Chevrolet Cruze - Nový člen SNR vybírá
Moderátor: Blue Lanos
- Scorpion.11
Re: Chevrolet Cruze vs. kolo s přehazovačkou
"snr" též zdravím, ale pokud nepotřebuješ žihadlo na závodění a jedná se ti hlavně o spolehlivé auta tak jen a pouze AVEO a budeš 100% IN
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- Reklama
99,9% Aveo, 100% CruzeScorpion.11 píše: "snr" též zdravím, ale pokud nepotřebuješ žihadlo na závodění a jedná se ti hlavně o spolehlivé auta tak jen a pouze AVEO a budeš 100% IN
Carthell Prg
Tedy pánové Scorpiona.11 neznám, ale odhaduji ho na velikého srandistu.
Naposledy upravil(a) 666 dne pát led 28, 2011 13:43, celkem upraveno 1 x.
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
Já jsem na nej nechtěl být zlej
Ale jen mu dej.... aspoň se nebude zlobyt na mně.
Ale jen mu dej.... aspoň se nebude zlobyt na mně.
Carthell Prg
já scorpiona znám osobně a srandista je každopádně aveo je no1. Cruze je krásnej ,ale na jízdu do práce z práce občas hříbky a výlet je Cruze zbytečnej pro mě na image prdím ,hlavně ůčel já osobně bych Cruze koupil jen v 1,8 to je myslím nejrozumější rozhodnutí666 píše:Tedy pánové Scorpiona.11 neznám, ale odhaduji ho na velikého srandistu.
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Re: Chevrolet Cruze - Nový člen SNR vybírá
Tema jsem prejmenoval, mno a srovnani s Aveem, to je jako fabia vs oktavka, nesrovnatelne
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak, fórum už je přejmenované. O Aveu jsem přemýšlel tak před 5-ti lety, ale vyhrála Fabia. Vybírám si často podle vzhledu.
To nové Aveo už je pěknější než to staré, ale v porovnání s Cruze u mě nemá Aveo šanci.
Ze začátku jsem chtěl 1,6 kvůli spotřebě,jel jsem s ní před 2-ma lety zkušební jízdu, ale bylo to takové přibližovadlo, hodně klidné auto.
Teď už je 1,6 s více koňma, ale nějak tomu nevěřím. U 1,8 je spotřeba podobná jako u 1,6.
Zatím jsem naočkovaný pro ten 163 koňový diesel v LT, tato výbava je prostě bomba.
Jedná se mi o ten točivý moment a při jízdě do kopce už bych chtěl zažít taky nějakou akceleraci.
Diesel není jen o spotřebě a servisu, je to i o tom, že jestli ho někdo chce, tak si ho koupí. Brácha má octavii v dieselu a téměř s ní nejezdí.
Co na to benziňáci ?
To nové Aveo už je pěknější než to staré, ale v porovnání s Cruze u mě nemá Aveo šanci.
Ze začátku jsem chtěl 1,6 kvůli spotřebě,jel jsem s ní před 2-ma lety zkušební jízdu, ale bylo to takové přibližovadlo, hodně klidné auto.
Teď už je 1,6 s více koňma, ale nějak tomu nevěřím. U 1,8 je spotřeba podobná jako u 1,6.
Zatím jsem naočkovaný pro ten 163 koňový diesel v LT, tato výbava je prostě bomba.
Jedná se mi o ten točivý moment a při jízdě do kopce už bych chtěl zažít taky nějakou akceleraci.
Diesel není jen o spotřebě a servisu, je to i o tom, že jestli ho někdo chce, tak si ho koupí. Brácha má octavii v dieselu a téměř s ní nejezdí.
Co na to benziňáci ?
Chevrolet Cruze - pěknější auto jsem v životě neviděl.
milosh píše:Tema jsem prejmenoval, mno a srovnani s Aveem, to je jako fabia vs oktavka, nesrovnatelne
No , názor vytrhnutý rovno z mojích úst porovnávať neporovnovatelné . Ja som mal podobnú dilemu , ale už ju našťastie riešiť nemusím ani nebudem . Len na okraj môj názor treba si dať pozor najmä na predajcoch po mojich skúsenosťach už tu veľa krát spomenutý Ked vtáčka lapajú pekne mu spievajú .
Daewoo Matiz SE,r.v.2001 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
- Hanzy
Co my na to nic benzin je auto diesel je zemedelska technika motor zacina mit zvuk od 3000-4000ot/min to je zemedelska technika uz mrtvasnr píše:Tak, fórum už je přejmenované. O Aveu jsem přemýšlel tak před 5-ti lety, ale vyhrála Fabia. Vybírám si často podle vzhledu.
Co na to benziňáci ?
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Snr: Kludne si kup toho diesela. Dnesne diesele uz davno niesu "zemedelska technika", ale zihadla, ktore ked dupnes na plyn ta vystrelia pred vsetkych jak raketa! A nepotrebuju na to ani 4000 otacok Ja som doteraz vzdy jazdil na benzine (aj Audi A4 1.8T-150 koni) a ked som vyskusal tento nas 2.0 diesel, tak ma to hned presvedcilo.
K tej farbe- u nas (teda aspon Fancar) ma novu farbu Smoke. Je podobna ako ta seda metaliza, ale s takym jemne fialovym nadychom. Neviem ako ju presne opisat, treba vidiet nazivo. No keby som chcel nejaku farbu do seda, tak urcite tu Smoke.
K tej farbe- u nas (teda aspon Fancar) ma novu farbu Smoke. Je podobna ako ta seda metaliza, ale s takym jemne fialovym nadychom. Neviem ako ju presne opisat, treba vidiet nazivo. No keby som chcel nejaku farbu do seda, tak urcite tu Smoke.
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Ohledně barvy mě napadlo stříbrnou, aby se hodila do vozového parku.
btw tady jsem udělal takovou podpůrnou micro site http://chevrolet.nejstranka.cz/
btw tady jsem udělal takovou podpůrnou micro site http://chevrolet.nejstranka.cz/
- Hanzy
Do 4000ot jezdi zemedelska technika a nafta jak pasl tady nekde kolega jen v EVROPE se cpe do osobaku a v tom je evropa rarita USA a Australie diesel neni ani v nabidce a zadny zdravy clovek ktery by neresil spotrebu a byl pri smyslech by si v zivote nekoupi DIESEl!lidi to kupujou jen kvuli spotrebe jelikoz nevi ze jsou i jine alternativy kdyz nemaji na benzinKjub píše:Snr: Kludne si kup toho diesela. Dnesne diesele uz davno niesu "zemedelska technika", ale zihadla, ktore ked dupnes na plyn ta vystrelia pred vsetkych jak raketa! A nepotrebuju na to ani 4000 otacok Ja som doteraz vzdy jazdil na benzine (aj Audi A4 1.8T-150 koni) a ked som vyskusal tento nas 2.0 diesel, tak ma to hned presvedcilo.
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Scorpion.11
Aspoň jste se mohli zasmát, ale jinak jsem to tam psal pokud žihadlo tak Cruze
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
to je těžko, nechtěl jsem žádné flamewary kvůli dieselu vs. benzin
jediné co by ten spor vyřešilo by byl hybridní pohon benzin-diesel
dieselům říkám traktory odjakživa, hrozně hučí.. chrochtají... a asi se odezvou nikdy nevyrovnají benzínům...
diesel jsem nikdy neměl.. tak bych ho rád vyzkoušel
myslím, že cruze nebude mým posledním autem v životě...
jediné co by ten spor vyřešilo by byl hybridní pohon benzin-diesel
dieselům říkám traktory odjakživa, hrozně hučí.. chrochtají... a asi se odezvou nikdy nevyrovnají benzínům...
diesel jsem nikdy neměl.. tak bych ho rád vyzkoušel
myslím, že cruze nebude mým posledním autem v životě...
- Hanzy
Bohuzel pravda je ze diesel je u nas s nejvetsim vykonem v nabidce a pokud chces nejvetsi vykon nic jineho ti nezbyva je to strasne smutne ale je to momentalne tak...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG