Sytič asi nevypíná
Moderátor: Blue Lanos
Re: Sytič asi nevypíná
No občas mám problém se konkrétně vyžvejknout, ale snažím se. Jinak v jednom jsi se přece jen zmýlil - že je to ta nejlevnější verze. Je to opravdu ta lepší, protože tady mám přehled co která verze má ve výbavě a bobeš má 5 stupňovou převodovku, zadní okno s ostřikovačem, stěračem a vyhříváním a zadní dveře se ovládají z místa řidiče. On tam toho někdo vybral víc, protože tam chybí spínače na dvěřích kvůli tomu osvětlení vnitřku
- Reklama
- Fitty
- Kontaktovat uživatele:
to co říkáš to mám taky a i lakovaný origo nárazníky ty mě totiž hodně zaráží pokud by to mělo mít lepší výbavu.... no ale to je momentálně jedno želuculik píše:No občas mám problém se konkrétně vyžvejknout, ale snažím se. Jinak v jednom jsi se přece jen zmýlil - že je to ta nejlevnější verze. Je to opravdu ta lepší, protože tady mám přehled co která verze má ve výbavě a bobeš má 5 stupňovou převodovku, zadní okno s ostřikovačem, stěračem a vyhříváním a zadní dveře se ovládají z místa řidiče. On tam toho někdo vybral víc, protože tam chybí spínače na dvěřích kvůli tomu osvětlení vnitřku
Tak já nevím, přední nárazník tam je vyměněnej, protože na předchozího majitele nacouvali silničáři, ale zase zadní by teda musely být taky nalakovaný, ty jsou tam origoš. Njn, to jsou takový detaily, víc mě trápí ten sytič, dneska se vůbec nevypnul. Nevíš, jest-li je elektrickej nebo mechanickej? Bez toho by to nefungovalo, že bych ho třeba vzteky vyrvala někam do pryč?
- Fitty
- Kontaktovat uživatele:
nefungovalo to tě můžu ujistit..... tico je na tohle trdlo... dnes jsem to pozoroval na svým modrým autě a vyšlo mi to kolem 5km při 120 mimo město a pak vypnul.... na volnoběch to trvá tak 5 min a to obě dvě moje auta... vždycky klesají otáčky a zase si přidá když zjistí že to není ono ... sytič nejlépe odzkoušej tím že to nastartuj a sleduj co se bude dítluculik píše:Tak já nevím, přední nárazník tam je vyměněnej, protože na předchozího majitele nacouvali silničáři, ale zase zadní by teda musely být taky nalakovaný, ty jsou tam origoš. Njn, to jsou takový detaily, víc mě trápí ten sytič, dneska se vůbec nevypnul. Nevíš, jest-li je elektrickej nebo mechanickej? Bez toho by to nefungovalo, že bych ho třeba vzteky vyrvala někam do pryč?
To ti povím naprosto přesně. Když to nastartuju a nechám to být, tak to za chvíli chcípne. Nastartuju to znova a nechám to být a pořád to řve jako kráva. Jenom jednou se stalo, že to asi po 2 minutách ubralo a hezky to vrnělo, ale to se asi spletl a už se to nezopakovalo
- Fitty
- Kontaktovat uživatele:
svíčky kabely cívka a podtakový ventil to jsem dělal u sebe nedávno a je to ok taky mi to jinak chcípalo to ti můžu říct přesně.... nehledal jsem to jen jsem to narovinu vyměnil.....luculik píše:To ti povím naprosto přesně. Když to nastartuju a nechám to být, tak to za chvíli chcípne. Nastartuju to znova a nechám to být a pořád to řve jako kráva. Jenom jednou se stalo, že to asi po 2 minutách ubralo a hezky to vrnělo, ale to se asi spletl a už se to nezopakovalo
Tohle všechno, jo? Ty bláho, to je trochu moc. No co se dá dělat, omrknem v jakým je to stavu a poohlédneme se po nových dílech. Přece jen je mi líto ho pouštět ze skály, jezdí se mi s ním dobře
- Fitty
- Kontaktovat uživatele:
tak jinak vyměň svíčky a podtlak ventil pod vzduch. filtrem na hadici od filtru a ventilovýho víka tím začni.... tenhle http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/ ... bf2fe3c018luculik píše:Tohle všechno, jo? Ty bláho, to je trochu moc. No co se dá dělat, omrknem v jakým je to stavu a poohlédneme se po nových dílech. Přece jen je mi líto ho pouštět ze skály, jezdí se mi s ním dobře
Dobře , tímhle začneme a snad se to zlepší. Když tak bychom museli pokračovat dál. Chci se zeptat, jest-li máš Skype, protože tam by byla určitě rychlejší domluva. Jsi moc hodnej, že mi tady radíš. Děkuju ti
- Fitty
- Kontaktovat uživatele:
nemám.... nějak mi skype nepadlo do oka jinak nemáš zač u mě to pomohlo od tý doby nechcípeluculik píše:Dobře , tímhle začneme a snad se to zlepší. Když tak bychom museli pokračovat dál. Chci se zeptat, jest-li máš Skype, protože tam by byla určitě rychlejší domluva. Jsi moc hodnej, že mi tady radíš. Děkuju ti
Jak jsem tady prolejzala forum, tak to některým lidem chcípalo i víckrát, mně to zatím umže vždycky jenom jednou, když je to studený. Na druhou stranu to chytá velmi dobře, prakticky hned a to i při -18°C, což asi nemůže říct každej. A na křižovatkách jsem ráda, že stačí pustit spojku a auto vystřelí samo, aniž bych šlápla na plyn
- Fitty
- Kontaktovat uživatele:
jj to mě taky ale zkus tyhle 2 věci a uvidíš a hlavně to nestojí svět....luculik píše:Jak jsem tady prolejzala forum, tak to některým lidem chcípalo i víckrát, mně to zatím umže vždycky jenom jednou, když je to studený. Na druhou stranu to chytá velmi dobře, prakticky hned a to i při -18°C, což asi nemůže říct každej. A na křižovatkách jsem ráda, že stačí pustit spojku a auto vystřelí samo, aniž bych šlápla na plyn
nevyrabi ale stale jsou v prodeji. treba auto Krc je ma skladem.luculik píše:Pro Wojta: ale například přední světla už se nevyrábí, takže by bylo blbý je nabourat
Neni to tak davno co se u nas postupne menili obe dve.
Na tico staci vicemene knizka "jak na Tico". link najdes na foru.
A pripadne historicka klasika "prirucka opravare automobilu.
Tico je Suziki Alto model 1989. takze konstrukcne nic sloziteho.
Jedina elektronika je autoradio.
Jinak 5-6km nez se motor ohreje je normalni.
Nas Tic Tac stoji v teple garazi, takze se zahriva tak do 3km.
Pokud je auto na mrazu venku, tak to muze trvat o neco dele.
PS: Obcas neskodi vyhnat pavouky z vyfuku a motor poradne prohnat. K 7000 otacek jde rad i v serii.
Intel E7200 @3,8ghz, DFI Blood Iron 2x 2GB OCZ Reaper 1066mhz, EVGA 8800GT 512mb, Hitachi T7K250 250gb, Seagate Barracuda 640gb, Creative SB Audigy, Leadtek Winfast DTV2000H, Logitech MX518, Logitech G25, Creative P5800, Creative Fatal1ty Gaming Headset
Vodnik
Nissan 200SX S13 / Daewoo Tico
Vodnik
Nissan 200SX S13 / Daewoo Tico
- Fitty
- Kontaktovat uživatele:
prej jediná elektronika je radio vtipe řekl bych že nic nevíš kdyby jsi neznal moje autoWoyta píše:nevyrabi ale stale jsou v prodeji. treba auto Krc je ma skladem.luculik píše:Pro Wojta: ale například přední světla už se nevyrábí, takže by bylo blbý je nabourat
Neni to tak davno co se u nas postupne menili obe dve.
Na tico staci vicemene knizka "jak na Tico". link najdes na foru.
A pripadne historicka klasika "prirucka opravare automobilu.
Tico je Suziki Alto model 1989. takze konstrukcne nic sloziteho.
Jedina elektronika je autoradio.
Jinak 5-6km nez se motor ohreje je normalni.
Nas Tic Tac stoji v teple garazi, takze se zahriva tak do 3km.
Pokud je auto na mrazu venku, tak to muze trvat o neco dele.
PS: Obcas neskodi vyhnat pavouky z vyfuku a motor poradne prohnat. K 7000 otacek jde rad i v serii.
Jj, to máš pravdu. Určitě to povyměňujeme, taky bůh ví jak jsou tam ty svíčky dlouho. Teď se musíme zaměřit spíš na manželovo auto, protože bude mít za chvíli technickou a já se zaměřím na shánění disků na bobše, abych nemusela letní a zimní gumy přehazovat na ty samý disky. Jinak pro dnešek se loučím. Děkuju a přeji krásný zbytek večera a sladkou dobrou noc