Navigace Chevrolet
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Navigace Chevrolet
Originál navigace prostě tolik stojí a je to i v ceníku, je tam potom vše česky včetně nastavení auta, rádia,atd...
Třeba se mi líbí dopravní hlášení a přizpůsobení navigace aktuálnímu provozu a zácpám...
nelíbí se mi že je to pouze ve 2D...
Aspon že tam je celá Evropa ale jak dál s aktualizací to nevím..
Třeba se mi líbí dopravní hlášení a přizpůsobení navigace aktuálnímu provozu a zácpám...
nelíbí se mi že je to pouze ve 2D...
Aspon že tam je celá Evropa ale jak dál s aktualizací to nevím..
Chevrolet Orlando LTZ 1,8 AT + NAVI + střešní okno + stříbrná metalíza
zakoupen jako skladový nový vůz 6.12.2011 v Renocaru v Brně
***8.2.2012 vůz přestaven na LPG systém Stefanelli autorizovaným servisem Chevrolet, záruka nebyla omezena***
bydliště kousek od K.Varů
***8.2.2012 vůz přestaven na LPG systém Stefanelli autorizovaným servisem Chevrolet, záruka nebyla omezena***
- Reklama
Vestavenou NAVI ano, jedine pokud je zdarma v cene vozu, jinak ani omylem
jsou i dražší navigace
Ma nekdo uz informace jak to bude s aktualizacema? Napr. za kolik EUR bude aktualizovana cela Evropa? A nejake nove zkusenosti s navigaci v Orliku 2012 kde to ma byt na SD karte?
Orlando 1.8 LTZ Smoke Grey s navi, LPG
To už tady někde je - ty ceny aktualizací. To co je u MY2012 na SD už mi přijde dobré, navíc by ta karta mohla jít jednoduše vyměnit za větší atd. Ale nezkoušeli jsme.
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
Navigace na SD 2012 ma aktualizovane mapove podklady, to je prima, jen mozna az moc dopredu a nahani me obbcas na dalnice a silnice, ktere jeste ani nejsou postavene....
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
Jinak SD karta s mapama je ve skrytem supliku za radiem, jak je slot pro USB, tak podnim je ctecka (dira) na SD kartu s mapama.
Predpokladam, ze mapove podklady budou brzo dostupne na netu.. Kopie z SD karty neni moc narocna
Predpokladam, ze mapove podklady budou brzo dostupne na netu.. Kopie z SD karty neni moc narocna
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
tak já tam ze srandy zkoušel dát kopii jiné sd karty se stejným obsahem a nevzalo to, podle mě dost dobrá ochrana...
Navím mě mrzí že ta navigace není ve 3D
Nechci ti kazit iluze, ale neni to pravdanaky píše:Jinak SD karta s mapama je ve skrytem supliku za radiem, jak je slot pro USB, tak podnim je ctecka (dira) na SD kartu s mapama.
3D, to znamena ze pohled je jen jako na mapu na stole?jindrous píše:tak já tam ze srandy zkoušel dát kopii jiné sd karty se stejným obsahem a nevzalo to, podle mě dost dobrá ochrana...
bohužel joMatsonic píše:3D, to znamena ze pohled je jen jako na mapu na stole?jindrous píše:tak já tam ze srandy zkoušel dát kopii jiné sd karty se stejným obsahem a nevzalo to, podle mě dost dobrá ochrana...
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
johnlord píše:Tak ti je dobrá zpráva i pro mě. Ještě jsem nezkoušel ostatní státy Dík za infojindrous píše:Tak jsem zjistil že vestavná navigace MY2012 na SD kartě která je za 23 tisíc jako výbava na přání obsahuje celou Evropu a já se domníval nebo jsem to od prodejce špatně pochopil že je tam jen Česko + východní Evropa , takže jsem moc rád
Ano obsahuje celou Evropu, ale jen průjezdní trasy.
Tzn nenaviguje ve městech států, které tam nejsou.
Jinak sladké tajemství, umí spapat i SD kartu z Opla z navigace 900 - a tam je fak celáááá evropa
A pěkně s ní naviguje
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
Existuje i tato nová verze pro r.v.2011 na DVD ? Rád bych aktualizoval !Pivson píše:johnlord píše:Tak ti je dobrá zpráva i pro mě. Ještě jsem nezkoušel ostatní státy Dík za infojindrous píše:Tak jsem zjistil že vestavná navigace MY2012 na SD kartě která je za 23 tisíc jako výbava na přání obsahuje celou Evropu a já se domníval nebo jsem to od prodejce špatně pochopil že je tam jen Česko + východní Evropa , takže jsem moc rád
Ano obsahuje celou Evropu, ale jen průjezdní trasy.
Tzn nenaviguje ve městech států, které tam nejsou.
Jinak sladké tajemství, umí spapat i SD kartu z Opla z navigace 900 - a tam je fak celáááá evropa
A pěkně s ní naviguje
]
Ano existuje, na obalu DVD je net adresa a tam by se měli dát stáhnout - bohužel za poplatek
Ano existuje, na obalu DVD je net adresa a tam by se měli dát stáhnout - bohužel za poplatek
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
Pivson píše:]
A co nová verze od opelu, byla by kompatibilní i naší verzí ? (na DVD)
Jestli máš tu adresu, můžeš ji prosím zveřejnit ? Díky