Vyber a porovnanie motoru
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: Vyber a porovnanie motoru
No pokud přijedeš na sraz můžeš to doložit i servisním manuálem, ať je v tom pořádek ale ty nepřijedeš že?
Jinak jsem se díval do té příručky co máš na ulož to a je tam 1,2D a 1,4D co je to D to je nafta? nevím co máš za Aveo jestli starý nebo nový, píšeš jen 2011 v podpisu, tam by to mohlo být jinak.
Jinak jsem se díval do té příručky co máš na ulož to a je tam 1,2D a 1,4D co je to D to je nafta? nevím co máš za Aveo jestli starý nebo nový, píšeš jen 2011 v podpisu, tam by to mohlo být jinak.
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
- Reklama
keď tu nebude kľud, a keď neprestanete jeden druhého urážať tak to celé vymažem. názori a poznatky,skúsenosti kľudne píšte.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
A co Ty o mě víš, že posuzuješ moje znalosti...roman77 píše:1. Ja neotravuju tebe, ale ty me. Ty jsi vytahl muj prizpevek z predchozi strany, stary asi mesic a pul, a pises tam "haha".jari píše: Ty si teda dobrej řízek.....
Jak tohle můžeš srovnávat!!!!!!!!!!!
Tak si to vyměn po 190 000km, a mě stím neotravuj......
2. Jen opravdovy hlupak si neumi priznat, ze jeho znalosti a zkusenosti jsou jen pouhym zlomkem vsech znalosti a zkusenosti co lide jako celek znaji a pohled KAZDEHO jednotliveho cloveka je tudiz zcela logicky ZNACNE omezeny.
3. Fakt, ze zrejme ze svoji vlastni zkusenosti znas pouze auta s vymennym intervalem rozvodoveho remene 60-80 tisic km jeste vubec nemusi znamenat, ze neexistuji i auta s delsim intervalem vymeny, anebo ze jich treba nemuze byt z nove vyrabenych aut dokonce vetsina.
Vim o tobe, ze jsi jeste nevidel moc aut, u kterych se meni rozvodovy remen podstatne pozdeji nez po 60-80 tisicich, tak na me priste nedelej "haha", protoze ten kdo je tady k smichu jses spis ty.jari píše: A co Ty o mě víš, že posuzuješ moje znalosti...
Naposledy upravil(a) roman77 dne pon bře 12, 2012 17:19, celkem upraveno 1 x.
Aveo HB 1.2 62kW, 2011
Vaše príspevky mažem. Vybavte si to cez sz.
Aveo sedan 1.2 16 V
exterier podsvietený
exterier podsvietený
ajaj tady to je už vážné
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
D je zrejme jako DOHC. Ja samozrejme nezpochybnuju, ze nekdo ma vymenu treba po 60 tisicich, ale nechapu tu jistotu nekoho, ze to tak musi byt vzdycky a u vsech aut a VSEOBECNE, jak tu psal jari. Aveo mam presne takovy jako na ikonce vlevo.ladinek píše:No pokud přijedeš na sraz můžeš to doložit i servisním manuálem, ať je v tom pořádek ale ty nepřijedeš že?
Viz. odkaz, kterej jsem uz uvadel o dve strany zpet:
http://www.autostangl.cz/poradna/montazni-rady-navody/
Aveo HB 1.2 62kW, 2011
Před hodinou jsem mluvil se servisním technikem v chevroletě ,, výměna nejlépe v 60000km. Jako prevenceroman77 píše:Vim o tobe, ze jsi jeste nevidel moc aut, u kterych se meni rozvodovy remen podstatne pozdeji nez po 60-80 tisicich, tak na me priste nedelej "haha", protoze ten kdo je tady k smichu jses spis ty.jari píše: A co Ty o mě víš, že posuzuješ moje znalosti...
V chevrolet servisu chteji na kazdou blbost znat VIN, takze 60 tisic plati pro tvoje konkretni jedno auto, a rozhodne to neni jako dukaz, ze to plati pro kazdy Aveo a uz vubec ne pro vsechna auta.jari píše: Před hodinou jsem mluvil se servisním technikem v chevroletě ,, výměna nejlépe v 60000km. Jako prevence
Aveo HB 1.2 62kW, 2011
ano chtějí VIN kod aby mohli identifikovat vozidlo a podle toho objednat díly ale je opravdu výmena při těch 60000km,já to to půjdu do 2 měsícůroman77 píše:V chevrolet servisu chteji na kazdou blbost znat VIN, takze 60 tisic plati pro tvoje konkretni jedno auto, a rozhodne to neni jako dukaz, ze to plati pro kazdy Aveo a uz vubec ne pro vsechna auta.jari píše: Před hodinou jsem mluvil se servisním technikem v chevroletě ,, výměna nejlépe v 60000km. Jako prevence
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Rozhodne neprijedu proto, abych nevericim tomasum dokazoval, ze ja to v tom manualu opravdu mam tak ja pisu, z toho uz jsem vyrostl, ale dal jsem si tu praci a naskenoval tu stranku, takze jestli mi budete verit, ze jsem to neretusoval v photoshopu, tak tady to je:ladinek píše:No pokud přijedeš na sraz můžeš to doložit i servisním manuálem, ať je v tom pořádek ale ty nepřijedeš že?
Aveo HB 1.2 62kW, 2011
Mě je to jedno,měň si kdy chceš, já to dám dřív, na sraz jezdíme aby jsme se poznali, schválně se podívám do mé servisky kdy se to mění
Ono i pneu můžeš mít 15 let najeto s nimi 10 000tis a budou po 6 letech stát za h....
Ono i pneu můžeš mít 15 let najeto s nimi 10 000tis a budou po 6 letech stát za h....
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
Edmund Burke
Láďo, kdy Ty jsi byl na druhé servisce?ladinek píše:Mě je to jedno,měň si kdy chceš, já to dám dřív, na sraz jezdíme aby jsme se poznali, schválně se podívám do mé servisky kdy se to mění
Ja mam 1.2 takze mam retez, ale vim o hodne autech, kde je doporucena vymena remenu po 150 az 250 tisicich. Samozrejme verit mi nemusite, nemusite verit ani servisni knizce, a ani vyrobci, ale pokud nebudete verit ani jemu, potom bych vam doporucil menit tak po 20 tisicich, protoze kdovi jestli nekeca i s temi 60 tisici kmladinek píše:Mě je to jedno,měň si kdy chceš
Aveo HB 1.2 62kW, 2011
Tak ta tabulka je trošku divna. Motor 1;4 16 V má remeň, motor 1.2 16V má teraz ,motor 1,2 a 1,4 8 V má remen. A kazdy znich má hydro štelovcie ventyli. Tak bol by som rad keby mi niekto vysvetlil ako skontrolovat a zaroven nastaviť vôlu ventilov. Jedina možnosť je výmena hydroštelov.po pripade ešte váhadla.
Aveo sedan 1.2 16 V
exterier podsvietený
exterier podsvietený