CHEVROLET ORLANDO-doba dodání
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: CHEVROLET ORLANDO-doba dodání
Jo, to se ti nedivím, nějak tomu taky nerozumím... Jediný vysvětlení mě napadá to, že někteří prodejci příjimali objednávky od zákazníků bez zálohy (nebo s minimální), ti potom nekoupili a auta občas zbývají, jinak nevím. Podle Pivsona auta jen tak "předobjednat" prodejcem nejdou, tak kde by je brali?!
No a ještě k mojí objednávce - černý na bílým to taky nemám, takže HOP zatím říkat nebudu...
No a ještě k mojí objednávce - černý na bílým to taky nemám, takže HOP zatím říkat nebudu...
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ '11, pewter grey
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
- Reklama
Nějak se se na to předem neptal ale když jsem minulý týden přijel,(už bez svý starší Octávky-na motorce),k Chevroletu Děděk Náchod,tak mě paní nabízela 7 barev v benzínové verzi.Chtěl jsem černou LTZ a po šesti dnech ji mám.Co dodat,asi dobrý prodejce co si předobjednal...
Yamaha XJ6 Diversion,Yamaha WR 250R,Chevrolet Orlando 1,8LTZ černá metalíza
Co dodat-asi dobrý oddíl :lol:Koukal jsem, ž mají skladem asi 9 Orlů. Vše benzín.
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
Jojo,včera je navezli spolu s tím mým...
No tak já teda nevím, snad mě ještě nezklamou, ale dneska se mi opět potvrdila bezproblémová komunikace s Auto Bayer.
Na včerejší mail dneska reagovali telefonátem, otázky, který mohli, mi zodpověděli hned a další doplňující (např. cenovou nabídku příslušenství o který mám zájem) pošlou mailem.
Otázku ohledně stavu dodání auta mi ihned na telefonu zodpověděli taky - kontroloval to v nějaký aplikaci, auto je prej ještě na lodi, termín dodání upřesnili na rozmezí mezi 21.7. a 28.7.
Tak si nenechte kazit radost, však se dočkáme!
Na včerejší mail dneska reagovali telefonátem, otázky, který mohli, mi zodpověděli hned a další doplňující (např. cenovou nabídku příslušenství o který mám zájem) pošlou mailem.
Otázku ohledně stavu dodání auta mi ihned na telefonu zodpověděli taky - kontroloval to v nějaký aplikaci, auto je prej ještě na lodi, termín dodání upřesnili na rozmezí mezi 21.7. a 28.7.
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ '11, pewter grey
Suzuki AN400 Burgman '99
Suzuki AN400 Burgman '99
Ahoj, cenovou nabídku na příslušenství mi z Auta Bayer taky posílal. Jen mě trochu překvapilo,že ceny se lišily. Poslal totiž ceník i mému muži a ceny byly opravdu jiné. Tak nevím. Možná se jen upsal. Nechci prodejce hanit, ale asi bych se na příslušenství podívala někde jinde. Třeba vana do zavazadlového prostoru se dá koupit do 800Kč i s DPH. Jinak přeji hodně pevné nervy a ať brzy jezdíte v novém.dadif píše:No tak já teda nevím, snad mě ještě nezklamou, ale dneska se mi opět potvrdila bezproblémová komunikace s Auto Bayer.
Favorit LPG
Renault Mégane 1,6
Kia Sorento-to byl opravdu MAZLIK
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ
Renault Mégane 1,6
Kia Sorento-to byl opravdu MAZLIK
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ
Tak mi před chvílí volal prodejce z Auto Bayer (p.Klopar) s tím, že i moje auto je už na cestě do ČR (momentálně na lodi) a nejpozději do konce července by mělo dorazit. Nejpozdější termín dodání podle objednávky měl být 11/2011, takže to vypadá, že kluci šikmooký si mákli a nejen vzhledem k momentální nepojízdnosti, se už nemůžu dočkat...
