Dělám pod holandskou firmou a ptali se mě co mám za auto a hned to hledali v ceníkách pak jsme koukali všichni ty rozdíly jsou opravdu hustý
aha tak to pak jo,ale ty ceny jsou masakr si máš udělat to že na loď si máš naložit orlíka a nechat proplácet amortizaci,palivo a servisní úkony
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Autosalon Dědek v Rychnově za 395 tisíc na fleet, 1,8 LTZ vínová metla 17" litý origo + povinná výbava a koberce.
Za ty peníze jsme spokojeni....jelikož žena ze mě byla už na prášky a málem jsem koupil ten sen 3/4 Českých domácností (chrochta) a nebo Merivu atd atd.....jeli jsem si vyzkoušet Cruze v kombíku a po předváděcí jízdě, jsme ho šli objednat.
Na showroomu jsem si sedl cestou do kanclíku do Orla a bylo vymalováno
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
OsbourneCox píše:Autosalon Dědek v Rychnově za 395 tisíc na fleet, 1,8 LTZ vínová metla 17" litý origo + povinná výbava a koberce.
Za ty peníze jsme spokojeni....jelikož žena ze mě byla už na prášky a málem jsem koupil ten sen 3/4 Českých domácností (chrochta) a nebo Merivu atd atd.....jeli jsem si vyzkoušet Cruze v kombíku a po předváděcí jízdě, jsme ho šli objednat.
Na showroomu jsem si sedl cestou do kanclíku do Orla a bylo vymalováno
Vitej!
Tak to ma byt. A pockej, jak si budete pochvalovat jizdu a nastupovai po nekolika mesicich ...
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ černá Carbon Flash
+ original hliníkové prahy
+ folie
+ aktuálně 17" originály, 16" zimní pneu na plechách čerpají síly ve sklepě
+ držák rezervy
ale i tak konečně opět někdo z Východočeského kraje
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
líbí se mĕ jak přijedu na Rychnovsko a tam Chevíků tolik jezdí. Kdežto v Chrudimi se za tím každej druhej otáčí a lidi se mĕ na parkovištích ptaj co a jak. Nejlepší to je posléze u nás na vesnici v klacíkovĕ.
Tam si každej myslí, že to stálo mega a evidentnĕ je to sere už tak je dráždím mojím Fiatem Coupé a teď tohle )))
Ano na Rychnovsku jich je jako much
Já v Ústí taky strašně málo potkávám
Ale máš kousek Pardubice a tam není nějakej autorizovanej servis
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
človĕče, byl tak i autorizovanej prodejce. Jen je prázdnej showroom a servis nevím, možná funguje, ale doufám, že ho budu potřebovat až na garančku už toho bylo dost.
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Zdravím, tak jsem se právě stal hrdým majitelem Chevroletu Orlando.
Verze LT+
navíc: černá Carbon
17" litá kola
povinná výbava
gumové koberečky
otěrové lišty
cena na fleet 360.000,-
BATMOBILE
MY13, Chevrolet Orlando LT+, 1.8i, 5MT, Black Carbon, 17" Diagnóza: Doživotní úpravce, bez možnosti vyléčení!