zkus to nastříkat a uvidíš co to udělá stříkni i zespodu do uložení tlumiče pochybuju že by tlumiče vydrželi jen 20 000tis to by mě vyměna čekala za 4000 ale u nás by se do toho servis nehrnul
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
no ale rad by som sa pozrel ako to budes robit ja si neviem predstavit ako frajerka moja dava koleso dole a nieto este hlada vsetky pohyblive casti tak sa drz
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
tak chlapci presne to iste trapilo aj mna,predne vrzganie napravy pri zatackach ci dolava alebo do prava a takisto aj najazd na nejaku nerovnost,v podstate ked sa auticko tak zakolisalo:)))
nakolko je moj chevy este v zaruke tak som to isla riesit do servisu tam mi auto pozreli a povedali ze treba vymenit predne tmice s loziskami a cap riadenia!!!! mam najazdenych 20 000km...auticko ma 2 roky...
ze vraj je to koli tym nerovnostiam na cestach,,,tak uvidim!!!!
auticko davam do servisu 7 decembra tak dufam ze to bude v poriadku!!!!!
tak chlapci presne to iste trapilo aj mna,predne vrzganie napravy pri zatackach ci dolava alebo do prava a takisto aj najazd na nejaku nerovnost,v podstate ked sa auticko tak zakolisalo:)))
nakolko je moj chevy este v zaruke tak som to isla riesit do servisu tam mi auto pozreli a povedali ze treba vymenit predne tmice s loziskami a cap riadenia!!!! mam najazdenych 20 000km...auticko ma 2 roky...
ze vraj je to koli tym nerovnostiam na cestach,,,tak uvidim!!!!
auticko davam do servisu 7 decembra tak dufam ze to bude v poriadku!!!!!
A to ti povedali v TT v servise?????????????????????????,, určite ano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
hm najprv mi povedali ze to bude zadara
ale uz ked mi volali tak povedali ze tlmice s loziskami spadaju do zaruky tak tam platiti nebudem nic ale ze cap riadenia nie,takze za cap si zauctuju 27 eur,plur robota 27 eur a plus geometria dalsich 30!!!!
lenze tu je to diskutabilne geometriu by robili aj pri vymene tlmicov...
su to zdieraci!!
chevrolet aveo,hatchback...r.v:2008, 1.4,16V,74kW...moja cervena čertica:)