chevrolet Aveo -sedan- 1.2/63kW LT "Borocay Blue"
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: Chevrolet Aveo -sedan- 1.2/63kW LT "Borocay Blue"
Dauphin by ma velmi zaujimalo kolko ti zerie avejko a hlavne ako ide, lebo co som cital ze velakrat sa nevie prevodovka rozhodnut ze ktory stupen ma zaradit
Chevrolet Aveo LTZ 1,3D SDE 95 k
Renault Megane II 1,4 16 V (predané)
Renault Megane II 1,4 16 V (predané)
- Reklama
Ďakujem a dúfam,že je super aj na živo
Podľa mňa je to najkrajšia farba z výberu,ale môj názor Ešte v bielej metalíze /aj Snow flake/to vyzerá dobre.....čierna tiež,len na tom vidieť strašne prach. Teraz sa predáva s novou farbou: Modrá Royal-aj tá mu sekne.
Ešte raz by som išiel z nova do tejto farby...ak svieti slnko,je to
Podľa mňa je to najkrajšia farba z výberu,ale môj názor Ešte v bielej metalíze /aj Snow flake/to vyzerá dobre.....čierna tiež,len na tom vidieť strašne prach. Teraz sa predáva s novou farbou: Modrá Royal-aj tá mu sekne.
Ešte raz by som išiel z nova do tejto farby...ak svieti slnko,je to
Chevrolet AVEO LT, 1.2 63kW,2012 Borocay Blue
...v koži od MAD, DRL, kamera ... a ešte nie je koniec :)
Aj mňa by to zaujímalo,ale ešte to bude nereálne,ak nemá aspoň cez 2000 kmMato_PP píše:Dauphin by ma velmi zaujimalo kolko ti zerie avejko a hlavne ako ide, lebo co som cital ze velakrat sa nevie prevodovka rozhodnut ze ktory stupen ma zaradit
Najkrajšia farba je misty lake, pozor na to kolego
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
Neblázni,veď ak by som zobral Misty,tak mi chceli dať ešte 3000.-EUR zľavu a 12 dňový pobyt pre dve osoby do Honolulu,ale radšej som volil drive,eleganciu: Borocay
Pravda je taká,že som prišiel do predajne a predajcovi som povedal. Som ochotný dať za Aveo 8500.-EUR,lebo ak nie,tak si idem vedľa do predajne kúpiť Hyunday i20 za 8000.-EUR /každú jazdu by ma to štvalo,že som to kúpil /.
Po hodine sa rozhodol mi ho dať za 8900.-EUR s DpH s leasingovým preplatkom 1200.-EUR a o ďalšiu hodinu som mal kľúče....vtedy som v ňom sedel prvý krát
Keby vytiahol zo skladu auto fialové,so srdiečkami,tak dnes mám také....až neskôr som sa začal zaujímať,čo to vlastne Chevrolet je,aké sú motory,aké farby,spotreba a pod
Tomu sa hovorí fanúšik.
Ja som ani nevedel že Chevy existuje. Potrebovali sme súrne /deň pred sa predalo staré/druhé auto do 9000.-EUR /podmienka bola klíma a dobré ADAC testy/. Tak sme obehali salóny a auto kúpili,ale dnes by som sa rozhodolo ešte raz za Aveo.
Po hodine sa rozhodol mi ho dať za 8900.-EUR s DpH s leasingovým preplatkom 1200.-EUR a o ďalšiu hodinu som mal kľúče....vtedy som v ňom sedel prvý krát
Keby vytiahol zo skladu auto fialové,so srdiečkami,tak dnes mám také....až neskôr som sa začal zaujímať,čo to vlastne Chevrolet je,aké sú motory,aké farby,spotreba a pod
Tomu sa hovorí fanúšik.
Ja som ani nevedel že Chevy existuje. Potrebovali sme súrne /deň pred sa predalo staré/druhé auto do 9000.-EUR /podmienka bola klíma a dobré ADAC testy/. Tak sme obehali salóny a auto kúpili,ale dnes by som sa rozhodolo ešte raz za Aveo.
Rád odpoviem na obe otázky. Na radenie cca o týždeň, na spotrebu neskôr. Včera som sa len zaregistroval na tejto stránke. Podpis som si už dovolil vyplniť, pretože som za auto už pred časom zaplatil... Ešte ale nejazdím, auto by malo tento týždeň doraziť na Slovensko a potom ešte musia poriešiť dovýbavu - chróm, fólie atď. Hneď potom nafotím a zverejním.Mato_PP píše:Dauphin by ma velmi zaujimalo kolko ti zerie avejko a hlavne ako ide, lebo co som cital ze velakrat sa nevie prevodovka rozhodnut ze ktory stupen ma zaradit
Aveo 4-dverové MY2013, 1,6 16V 85kW / 115k, LTZ, MYLINK, 6 stupňová automatická prevodovka...
Tak to jsem zvědavý na 1.6 ku
...ešte kacírska otázka
Za tie peniaze si neuvažoval o Cruze? Je to predsa len iná trieda,ale je pravda,že takto máš všetko
Za tie peniaze si neuvažoval o Cruze? Je to predsa len iná trieda,ale je pravda,že takto máš všetko
Máš pravdu, ale teraz sme hľadali menšie auto do Bratislavy... Keď som pred tým dochádzal, mal som veľkú C5 exclusive - trojliter, V6... Na automat sme si teda zvykli. A šiesty prevodový stupeň sa bude hodiť na diaľnici 2x do týždňa - cez víkend. Za výbavu, čo Aveo ponúka je to super cena. Aká bude kvalita uvidím, doložím.....Boeing737 píše:...ešte kacírska otázka
Aveo 4-dverové MY2013, 1,6 16V 85kW / 115k, LTZ, MYLINK, 6 stupňová automatická prevodovka...
Kvality sa neboj...až na tie háklivé plasty,ale vybrať si po veľkej,mäkučkej C5 alias LOĎ malé,tvrdé AVEO...
Držím palce nezvyknutej chrbtici a zadku
Doteraz si diery len videl,ale teraz ich aj pocítiš
Inak bude to určite super auto a spotrebu rieš až po 2000km,ale po V6 to bude asi aj tak super
Držím palce nezvyknutej chrbtici a zadku
Doteraz si diery len videl,ale teraz ich aj pocítiš
Inak bude to určite super auto a spotrebu rieš až po 2000km,ale po V6 to bude asi aj tak super
Je čas na AL,tak by som rád vedel váš názor.Všetky sú kvalitné,TUV,KBA,ISO-len design ma zaujíma.
Ďakujem!
Ďakujem!
Anzio Turn ITA
-nehľadám výstredné disky,len také akurát,také diplomatické,ani veĺa,ani málo.
-nehľadám výstredné disky,len také akurát,také diplomatické,ani veĺa,ani málo.
http://www.superdisky.sk/brock/brock-rc17-sgvp
mě by se líbilo něco takového na aveu krásné jsou origo 17" z avea
mě by se líbilo něco takového na aveu krásné jsou origo 17" z avea
Na naše cesty a najmä po tejto zime som rád,že mám R15 a "balóny" 65
Ešte ako tak R16,ale pri šírke 205 už musíš na tých "koľajniciach" auto držať na krátko
R 17 si viem predstaviť v D ,ale u nás je asi najlepšia voľba 15,max.16...hrubšie balóny,lebo zničíš tlmiče,nápravu a všetko okolo toho
Ešte ako tak R16,ale pri šírke 205 už musíš na tých "koľajniciach" auto držať na krátko
R 17 si viem predstaviť v D ,ale u nás je asi najlepšia voľba 15,max.16...hrubšie balóny,lebo zničíš tlmiče,nápravu a všetko okolo toho