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ Béžová Daydream
předtím: Citroen Xantia Break 1.8i r.v.1995
Škoda Favorit 136L r.v.1993
Škoda 120 r.v. neznámý
Spotřeba CHEVROLET Orlando 1.8 104 kW / 141 HP
předtím: Citroen Xantia Break 1.8i r.v.1995
Škoda Favorit 136L r.v.1993
Škoda 120 r.v. neznámý
Spotřeba CHEVROLET Orlando 1.8 104 kW / 141 HP
benzínové verze není celkem problém, tu dostanete relativně rychle, pokud se vybere ze skladových vozů.
Nebo se najde něco na lodi a tak.
Ale nad naftou pláčeme
naftové motory stojí a platí jak pro orlando, cruze či captiva
Rozhodně za to nemůže dealer či import ĆR
Ty kluci dělají maximum, ale kde nic není ani smrt nebere.
Občas se něco najde, ale je toho míň než safranu.
Nebo se najde něco na lodi a tak.
Ale nad naftou pláčeme
naftové motory stojí a platí jak pro orlando, cruze či captiva
Rozhodně za to nemůže dealer či import ĆR
Ty kluci dělají maximum, ale kde nic není ani smrt nebere.
Občas se něco najde, ale je toho míň než safranu.
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
Já měl auto doma do měsíce. 6.5. jsem platil první zálohu a 7.6. jsem si pro něj jel. Je pravda, že již bylo na lodi. Zákazník odřekl objednávku a já na něj náhodou narazil.
Sice jsem z Moravy, ale auto jsem bral v Praze a nelituju toho. Naprostá spokojenost
Tom
Sice jsem z Moravy, ale auto jsem bral v Praze a nelituju toho. Naprostá spokojenost
Tom
Dobrý den, jsem rád že jste spokojen. Asi budete vědět o koho jdejohnlord píše:Já měl auto doma do měsíce. 6.5. jsem platil první zálohu a 7.6. jsem si pro něj jel. Je pravda, že již bylo na lodi. Zákazník odřekl objednávku a já na něj náhodou narazil.
Tom
Nevím jak se k tomu postaví admin, jestli to nebude jako reklama a tak.
Ale naprosto to budu chápat.
ORLANDO benzín máme skladem v několika variantách a barvách.
Dodání cca do měsíce.
Když někdo budete ctít, tak se ozvěte.
Ale naprosto to budu chápat.
ORLANDO benzín máme skladem v několika variantách a barvách.
Dodání cca do měsíce.
Když někdo budete ctít, tak se ozvěte.
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Né že bych byl potenciální kupec.. Ale když je auto skladem, je problém odject s nim hned ? Já zatim vždycky funglovku kupoval tak že jsem obhlíd skladovky a odjel s tim ještě ten den. Vidět auto co budu mít a čekat třeba tejden... to by mně jeblo
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
No dnes většina dealerů nemá k autum velkej techničák.Krtek píše:Né že bych byl potenciální kupec.. Ale když je auto skladem, je problém odject s nim hned ? Já zatim vždycky funglovku kupoval tak že jsem obhlíd skladovky a odjel s tim ještě ten den. Vidět auto co budu mít a čekat třeba tejden... to by mně jeblo
Třeba u nás předáváme auto s ním, aby měl zakazník něco v ruce.
Hodně to řeší tak že dá auto a techničák dodatečně.
Ale řekněme že jde realizovat to že se odjede hned.
To se přeci řeší fakturou,převozní značkou a pojištením.Na 10 dní jsem vůči policajtům krytej.Techničák mě pak poslali poštou.
Ano jde to tak, ale kdo by nebyl klidnější když ho hned dostane s novým vozem.Jožan píše:To se přeci řeší fakturou,převozní značkou a pojištením.Na 10 dní jsem vůči policajtům krytej.Techničák mě pak poslali poštou.