Tam už nepojedu, spíš jsem chtěl uhádat tu záruku a aby mi vrátili ty 3t18lukin18 píše:Prosím tě zajeď si do BSka![]()
![]()
![]()
Do Renocaru opravdu už nejezdi,tam to je ztracené

Moderátor: Blue Lanos
Tam už nepojedu, spíš jsem chtěl uhádat tu záruku a aby mi vrátili ty 3t18lukin18 píše:Prosím tě zajeď si do BSka![]()
![]()
![]()
Do Renocaru opravdu už nejezdi,tam to je ztracené
Já jezdil od začátku jinam... Věděl jsem, že to není podmínka záruky (ale myslel jsem té 2 leté). To tlačítko v 5 dveří se mi rozbilo 10 dní po dvou letech a jel jsem do Chevroletu... Tam mi začal jeden přijímací technik tvrdit, že jsem k nim nejezdil na servisy a kdyby to bylo v rámci dvouleté zákonné záruky, zkousli by to, ale že ten třetí rok je jejich bonus a to že k nim nejezdím se tím ruší... Taky se mi tomu nechce věřit, dveře jsem potřeboval opravit, vozím v něm každý den nářadí, ale chci se dopátrat pravdu a případně jít k nim a nechat si zpětně proplatit fakturu za opravu... Co si tom myslíš?VIP píše:Záruka je 3roky standardně + 2 roky na motor a ty jsou podmíněné servisníma prohlídkama. Protože moc dobře vědí, že během záruky tam jde každej. Přidají ti 2 roky na motor, protože je to malá pravděpodobnost, že se ti na motoru něco posere, ale ty kvůli tomu musíš jít na další dva roky k nim, kde ti vytáhnou z kapsy další prachy. A ty jsi od začátku nechodil vůbec na prohlídky nebo do jiného servisu než kde jsi reklamoval závadu na spínači? Tak i tak by ti měli záruku uznat. Já mám auto z Trutnova a servisuji v Jihlavě. Taky dělali problémy, ale musí tě vzít ať chtějí nebo ne. Máš právo si vybrat servis jaký chceš. V podmínkách je i psáno, že autorizovaný servis doporučují, ale nemusíš tam jezdit. Stačí i neautorizovaný, ale ten musí být vybaven k tomu, aby mohl vykonávat servisní prohlídky a zapisovat to do serevisní knížky.
Servisky chodím jinam, ke známému.. Je vš ikovný a hlavně mu věřím. Záznamy v servisce děláme. Reklamoval jsem vypínač v Chevroletu - Renocar a tam dělají ofuky s tlačítkem a zárukou...VIP píše:Pokud na servisky chodíš a jdeš jinam reklamovat, tak ti to musí vzít!!!!! Máš právo si zvolit servis jaký chceš. A oni to zadarmo taky dělat nebudou, jim to proplatí Chevrolet. Hádal bych se s nima a požadoval zpětné proplacení faktury!!!! Ještě bych jim řekl o stížnosti na ně přímo u Chevroletu.
Díky za podporu. Vlítnu na ně a s tou stížností přímo u Chevroletu jim taky vyhrozím... Mě to tak naštvalo, že jeden pán je tam chytrý, jako by spolknul moudrost světa a přitom je to v rozporu se zárukou. A kdyby za ty peníze vyměnili komplet tlačítko i se světli SPZ jako sadu, ale za spínač 3000,-VIP píše:Musí to prostě uznat a vrátit prachy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A vezmi si na kolik lidí to takto zkusí a kolik z nich to dál neřeší. Dobře že jsi se na to nevykašlal. Ještě sis mohl vyřvat zbytečně projetý benzínsolda píše:Tak jsem pokročil s mým problémem. Šel jsem do Chevroletu na servis a začal jsem argumentovat zárukou 3 let a dále, že nejsem povinen k nim jezdit na garanční servis (na co se hlavně odkazovali) dle Blokové výjimky EU a že chci své peníze zpět. Že to reklamuji, nesouhlasím a přidal jsem ještě pár argumentů. Reklamaci přijali a že ji prošetří a prověří možnosti, kde je právo a dají vědět... Nic neslibují. Dnes jsem měl telefonát, ať se stavím, že záruka je uznaná a mám si dojet pro penízeHurá
Tak jsem rád, že jsem se dobral spravedlnosti a díky za vaši podporu. –i
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |