pružiny

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

goror

Příspěvek od goror »

Radmont píše:priklad ci auto na znizenych a pritvrdenych pruzinach a s novymi sportovymi tlmiacami + 15" diskami sa moze jazdnymi vlastnostami rovnat povedzme s Fordom focusom v serii (alebo hocijakym inym autom s dobrym podvozkom)
tak to je este lepsie ako ford focus :D :D
Naposledy upravil(a) goror dne stř úno 23, 2005 14:11, celkem upraveno 1 x.
Reklama

goror

Příspěvek od goror »

pocuvajte chalani este by som uvazil ze predne tlmice mozu mat vplyv na vysku auta ,ak pripustim ze nie kazdy tlmic bude mat rovnaku vysku na ulozenie pruzin ale zadne sotva,ved su vedla pruzin
Habron

Příspěvek od Habron »

goror píše:pocuvajte chalani este by som uvazil ze predne tlmice mozu mat vplyv na vysku auta ,ak pripustim ze nie kazdy tlmic bude mat rovnaku vysku na ulozenie pruzin ale zadne sotva,ved su vedla pruzin
Určitě vliv mají, podle mě je celkem jedno, jestli jsou v pružinách, nebo ne, jsou uchycené na stejným kusu železa, ne?
Nesouvisí to jen s výškou, ale s celkovou charakteristikou tlumiče. Tvrdší tlumič = auto si méně sedne. (je to můj názor)
goror

Příspěvek od goror »

Habron píše:
goror píše:pocuvajte chalani este by som uvazil ze predne tlmice mozu mat vplyv na vysku auta ,ak pripustim ze nie kazdy tlmic bude mat rovnaku vysku na ulozenie pruzin ale zadne sotva,ved su vedla pruzin
Určitě vliv mají, podle mě je celkem jedno, jestli jsou v pružinách, nebo ne, jsou uchycené na stejným kusu železa, ne?
hej tak to mi vysvetli ako ti zadny tlmic ovplyvni vysku???
goror

Příspěvek od goror »

a co ma tvrdsi tlmic spolocne s vyskou???aj ked je tvrdsi tak smerom hore a nie na stlacenie :lol:
Habron

Příspěvek od Habron »

To je fakt, že je tvrdší směrem nahoru. Jsem nepsal, že jsem si tím jistý, jen že je to můj názor. Přiznávám, že to nemám nijak fyzikálně podložený, prostě je to jen taková intuice, potom, co jsem viděl jak se chová podvozek na Cupře. :lol:
Nezkoušel jsem šest tlumičů a nezkoumal, jak se to s nimi chová.
goror

Příspěvek od goror »

tak ti nam tu tahas nejakeho sportaka :D :D
Habron

Příspěvek od Habron »

A když si dáš na nexii podvozek, který se od toho sporťáka neliší, tak to musí fungovat nějak podobně, ne?
goror

Příspěvek od goror »

asi zavolam do weitecu aby mi to normalne zmerali a dam vam vediet ako je to s tou vyskou
goror

Příspěvek od goror »

Habron píše:A když si dáš na nexii podvozek, který se od toho sporťáka neliší, tak to musí fungovat nějak podobně, ne?
jasne ze to auto bude na ceste ako pribite :D
Habron

Příspěvek od Habron »

To by bylo nejlepší :-)

A pak bych taky chtěl, aby mi někdo vysvětlil, proč mi to s pružinama, na kterých bylo napsáno -40mm sedlo o něco víc.
goror

Příspěvek od goror »

Habron píše:To by bylo nejlepší :-)

A pak bych taky chtěl, aby mi někdo vysvětlil, proč mi to s pružinama, na kterých bylo napsáno -40mm sedlo o něco víc.
a ake si kupil

som off line
Habron

Příspěvek od Habron »

goror píše: a ake si kupil
enzo, původně na Kadetta
Andy

Příspěvek od Andy »

Radmont píše:priklad ci auto na znizenych a pritvrdenych pruzinach a s novymi sportovymi tlmiacami + 15" diskami sa moze jazdnymi vlastnostami rovnat povedzme s Fordom focusom v serii (alebo hocijakym inym autom s dobrym podvozkom)
na Focuse som jazdil len na kombiku a myslim ze teraz to moje espero sedi lepsie nez ten focus. A to mam este naprd gumy.
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Díky, Andy, přesně tohle jsem potřeboval vědět. Ještě se rozmyslím, zda Weitec nebo Supersport.

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Odpovědět

Zpět na „NEXIA“