tak to je este lepsie ako ford focusRadmont píše:priklad ci auto na znizenych a pritvrdenych pruzinach a s novymi sportovymi tlmiacami + 15" diskami sa moze jazdnymi vlastnostami rovnat povedzme s Fordom focusom v serii (alebo hocijakym inym autom s dobrym podvozkom)
pružiny
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Naposledy upravil(a) goror dne stř úno 23, 2005 14:11, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Určitě vliv mají, podle mě je celkem jedno, jestli jsou v pružinách, nebo ne, jsou uchycené na stejným kusu železa, ne?goror píše:pocuvajte chalani este by som uvazil ze predne tlmice mozu mat vplyv na vysku auta ,ak pripustim ze nie kazdy tlmic bude mat rovnaku vysku na ulozenie pruzin ale zadne sotva,ved su vedla pruzin
Nesouvisí to jen s výškou, ale s celkovou charakteristikou tlumiče. Tvrdší tlumič = auto si méně sedne. (je to můj názor)
hej tak to mi vysvetli ako ti zadny tlmic ovplyvni vysku???Habron píše:Určitě vliv mají, podle mě je celkem jedno, jestli jsou v pružinách, nebo ne, jsou uchycené na stejným kusu železa, ne?goror píše:pocuvajte chalani este by som uvazil ze predne tlmice mozu mat vplyv na vysku auta ,ak pripustim ze nie kazdy tlmic bude mat rovnaku vysku na ulozenie pruzin ale zadne sotva,ved su vedla pruzin
na Focuse som jazdil len na kombiku a myslim ze teraz to moje espero sedi lepsie nez ten focus. A to mam este naprd gumy.Radmont píše:priklad ci auto na znizenych a pritvrdenych pruzinach a s novymi sportovymi tlmiacami + 15" diskami sa moze jazdnymi vlastnostami rovnat povedzme s Fordom focusom v serii (alebo hocijakym inym autom s dobrym podvozkom)
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Díky, Andy, přesně tohle jsem potřeboval vědět. Ještě se rozmyslím, zda Weitec nebo Supersport.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project