Koupit-nekoupit??
Moderátor: Blue Lanos
Re: Koupit-nekoupit??
Chromove listy su v plane...do roka a do dna len este sa neviem rozhodnut ci si objednam len spodne alebo dookola....alebo som este rozmyslal nad chrom paskou....samo sa pridaju i klucky a hmlovky....
akurat neviem co s foliami...podla mna tie najtmvasie nebudu dobre vyzerat na aute...poradte ak mozete a viete
akurat neviem co s foliami...podla mna tie najtmvasie nebudu dobre vyzerat na aute...poradte ak mozete a viete
Chevy CRUZE 1.6 LS/LT+ 2011 Velvet red, K&N air filter
- Reklama
daj si uplne tmave, ja som si dal svetlejsie a teraz lutujem, lebo ak nahodou telefonujes za jazdy a idu za tebou fizli tak ta cez zadne okno vidia...uz sa mi to stalo, ale som to sithol zakamuflovat...
Na zadne okno sa podla zakona nesmu dat najtmavsie, ale tusim len 60%, ale iste vsetci pozname ze papier znesie vsetko, pripadne karticka .
Zadne okno a zadne bocne mozu byt najtmavsie. V predu (SR) nesmies mat nic, iba tonovane od vyrobcu.
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
na zadnim okne mam 5ku, tedy nejtmavsi , na zadnich bocnich tez 5ku a predni propustnost 75 procent a nelituju, v noci vsak pri couvani okno vyuzit nejde, neni nic videt ale to je hold udel.
Uvazoval jsem, ze bych si udelal i celni pouze do pruhledne folie ale nakonec ne. Pokud nekdo resi UV zareni jako ja a doposud si myslel ze cim cernejsi okno, tim min projde tepla a uv do auta na slunci tak o tak neni. i pruhledna folie zabrani 100procentne uv zareni a v lete je to sakra znat, kdyz vstoupite do rozpalenyho auta na slunci:) ale proc to tu vlastne pisu
jjinak jestli ti muzu poradit, na chromovy pasky neorigo rychle zapomen, je to nechutny. vzdy je to poznat, bohuzel, konce nezamaskujes.
Uvazoval jsem, ze bych si udelal i celni pouze do pruhledne folie ale nakonec ne. Pokud nekdo resi UV zareni jako ja a doposud si myslel ze cim cernejsi okno, tim min projde tepla a uv do auta na slunci tak o tak neni. i pruhledna folie zabrani 100procentne uv zareni a v lete je to sakra znat, kdyz vstoupite do rozpalenyho auta na slunci:) ale proc to tu vlastne pisu
jjinak jestli ti muzu poradit, na chromovy pasky neorigo rychle zapomen, je to nechutny. vzdy je to poznat, bohuzel, konce nezamaskujes.
Marphyho Chevrolet Cruze alias CARBON CRUZE nyní v cela jiném vzhledu
Carthell Prg
Carthell Prg
Sak normalne okno ti neprepusta UV ziarenie, ale ide iba o teplo ktore prechadza dovnutra. Bez tmavej folie je v aute o poznanie teplejsie.
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Tak chlapi - auto je již doma.
Gratulace! Tak sup sem s fotkou do avataru
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
V autosalonu Dědek v Trutnově splnili to co slíbili. Auto bylo připravené tak jak bylo domluveno.
Dnes jsem to přihlásil a jel trošku projet.
Dojem z jízdy zatím velice pozitivní. Jak už tu bylo na fóru několikrát řečeno od 3000 ot. táhne jako bejk. Tak uvidíme dál - snad mě přechod z Renault Laguna II na Chevrolet Cruze nezklame a nebudu litovat.
Jsem rád, že jsem vybral 1,8 benzín.
Nějaké foto doplním časem - nějak nic poslední dobou nestíhám.
Dnes jsem to přihlásil a jel trošku projet.
Dojem z jízdy zatím velice pozitivní. Jak už tu bylo na fóru několikrát řečeno od 3000 ot. táhne jako bejk. Tak uvidíme dál - snad mě přechod z Renault Laguna II na Chevrolet Cruze nezklame a nebudu litovat.
Jsem rád, že jsem vybral 1,8 benzín.
Nějaké foto doplním časem - nějak nic poslední dobou nestíhám.
Hlavne jak stihnes jezdit, to je ted nejdulezitejsi Motor uvidis, ted to chce samozrejme 1000-2000 klid, az pak je treba hodnotit, ale spokojeny budes, tomu ver
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
to novotmil : dobře sis vybral a užívej si ho bez nehod a problémů
Chevrolet Trax 1.4T LT Rock Orange
ChevroletCruze 1.8 16V LT 141 HP Moroccan Blue ex
Fiat Grande Punto 1.4 16V Starjet Dynamic
ChevroletCruze 1.8 16V LT 141 HP Moroccan Blue ex
Fiat Grande Punto 1.4 16V Starjet Dynamic
Děkujihonzik píše:to novotmil : dobře sis vybral a užívej si ho bez nehod a problémů
Taky si myslím, že budeš spokojenej. Já mám taky Cruze z Trutnova ze salonu Dědek . Šťastnou cestu .
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Tak pánové mohu napsat prvních pár poznatků.
Mám najeto asi 1075 km - snažil jsem se zatím jezdit alespoň trošku delší trasy.
Nyní jsem jel Trutnov - Tábor, tam potom nějaké šolichačky, Tábor - České budějovice a zpět. No a cesta zpátky z Tábora do Trutnova - najeto 575 km a spotřeba dle počítače 7,6 l /100 km. A to si nemyslím, že bych ho nějak šetřil. Takže spotřeba mě mile překvapila (podle některých článků zde na fóru). Jinak dojmy z jízdy - zatím celkově velmi pozitivní. Zatím samá spokojenost.
Mám najeto asi 1075 km - snažil jsem se zatím jezdit alespoň trošku delší trasy.
Nyní jsem jel Trutnov - Tábor, tam potom nějaké šolichačky, Tábor - České budějovice a zpět. No a cesta zpátky z Tábora do Trutnova - najeto 575 km a spotřeba dle počítače 7,6 l /100 km. A to si nemyslím, že bych ho nějak šetřil. Takže spotřeba mě mile překvapila (podle některých článků zde na fóru). Jinak dojmy z jízdy - zatím celkově velmi pozitivní. Zatím samá spokojenost.