Cruze jaký výběr

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Poky Ul

Re: Cruze jaký výběr

Příspěvek od Poky Ul »

Raději bych tam ale zavolal jestly ta cena je aktualní . -i
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Reklama

Poky Ul

Příspěvek od Poky Ul »

A nebo seti na to mužu prodejce zeptat jestly budeš mít zájem :?:
pepulda

Příspěvek od pepulda »

víš co to je nadlouhou trat na konci července a začátku srpna nám dorazí teprv stavebko tam máme našetřené peníze z manželkou takže ted je to moc brzo se ptát myslím takže budu hledat výslovně až v tom červenci. Jinak neříkám že bílá je hrozná ale moc ji nefandím. spíš jinou barvičku modrá černá nebo ta šedá. hlavně né bílá a červená :x
Poky Ul

Příspěvek od Poky Ul »

To chápu já taky čekal na stavebko :mrgreen: bylo to nekonečný :(( aspoň budeš mít čas se pořádně o autě vše dozvědět :D
pepulda

Příspěvek od pepulda »

no právě času je zatím dost jen scháním ty informace o tomto typu jak sem psal. Fakt styl auta se fakticky povedl nádhera i výbava je super tak snad bude i kasle dobrá POZINK to asi není že?
pekrtek

Příspěvek od pekrtek »

pepulda píše:no právě času je zatím dost jen scháním ty informace o tomto typu jak sem psal. Fakt styl auta se fakticky povedl nádhera i výbava je super tak snad bude i kasle dobrá POZINK to asi není že?
Neustále od lidí, kteří neznají Daewoo ani Chevrolet (promiň, je to myšleno obecně - ne osobně) slyším nebo čtu, krátká záruka, není to pozink atd.
Podívej se kolem sebe a uvidíš, že od dob Lanose neuvidí rezavé Daewoo. Pozink je tam oboustranný. Asi to berou jako samozřejmost, že to nemusí oproti jiným značkám zdůrazňovat. Jsou na trhu značky, které začínají reznout již po roce a nikdo to neřeší a stále je nazývána jako jediná konkurence pro "výběrové" značky. Již to samotné dělení je hrozné.
Co se týká Daewoo/Chevrolet: každé auto má své nedostatky. U Cruze je to snad jen klepání od náprav, ale to není tak hrozné. To dělají v podstatě všechny levnější značky. Měl jsem Racera, Lanose, Lacetti a nyní Cruze HB a neměnil bych. Mám 1,8, jezdí to slibně, spotřeba je podle mého názoru v normě. Cca od 2500 do 6300 ot. máš k dispozici min. 90% maxima kroutícího momentu. Při běžné jízdě mimo dálnici se vejdeš v pohodě do 7,0 litrů, na dálnici počítej s průměrem kolem 8,0. To je normální spotřeba. Nevěřím posledním testům některých nových modelů, kdy na internetu a v televizních pořadech uvádějí, že jeli přes celou republiku a po dálnici za 5,6 litrů s motorem, který má téměř 140 HP. To dokážu také. Vynuluji PP za jízdy a pak počítám. Jediný objektivní test ve spotřebě udělala u tohoto auta ČT a dostali se na 7,4 l.
Takže závěr: Když zvolíš Cruze, dostaneš za slušnou cenu kvalitní, konkurence schopné a bezpečné auto. Já bych neměnil.

http://www.topspeed.com/cars/chevrolet/ ... 62662.html
pepulda

Příspěvek od pepulda »

pekrtek

díky za pěkné povídání. Pomáhá mi to víc a víc k jistějšímu rozhodnutí :)
pepulda

Příspěvek od pepulda »

http://www.ceskapojistovna.cz/p?havarijni-pojisteni

uvažuju pak o havarijním pojištěním od téhle pojištovny pač u nás v práci přispívaj nebo máme teda benifit 50% u havarijka a 45% u poviného ručení. takže by se mi to vyplatilo. Jak to teda funguje třeba na parkovišti když přijdu a někdo mě tukne a já nezjistím kdo tak mám nárok na nějakou opravu nebo odškodnění??? já se tu naotravuju takovýma otazkama jinak fakt díky za rady havarijko sem nikdy neměl tak právě se ptám
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Mas narok ale u kazde pojistky se sjednava spoluucast nebo nektere umi nulovou ale taky je na tom zavisla cena pojisteni...
Je jedno jak a kde auto se ti poskodi a nemusis vedet ani jak...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
pepulda

