Cruze automat
Moderátor: Blue Lanos
- Dimco Nubira 97
Re: Cruze automat
Toho sa trochu bojím potom pohrdnem všetkými služobákmi čo máme vo firme
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
- Reklama
ale zase nezapomenes radit
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Dimco Nubira 97
Tak zase ja verím tomu že by som si moc silno zvykol jak na tempomat Od toho sa musím odnaučovať lebo som púšťal už aj v meste
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
V meste ho taky pouzivam, ale tempomat v kombinaci s automatem proste nema chybu
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Dimco Nubira 97
Tak v to verím tam prakticky môžeš pri akejkoľvek rýchlosti navoliť ACC čiže sa vráti na predtým nadsdtavenú hodnotu ? Čize ideš z obce 50 a navolených máš 90 len stalčíš tempomat a on sa vráti na 90-ku pričom si sám popreradzuje dobre to chápem ?
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
Panove a ted si predstavte ADAPTIVNI tempomat, ktery uz dnes dokaze jezdit i pomalicku v kolonach. Proste jen drzis volant, auto samo zrychluje na navolenou rychlost a pri dojeti nekoho pekne zpomali, to je pak labuzo, bral bych to hned!
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
- Dimco Nubira 97
Ani nehovor to by bolo už totálne lenivé šoférovanie Ešte automatický parkovací asistent a už aj ženy budú dobré šoférky nie srandujem sú to super vymoženosti škoda že za to pýtajú také nekresťanské peniaze a ponúka to zataľ tušim iba AUDI A BMW....
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
to Corpis : srovnávat osobní auto a autobus je trochu odvážné - rozjet 1500 - 2000 kg je něco jiného než 10 tun. A navíc ten řidič autobusu ve městě při 8 hodinové šichtě toho s manuálem má dost.
Já nemám nic proti automatu, taky jsem s ním jezdil, ale já prostě chci v autě řadící páku a nemám problém jet tak, že posádka nepozná že řadím ...
Já nemám nic proti automatu, taky jsem s ním jezdil, ale já prostě chci v autě řadící páku a nemám problém jet tak, že posádka nepozná že řadím ...
Chevrolet Trax 1.4T LT Rock Orange
ChevroletCruze 1.8 16V LT 141 HP Moroccan Blue ex
Fiat Grande Punto 1.4 16V Starjet Dynamic
-
Ale ja som neporovnával osobné auto a bus, ale bus s automatom a manuálom, kde je proste obrovský rozdiel medzi plynulosťou preraďovania hlavne nižších prevodových stupňov. A ak tvoja posádka nevie o tom, že radíš, tak to si fakt frajer, lebo už som išiel s veľa šoférmi ale vždy to bolo v tom aute cítiť. Necítiť to možno tak pri radení zo 4 na 5 alebo z 5 na 6.
Inak istý čas som jazdil s taxíkom dvanástky a okolo 500 km za smenu po meste, takže viem čo to je jazdiť s manuálom.
Inak istý čas som jazdil s taxíkom dvanástky a okolo 500 km za smenu po meste, takže viem čo to je jazdiť s manuálom.
jasně, jestli ses řízením živil, tak věřím, žes měl "mozoly" na rukách a že je pro tebe automat dar z nebes.
Ale je to to samé jako diskuze tady na fóru jinde ohledně benzíňáků a nafťáků.
Ale o tom to přeci je, každý má jiné představy, finanční možnosti atd.
V důsledku jde o to koupit si takové auto, které se mi líbí a bude mi dobře složit.
Ale je to to samé jako diskuze tady na fóru jinde ohledně benzíňáků a nafťáků.
Ale o tom to přeci je, každý má jiné představy, finanční možnosti atd.
V důsledku jde o to koupit si takové auto, které se mi líbí a bude mi dobře složit.
Chevrolet Trax 1.4T LT Rock Orange
- Dimco Nubira 97
No pozor nie je to až také umenie...na dieseli to dokážem tiež a posádka ani nevie že preraďujem... na benzíne sa mi to zatiaľ nedarí až z 2 na 3 a vyššie aj to nie vždyCorpus2009 píše:Ale ja som neporovnával osobné auto a bus, ale bus s automatom a manuálom, kde je proste obrovský rozdiel medzi plynulosťou preraďovania hlavne nižších prevodových stupňov. A ak tvoja posádka nevie o tom, že radíš, tak to si fakt frajer, lebo už som išiel s veľa šoférmi ale vždy to bolo v tom aute cítiť. Necítiť to možno tak pri radení zo 4 na 5 alebo z 5 na 6.
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
Nedá mně to: No aby si posádka ještě otvírala "držky"- to tedy ne. Otevřít dveře a alou pěšky.
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
Ja ked niekoho veziem, tak vsetci si uzivaju pohodlnu jazdu a drzia chrapace. Ked si pridam (musim ukazat jak to jazdi ne!) tak vsetci len taja dych.... Ked som unaveny, tak niekedy prechod z 1. na 2. stupen je taky menej plynuly, ale akoze v ramci normy.
Ja som uz aj rozmyslal nad automat.prevod., ale niekto na tomto fore ma odtoho odradil, ze nie su moc dobre... Ale moje dalsie auto uz automat urcite bude mat!
Ja som uz aj rozmyslal nad automat.prevod., ale niekto na tomto fore ma odtoho odradil, ze nie su moc dobre... Ale moje dalsie auto uz automat urcite bude mat!
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
To ti urco radil nekdo kdo v tom ani nejel jako spolujezdec natoz ridic