Tlumiče

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

ten zvysok...
sa moze menit este lahsie nez tie tlmice... :mrgreen:
Reklama

mustang

Příspěvek od mustang »

To Mustang: fakt stačí povedať "som z daewoo klubu"? alebo si iba vyrobím trapas....[/quote]

Ano staci. Ja som tam bol osobne a povedal som ze sa chcem pripojit k tej akcii na tlmice pre daewoo klub :lol: a oni ze samozrejme, no momentalne ich nemaju na sklade, takze mam bud nechat adresu na kt. mi ich potom poslu alebo mam skusit o 2 tyzdne (cize uz buduci tyzden -i )...
Moja Ex: Daewoo Nexia Sedan GLE, zelená met., r.v.96, 185 tis. km
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

mustang píše:To Mustang: fakt stačí povedať "som z daewoo klubu"? alebo si iba vyrobím trapas....

Ano staci. Ja som tam bol osobne a povedal som ze sa chcem pripojit k tej akcii na tlmice pre daewoo klub :lol: a oni ze samozrejme, no momentalne ich nemaju na sklade, takze mam bud nechat adresu na kt. mi ich potom poslu alebo mam skusit o 2 tyzdne (cize uz buduci tyzden -i )...
ja som tam volal tyzden pred tebou a tiez mii povedali 2 tyzdne a to bolo v pondelok a ze mam zavolat neskor. ja sa na to asi vybodnem.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
eMKa Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eMKa Slovensko »

mrk ja ich uz mam doma a neviem nad cim spekulujes, je pravda ze 5200 za vsetky tlmice je super cena, za tolko ich nikde inde nemas sancu kupit, ale ak je ti milsie mat prachy v keseni ako jazdit pre svoj pocit bezpecia a nebat sa ist do zakruty 60 tak OK, ale to mas aj zhorsenie ucinnosti brzd. ja uz som to teraz zacal v poslednej dobe dost citit ze je to horsie a hirsie.

za 3/4 roka sa mi zhorsili tlmice z nejakych 72 % na momentalnych asi 63-65 a to je uz co povedat. a to som najazdil asi okolo 7000 - 8000 km.
LANOS eMKa Slovensko, http://www.lanosclub.com
Obrázek
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

tak to som tiez niekde okolo 63-58% tipujem. ak nie horsie. kupit ich kupim, ale kedy nahodim to neviem. bude kopu inych vydavkov a naraz sa mi nechce tolko minat. bateria, vymena rozv. remena, blatnik - oprava, tlmice - kupa, montaz, dalsie drobne opravy, ... ach jaj. no vidim to vsetko nad 15.000 Sk, tak to trosku rozdelim.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
šemík

Příspěvek od šemík »

Tak včera jsem byl v Brně v Temposervisu, na prohlídce před dovolenou cena 99,- Kč. Mimo jiné zkontrolovaly i tlumiče . Hodnoty jsou kolem 65%.
Na to že mám najeto skoro 80 000 to není zlé. Hlavní je že všechna čísla byla v zelené, což znamená, že je nemusím ještě měnit :D
Daewoo Lanos 1.5 žádný tuning.
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

to nemusis ale rozdiel by bol keby si ich vymenil diametralne rozdielny :roll:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Obrázek
eMKa Slovensko
Kontaktovat uživatele:

šemík píše:Tak včera jsem byl v Brně v Temposervisu, na prohlídce před dovolenou cena 99,- Kč. Mimo jiné zkontrolovaly i tlumiče . Hodnoty jsou kolem 65%.
Na to že mám najeto skoro 80 000 to není zlé. Hlavní je že všechna čísla byla v zelené, což znamená, že je nemusím ještě měnit :D
no tak to ich mam aj take, tiez mam okolo 65. ale uz citim ze auto je v zakrutach nepokojne a v prudsej aj uskakuje, chodim ako na hojdacke a nemam pocit bezpecia a istoty, ci suchy a istoty :lol: :lol:
Obrázek
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

eMKa Slovensko píše:mrk ja ich uz mam doma a neviem nad cim spekulujes, je pravda ze 5200 za vsetky tlmice je super cena, za tolko ich nikde inde nemas sancu kupit, ale ak je ti milsie mat prachy v keseni ako jazdit pre svoj pocit bezpecia a nebat sa ist do zakruty 60 tak OK, ale to mas aj zhorsenie ucinnosti brzd. ja uz som to teraz zacal v poslednej dobe dost citit ze je to horsie a hirsie.

za 3/4 roka sa mi zhorsili tlmice z nejakych 72 % na momentalnych asi 63-65 a to je uz co povedat. a to som najazdil asi okolo 7000 - 8000 km.
ja do zakrity chodim 80 :lol:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

tak uz mam aj ja doma tlmice. zajtra ich dam namontovat + zopar veci povymienat. cena bola bezkonkurencna: 5176 korun s dodanim do 24 hodin od objednania vratane postovneho. http://www.marecek.sk/
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
eMKa Slovensko
Kontaktovat uživatele:

super, vcera som vyskusal niove tlmice aj ja, a je to neporovnatelne lepsie ALE - je to troska tvrdsie ako som predpokladal
Obrázek
smidra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smidra »

mrk píše:tak uz mam aj ja doma tlmice. zajtra ich dam namontovat + zopar veci povymienat. cena bola bezkonkurencna: 5176 korun s dodanim do 24 hodin od objednania vratane postovneho. http://www.marecek.sk/
netusis prosim, jestli dodavaji i do cr (za tu cenu to vazne nemam konkurenci)? a nejak se tam nemuzu proklikat ke katalogu, vyskoci na me akorat obrazek titulni strany...
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

smidra píše:
mrk píše:tak uz mam aj ja doma tlmice. zajtra ich dam namontovat + zopar veci povymienat. cena bola bezkonkurencna: 5176 korun s dodanim do 24 hodin od objednania vratane postovneho. http://www.marecek.sk/
netusis prosim, jestli dodavaji i do cr (za tu cenu to vazne nemam konkurenci)? a nejak se tam nemuzu proklikat ke katalogu, vyskoci na me akorat obrazek titulni strany...
katalog tam vlastne ani nie je mam pocit. skus im napisat mail, aj ked mne na mail neodpovedali, mozno budes mat vacsie stastie.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
goror

Příspěvek od goror »

najlepsie je im tam zavolat
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
smidra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smidra »

ok, zkusim dik :) myslel sem, ze treba nekdo mate zkusenosti :)
Odpovědět

Zpět na „LANOS“