Příspěvek od pepulda »

takže se platí jen spoluučast při jakékoliv škodě no vychází to na 13 000 ročně +- podle jejích tabulek.
Poky Ul

Příspěvek od Poky Ul »

Mně volal direct a udělali mi hodně dobrou nabídku skus se podívat i na ně.
pepulda

Příspěvek od pepulda »

no mě se jedná že mám od firmy kde jsem zaměstnanej tak 50% slevu takže 6500 kč a to si myslím že jde tak proto jsem hned házel odkaz
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

pepulda píše:takže se platí jen spoluučast při jakékoliv škodě no vychází to na 13 000 ročně +- podle jejích tabulek.
Jen spoluucast pri jakekoli skode ano tak to je.
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
pepulda

Příspěvek od pepulda »

Pozeram ze to vo vyrobe pekne flakaju, takto odflaknuty nastrek plastizolu alebo co to tam dali, to fakt dlho vydrzi .
A nechem vam kazit iluzie ale pozink uz dnes nik nerobi, mozno na vyssie triedy a to orlando nie je. Samozrejme predavac v autosalone vam nabulikuje cokolvek len aby ste kupili. Dnes sa len fosfatuje (ako uz boli skodovky od 1100) a elektroforeticky nanasa zakladna farba (ako uz mali skodovky od 1100), to je to okrove co pri flakarine v koreji zo spodu poriadne nezastriekali a co kamienky prebiju ako nic. Ale vacsi problem su dutiny, ak sa v nich zacne zhromazdovat prach, sol a voda z ciest tak odhniju skor nez stratite zaruku, len o tom nebudete vediet. A neverim zeby vo fabrikach striekali dutiny poctivu, proste tam fuknu predpisane mnozstvo, kam sa dostane to je jedno, hlavne ze plnime plan.

Co sa tyka ochranneho vosku, tak medzi ml pripravkami do dutin a voskovymi nie su ziadne zavratne rozdiely, ale voskove sa nenanasaju tak lahko, na to je trochu zlozitejsi postup nez len pistolka a nafukat to dovnutra. Mimochodm feldy mali dutiny ochranene dobre, mali tam vosku tolko, ze sa do neho lepili kamene z cesty. Horsie to bolo s technologickym vyhoovenim karoserie, kopu technologickych nezmyslov ako falce a preklady plechu, ktore mali za ulohu zadrziavat vodu a co najrychlejsie odhnit. Napriklad slavne 5. dvere. Cital som nejaky tehcnicky list k ochrannym naterom kovov a vyrobca pisal ze presne taketo nezmysly sa nesmu na chranenom objekte nachadzat, lebo inak ich nater nebude plnit svoju funkciu. Ale to panom inzinierom ocividne nevadilo.

Ja si pripravkom na dutiny akurat vylievam prahy. Nemam pistol na dutiny a takto sa dostane vsade tam, kam aj voda. Zatial mam pokoj, ale bohuzial falc a spoj dvoch casti karoserie na zadnych blatnikoch na espere sa ochranit neda. Ked to spackaju uz v navrhu, tak sa s tym uz neda nic robit.

Pripadne skuste si lahnut pod auto a strcit prst do otvorov v kasni. Ak nahmatate hrubu vrstvu vosku, mozno uz zalepenu kamienkami a prachom, tak tam, nieco je, ale ci vsade to sa aj tak nedozviete.

Ked si kupujete auto na 5 az 7 rokov tak na dutiny a podvozok kaslite. Ak na dlhsie tak by som ho hned po kupe dal niekde poriadne v dutinach prestriekat, ale fakt poriadne, nech to z neho az tecie.

TAK CO JE TO POZINK NEBO NE NAHOŘE JSME DISKUTOVALI ŽE JE DALŠÍ PÍŠE ŽE NENÍ TAK NEVÍM CO SI MÁM VYBRAT :lol: :roll:
pekrtek

Příspěvek od pekrtek »

Dobré rady, drž se jich. Kup si koně, nerezne a cena žrádla nepůjde také nahoru. -i
Odpovědět

Zpět na „Kupujeme Cruze“