RAKETAAAAAA
Moderátor: Blue Lanos
Re: RAKETAAAAAA
Ahojte tak po dlhsej dobe aspon nejaka novinka.Konecne absolvovana prehliadka v AUTOTIPE v Ziline.
Pristup super cena super len nechapem preco nemenili veci podla servisnej knizky.Vymenili len olej a filter a na poziadanie vycistene brzdy.Vraj mam malo km takze ostatne veci sa budu menit na dalsej prehliadke...
kazdopadne co sa tyka AUTOTIPU tak zatial
Pristup super cena super len nechapem preco nemenili veci podla servisnej knizky.Vymenili len olej a filter a na poziadanie vycistene brzdy.Vraj mam malo km takze ostatne veci sa budu menit na dalsej prehliadke...
kazdopadne co sa tyka AUTOTIPU tak zatial
CHEVY SPARK 1,2LT biely
- Reklama
ahoj!!!:o) ta fotka v avataru se shoduje se současným vzhledem sparka??vypadá to super
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
Ahoj Ladinku ta fotka je z http://www.superichmotors.com to je level kam sa ja urcite nedostanem.Nemam zatial aktualne foto tak som si tam supol toto ked uz nic tak aspon farbu mame rovnaku
CHEVY SPARK 1,2LT biely
Ahojte co by ste povedali na taketo? Pacia sa mi cena je super len niesom isty ako budu vypadat na aute...
- Přílohy
-
- spark3.jpg (63.82 KiB) Zobrazeno 3774 x
CHEVY SPARK 1,2LT biely
jj jsou hezký PDW mám taky ale jinej typ http://www.alu-vyprodej.cz/zbozi/Alu-ko ... a/p-39972/ u nás je mají taky
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
Edmund Burke
ahoj jak to děláš tu spotřebu? mám 1.0 sparka a pod 5.5l jsem se nedostal a to jezdím pouze mimo město a teď v zimě většinou 6lPeterF píše:Ahojte vcera sa sparky vratil s narocnejsieho vyletu a opat prekvapil.Na ceste Zilina Krakow plne obsadeny s klimou priemerna spotreba 4,6l.......................nechapem ale toto inzinieri zvladli ratal som to niekolkokrat.
Chevrolet Spark Plus 1.0
zdravím, můžu se zeptat na cenu a pokud píšete že olej v převodovce to znamená že se mě to týká taky když mám stejnou motorizaci? volal jsem na servis a cenu mi sdělily 2500,- a nebo s výměnou oleje v převodovce 4000,- prý je to podle motoruJajuska95 píše:Peter, moc práce, tak nestíhám.. My už máme garančku za sebou, vyměněn olej, olej v převodovce, nějak pročistili podvozek, doplnili letní směs do ostřikovačů, i když vím, že jsem jí tam dávala, ale přít se nebudu o 40 Kč..
Chevrolet Spark Plus 1.0
Zdravim na tej ceste do Polska boli na spotrebu idealne podmienky krasna rovna cesta kopec casu a neustala 90ka bez brzdenia a zbytocneho pridavania.Teraz jazdim hlavne mesto a na zimakoch a spotreba sa hybe okolo 6-6,5 litra.
Co sa tyka toho oleja v prevodovke pytal som sa na to v chevrolete a vraveli ze sparka by sa to nemalo tykat.Platil som za prehliadku okolo 50 eur s tym ze som si doniesol olej...
Co sa tyka toho oleja v prevodovke pytal som sa na to v chevrolete a vraveli ze sparka by sa to nemalo tykat.Platil som za prehliadku okolo 50 eur s tym ze som si doniesol olej...
CHEVY SPARK 1,2LT biely
OK tak uvidíme v léťě když už je "jiskra" zajetá no a garančku uvidíme asi za 14 dní.
Chevrolet Spark Plus 1.0
Shoty, určitě se tě to taky týká, je to u první garančky, u druhé již ne.. resp. nás se neptali, u druhé jsme věděli o všem předem..
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Díky za info i když radost z toho nemám hlavně teda z té ceny.
Chevrolet Spark Plus 1.0
My jsme platili více, okolo 4500,-
Shoty píše:Díky za info i když radost z toho nemám hlavně teda z té ceny.
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
- Hanzy
Celkem masakr ta cena kdyz u Cruze byva kolem 3500kc.
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Takže mám po první garančce, výměna oleje+filtr, olej v převodovce a seřízení světel cena 3930,- v RENOCARu BRNO. Cenu jsem čekal horší, ale i tak mi nesedí 4l oleje do motoru??? a 5W30 to je dlouhodobej olej co se leje do fordů tak nechápu tu výměnu po 15 000?? potom 2,2l oleje do převodovky to nevim kam to nalily??? a cenatěch 4l oleje 1432,- to mě vyrazilo dechje vidět že ždímat peníze z lidí umí dobře
Chevrolet Spark Plus 1.0
Shoty, to máš ještě nižší cenu než jsme měli my za první garančku tady v Pardubicích..
Taky se měnil olej do motoru i do převodovky.. u druhé garančky čekej i zkontrolování brzd a brzdových destiček.. u první garančky jsme nevěděli vůbec co budou dělat, u té druhé jsem byla v Praze a tam mi narovinu řekli co budou dělat a kolik to bude stát, příští garančka nás čeká za cca 12tis., do léta na 100% najedeme, takže opět do Prahy a nikam jinam..
Taky se měnil olej do motoru i do převodovky.. u druhé garančky čekej i zkontrolování brzd a brzdových destiček.. u první garančky jsme nevěděli vůbec co budou dělat, u té druhé jsem byla v Praze a tam mi narovinu řekli co budou dělat a kolik to bude stát, příští garančka nás čeká za cca 12tis., do léta na 100% najedeme, takže opět do Prahy a nikam jinam..
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel