Tlumiče
Moderátor: Blue Lanos
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
To Mustang: fakt stačí povedať "som z daewoo klubu"? alebo si iba vyrobím trapas....[/quote]
Ano staci. Ja som tam bol osobne a povedal som ze sa chcem pripojit k tej akcii na tlmice pre daewoo klub a oni ze samozrejme, no momentalne ich nemaju na sklade, takze mam bud nechat adresu na kt. mi ich potom poslu alebo mam skusit o 2 tyzdne (cize uz buduci tyzden )...
Ano staci. Ja som tam bol osobne a povedal som ze sa chcem pripojit k tej akcii na tlmice pre daewoo klub a oni ze samozrejme, no momentalne ich nemaju na sklade, takze mam bud nechat adresu na kt. mi ich potom poslu alebo mam skusit o 2 tyzdne (cize uz buduci tyzden )...
Moja Ex: Daewoo Nexia Sedan GLE, zelená met., r.v.96, 185 tis. km
ja som tam volal tyzden pred tebou a tiez mii povedali 2 tyzdne a to bolo v pondelok a ze mam zavolat neskor. ja sa na to asi vybodnem.mustang píše:To Mustang: fakt stačí povedať "som z daewoo klubu"? alebo si iba vyrobím trapas....
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
mrk ja ich uz mam doma a neviem nad cim spekulujes, je pravda ze 5200 za vsetky tlmice je super cena, za tolko ich nikde inde nemas sancu kupit, ale ak je ti milsie mat prachy v keseni ako jazdit pre svoj pocit bezpecia a nebat sa ist do zakruty 60 tak OK, ale to mas aj zhorsenie ucinnosti brzd. ja uz som to teraz zacal v poslednej dobe dost citit ze je to horsie a hirsie.
za 3/4 roka sa mi zhorsili tlmice z nejakych 72 % na momentalnych asi 63-65 a to je uz co povedat. a to som najazdil asi okolo 7000 - 8000 km.
za 3/4 roka sa mi zhorsili tlmice z nejakych 72 % na momentalnych asi 63-65 a to je uz co povedat. a to som najazdil asi okolo 7000 - 8000 km.
tak to som tiez niekde okolo 63-58% tipujem. ak nie horsie. kupit ich kupim, ale kedy nahodim to neviem. bude kopu inych vydavkov a naraz sa mi nechce tolko minat. bateria, vymena rozv. remena, blatnik - oprava, tlmice - kupa, montaz, dalsie drobne opravy, ... ach jaj. no vidim to vsetko nad 15.000 Sk, tak to trosku rozdelim.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
Tak včera jsem byl v Brně v Temposervisu, na prohlídce před dovolenou cena 99,- Kč. Mimo jiné zkontrolovaly i tlumiče . Hodnoty jsou kolem 65%.
Na to že mám najeto skoro 80 000 to není zlé. Hlavní je že všechna čísla byla v zelené, což znamená, že je nemusím ještě měnit
Na to že mám najeto skoro 80 000 to není zlé. Hlavní je že všechna čísla byla v zelené, což znamená, že je nemusím ještě měnit
Daewoo Lanos 1.5 žádný tuning.
- Blue Lanos
to nemusis ale rozdiel by bol keby si ich vymenil diametralne rozdielny
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
no tak to ich mam aj take, tiez mam okolo 65. ale uz citim ze auto je v zakrutach nepokojne a v prudsej aj uskakuje, chodim ako na hojdacke a nemam pocit bezpecia a istoty, ci suchy a istotyšemík píše:Tak včera jsem byl v Brně v Temposervisu, na prohlídce před dovolenou cena 99,- Kč. Mimo jiné zkontrolovaly i tlumiče . Hodnoty jsou kolem 65%.
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
ja do zakrity chodim 80eMKa Slovensko píše:mrk ja ich uz mam doma a neviem nad cim spekulujes, je pravda ze 5200 za vsetky tlmice je super cena, za tolko ich nikde inde nemas sancu kupit, ale ak je ti milsie mat prachy v keseni ako jazdit pre svoj pocit bezpecia a nebat sa ist do zakruty 60 tak OK, ale to mas aj zhorsenie ucinnosti brzd. ja uz som to teraz zacal v poslednej dobe dost citit ze je to horsie a hirsie.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
tak uz mam aj ja doma tlmice. zajtra ich dam namontovat + zopar veci povymienat. cena bola bezkonkurencna: 5176 korun s dodanim do 24 hodin od objednania vratane postovneho. http://www.marecek.sk/
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
netusis prosim, jestli dodavaji i do cr (za tu cenu to vazne nemam konkurenci)? a nejak se tam nemuzu proklikat ke katalogu, vyskoci na me akorat obrazek titulni strany...mrk píše:tak uz mam aj ja doma tlmice. zajtra ich dam namontovat + zopar veci povymienat. cena bola bezkonkurencna: 5176 korun s dodanim do 24 hodin od objednania vratane postovneho. http://www.marecek.sk/
katalog tam vlastne ani nie je mam pocit. skus im napisat mail, aj ked mne na mail neodpovedali, mozno budes mat vacsie stastie.smidra píše:netusis prosim, jestli dodavaji i do cr (za tu cenu to vazne nemam konkurenci)? a nejak se tam nemuzu proklikat ke katalogu, vyskoci na me akorat obrazek titulni strany...mrk píše:tak uz mam aj ja doma tlmice. zajtra ich dam namontovat + zopar veci povymienat. cena bola bezkonkurencna: 5176 korun s dodanim do 24 hodin od objednania vratane postovneho. http://www.marecek.sk/
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6