Servisna prehliadka
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Servisna prehliadka
Musím souhlasit. Kdo jste četl moji story o 12V zásuvce, tak to bylo v moderním značkovém servisu a......
- Reklama
Jé,to jsem nečetl Ale u Srby mi přezouvali Orlando od 9:30 do 13:30 a až když na mě bylo poznat,že mě to čekání už nebaví,tak to najednou šlo. A to šlo o sundáni letních a nandání zimních,ktery ´ jsem tam kupoval i s plecháčema. Jo a na dotaz o sevisní prohlídce na 15ti tisících mi bylo sděleno,že to bude cca do 6ti tisíc... Né,vážně je to o často pouze o lidech.
Blejkin píše:Já si myslím,že je to o lidech a né o čínským šroubováku
Bohužel to není jen šroubovák! Ale hlavně, že jsi spokojen a o to tady jde
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ
Vždyť to je v pohodě - na korejský auto čínský nářadí - s německým nebo americkým by se to hádalo...
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ '11, pewter grey
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
Jasan
zvedava otazka: preco si bol na garancke uz po 9000 km?vasek píše:Tak jsem byl dnes (v sobotu) v servisu Opel / Chevrolet v Jihlavě na 1. gar. prohlídce - najeto necelých 9.000 km. Olej 4,5l , filtr, servis - celkem 3.400,-- Kč. Slušné zacházení a dobrá káva - zatím dobrý .
Chevrolet Orlando, LT plus 2,0 diesel 120 kW, strieborne
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Trabant 601 Combi, 19 kW, biely
Nitra
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Nitra
...žeby po roku? Lebo sa chodí po roku alebo 15 tis., podľa toho, čo nastane skôr...či?
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
jaaaj, na to som zabudol. hlboko sa ospravedlnujemsmire666 píše:...žeby po roku? Lebo sa chodí po roku alebo 15 tis., podľa toho, čo nastane skôr...či?
Chevrolet Orlando, LT plus 2,0 diesel 120 kW, strieborne
Nitra
Nitra
pozajtra dôjdeš?
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
Dnes mi přišla nabídka na servisní prohlídku od Dědka z Rychnova nad Kněžnou:johnlord píše:...Copak nejsou pro servisy Chevrolet stejné ceny ? Je to opravdu nějaký divný.
Ještě si nechám poslat nějaké nabídky a uvidím.
Dobrý den, servisní prohlídka Orlando 1,8 vychází na 4830 kč s DPH, ale cena může být vyšší o případné dolití hladiny některé z provozních kapalin. V záruční době se musí použít při servisních prohlídkách výhradně naše náplně. Samotná servisní prohlídka trvá cca 3 hodiny, případné další úkony si vyžádají delší čas v řádu dnů. Náhradní vůz bohužel nenabízíme. Servis klimatizací zajišťuje pouze naše pobočka v Náchodě.
Co to sakra je? Jinde udělají prohlídku za 2900Kč a za hodinku práce a tady 3 hodiny a skoro 4900Kč?
Ceny tedy rozhodně stejné nejsou. Nechápu jak je možné, že jeden autorizovaný servis si za servisní prohlídku účtuje za práci 600Kč a jiný klidně 1500Kč. Myslel jsem si, že na servisní prohlídku je, kromě dílů které se při ní musejí vyměnit, stanovená výrobcem i nějaká normohodina na práci a cena práce by měla být ve všech autorizovaných servisech účtována stejně. Přeci nebudu někde platit 1 hodinu a jinde 3 hodiny jenom proto, že tam je technik blesk, kterému hodinu trvá než si nachystá nářadí nebo otevře kapotu. O tom, že někde není problém dovézt si vlastní olej, který lze sehnat už za cca 800Kč a někde to prostě nejde je škoda mluvit. Naúčtovat si o 2000Kč víc za olej a ještě mít 3x dražší práci než jinde, tomu já říkám prvotřídní zlodějna.
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ Béžová Daydream
předtím: Citroen Xantia Break 1.8i r.v.1995
Škoda Favorit 136L r.v.1993
Škoda 120 r.v. neznámý
Spotřeba CHEVROLET Orlando 1.8 104 kW / 141 HP
Škoda 120 r.v. neznámý
Autosalon Dědek si asi myslí že jsou jediný v ČR
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Hlášení rozhodně podej a na prohlídku si raději zajedu také do Auto Morava, protože u Dědka mě nakrkli dnes opravdu hodně. Na můj dotaz mi poslali (a to raději neměli dělat) ještě upřesnění ceny materiálu a práce kde je uvedeno:johnlord píše:Já jedu zítra do auto-morava Olomouc. Olej mám vlastní, předběžně by to mělo dělat 2400,-.
Pak podám hlášení
Dobrý den, materiál 2430 kč s dph + práce 2400kč s dph, jak je uvedeno v návodu k použití vozidla a servisní příručce TIS.
Takže práce u Dědka není 1400Kč/3h, ale dokonce 2430Kč/3h tzn.810/h. Je tohle normální? U největšího prodejce Chevrolet v ČR bych čekal leccos, jenom ne to že to bude taky největší zloděj v ČR... Obrana proti podobně předraženým firmám je jediná - nejezdit k nim na servis.
Ještě poptám servisní prohlídku u Auto Bayer kde jsem auto kupoval, ale to je pro mě trochu víc z ruky než Olomouc.
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ Béžová Daydream
Škoda 120 r.v. neznámý
Škoda 120 r.v. neznámý
Je to jen o tom, jak se kdo nechá okrádat a co si nechá nalhat.
Je to děs ceny v některých servisech...
jooo další co má s Dědkem problém já tam vezl Sparka na servisku a když na mě vyvalil že chce 4500kč za druhou garančku kde dělali klasiku olej,filtr atd tak tam bylo ještě výměna brzdových destiček,což říkám jakto když má najeto cca 12000km tak byli prý sjeté.To mě tak nasral že jsem už tam pak nejelObelix píše:Hlášení rozhodně podej a na prohlídku si raději zajedu také do Auto Morava, protože u Dědka mě nakrkli dnes opravdu hodně. Na můj dotaz mi poslali (a to raději neměli dělat) ještě upřesnění ceny materiálu a práce kde je uvedeno:johnlord píše:Já jedu zítra do auto-morava Olomouc. Olej mám vlastní, předběžně by to mělo dělat 2400,-.
Pak podám hlášení
Dobrý den, materiál 2430 kč s dph + práce 2400kč s dph, jak je uvedeno v návodu k použití vozidla a servisní příručce TIS.
Takže práce u Dědka není 1400Kč/3h, ale dokonce 2430Kč/3h tzn.810/h. Je tohle normální? U největšího prodejce Chevrolet v ČR bych čekal leccos, jenom ne to že to bude taky největší zloděj v ČR... Obrana proti podobně předraženým firmám je jediná - nejezdit k nim na servis.
Ještě poptám servisní prohlídku u Auto Bayer kde jsem auto kupoval, ale to je pro mě trochu víc z ruky než Olomouc.
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg