S tym trabantom ste mali stastie ale je divne ze takychto prihod s trabikom som pocul viac.

Moderátor: Blue Lanos
Sice je to vyssi kubatura (litrik tusim), ale mohu to jen potvrdit... Fotka je z cesty na Plumlov pred dvema lety... V klidu jsem si padil 130km/h po D1 v Jesterce a ejhle, matyzek vedle meVazoun píše:Dovolím si tvrdit, že po dálnici nemá náš Matiz problém stačit po rovině ... leckterému autu i vyšší kubatury. V kopci nám ujede ale na rovině je zase dohoním.
Vazoun píše:Zdravím všechny na foru a přeji hezký letní den ...název tohoto téma ... zní : kvalita je otřesná ... to bohužel nemohu dost dobře posoudit
můj osm roků ježděný Matiz SE II/O.8 nemá, ještě moc najeto jenom něco přez 57.tk ... jinak má mimo kompletní výměny výfukové soustavy a vodního čerpadla ... vše originální díly. Pravidelně je servisován, výměny kapalin a filtrů dle seznamu činností při pravidelných kontrolách a termínech. Jak všichni zainteresovaní víte ... jezdíme s babí téměř pravidelně na každé hlavní srazy a také oblastní. Na Slovensko mne zaveze pod Tatry a zpět ... vždy bez problémů a spotřeba je na těchto trasách 5.2 - 5.8/100 v zimním období o litr více. Dovolím si tvrdit, že po dálnici nemá náš Matiz problém stačit po rovině ... leckterému autu i vyšší kubatury. V kopci nám ujede ale na rovině je zase dohoním. Kdo mi nevěří ... náš kolegáček " Pepino alias Peháčik " nám to dosvědčí ...
![]()
/ to jenom pro ty ...
co se domnívají,že malý autíčko se třemi válci nemůže jet po dálnici i těch 140 ... a už několik roků takto jezdíme ... čau " Vazoun "
![]()
![]()
------------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20![]()
Matiz SE / II. 0.8 r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U38 -- STK+Emise do 07/2012
Nějak nejsem v obraze... Tak mají Leganzy vpředu oko nebo nemajíPeterek píše:Musel jsem jej zklamat poněvadž mé Daewoo nemá vpředu oko. Řekl jsem mu, že Leganzy mají oka pro tažení pouze vpředu
......................jamal89 píše:no mna hlavne zaraaaaaaza ta spotreba podla mojho vkusu dost
-----------------Docent II. píše:Nějak nejsem v obraze... Tak mají Leganzy vpředu oko nebo nemajíPeterek píše:Musel jsem jej zklamat poněvadž mé Daewoo nemá vpředu oko. Řekl jsem mu, že Leganzy mají oka pro tažení pouze vpředu?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |