Závady
Moderátor: Blue Lanos
Re: Závady
Závada zatím odstraněna! Na doporučení Chrudoše jezdím každý den.
CHEVROLET CRUZE 1.6 LS+ modrošedá metalíza / předtím Nissan Almera a Ford Sierra
- Reklama
To je jasny, auto ti dava najevo, ze takhle se s nim zachazet nema, ten den v garazi jakoby pro nej neexistoval, pak ti ukazuje spatne datum
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Re: Datum nedrží
Radu sice nemam, ale mam stejny problem. Navic zadni parkovaci senzor jednou funguje, jednou ne (kdyz jsem s tim zajel do servisu, zrovna fungoval, takze nezjistili nic). Vzhledem k tomu, ze jsou dle zapojeni na stejnem okruhu, bojim se toho, aby to nebyla nejaka komplikovana zavada...pepe16 píše:Zjistil jsem zajímavou závadu/nezávadu.
Když nechám auto více než 2 dny odstavené v garáži, tak mi potom ukazuje špatné datum (staré datum, zhruba o dva dny dříve). Přitom čas je správný, a tak jsem z toho jelen. Převozním režimem to nebude, protože symbol baterky nesvítí a i vše ostatní je OK. Máte nějakou radu?
Sednu do auta, vyhodím blinkr,točím a každou půl otáčku to cvakne v páčce blinkrů. S blinkrama vypnutýma se cvakání neozývá. Nějak jsem si to před tím nevšiml. Tak nevím jestli jsem začal lépe slyšet Dělá Vám to taky? Díky za odpověd....ptám se než vyrazím do servisu...
současnost: Chevrolet Cruze LT 2.0 VCDi
minulost: Hyundai SantaFe 2.4 AWD
A když nemáš zaplý blinkry a točíš volantem tak to necvaká????? Tak jen toč volantem blinkry stejně v Praze nikdo nepoužívá a když tak jen k matení ostatních
Určitě je tam takový mechnizmus co vypíná blinkry když vracíš volant do roviny a je možný že trochu cvaká...
Určitě je tam takový mechnizmus co vypíná blinkry když vracíš volant do roviny a je možný že trochu cvaká...
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Kapku do toho dělam (i když GM jako asi jedinýho neděláme). Pokud máš vyhozenej blinkr a otáčíš směrem kam blikáš, tak to může (asi i má) nepatrně cvakat. Je to, jak správně řek Richard, ten vyhazovací mechanizmus. Bejvá obdobnej všude. Taková packa na pružince u středu volantu. Hlavní je ale aby ti to vypínalo blinkry pokud otočíš volantem na druhou stranu. Myslim že za jízdy nebo i na místě když je motor kapku v otáčkách to asi neuslišíš.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Chlapi, díky za rady....asi to bude to teplo....motor byl záhřátý z předešlé jízdy, já jsem na to nešlapal....takže tiho a pohoda a proto mě překvapilo to cvakání...
současnost: Chevrolet Cruze LT 2.0 VCDi
Zdarec chlapi, já jsem našel zatim jen kosmetickou vadu a to je že mi tak z 95% nefunguje trojblinkr. Jenom velmi zřídka to udělá to co má. Nestalo se to někomu z vás? Nevím jestli takovou prkotinu mám jít reklamovat.
Toho času bez auta, za to ale s bytem 3+1 OV po rekonstrukci. :)
- Hanzy
U mne v poho spis problem v obsluze nebo porad presedam z auta do auta
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
No hele ja si toho taky vsiml, ale melo by to nefungovat jen pokud hazes blinkr na jednu stranu a tocis volant na druhou. Zni to trosku divne, ale je to tak. V tom pripade mi to nefunguje nikdy, v normalnim pripade funguje vzdyDaff.Cz píše:Zdarec chlapi, já jsem našel zatim jen kosmetickou vadu a to je že mi tak z 95% nefunguje trojblinkr. Jenom velmi zřídka to udělá to co má. Nestalo se to někomu z vás? Nevím jestli takovou prkotinu mám jít reklamovat.
No už jsem na to asi přišel, je to nějaký moc citlivý, takže stačí do toho jen tak jemně drbnout a voala ono to jede. Takže se omlouvám za poplach, ale bylo to "rušivým elementem" mezi sedačkou a volantem.
Toho času bez auta, za to ale s bytem 3+1 OV po rekonstrukci. :)
Ahoj,
Taky se s Vama podelim o nejake zkusenosti. Mam objednaneho Cruzika 1.8 LT v cerne barve uz od 15. Unora!!!!
Stale cekam . Nejdrive trvalo skoro 3 mesice nez mi ho privezli. Po te co byl dopraven do skladu v Madarsku, zase Logistika z Madarska poslala drive auta ktera byla objednana pozdeji nez moje (holt madari no). Po nekolika urgentech se konecne rozhoupali a ze poslou to moje. Jenze ejhle!!! V den kdy auto melo dorazit do autosalonu mi volali ze vsechny 1.8 motory muzou mit nejakou skrytou vadu. Jedna se pry o nejakou malou hadicku. Chapu ze kvalita je nejdulezitejsi a radeji odstranit veskere chyby predem i treba jen preventivne (neni to chyba kterou by mela vsechny auta 1.8 ), ale cekam uz dalsi 3 tydny a porad nic! Pritom v autosalone rikali ze se jedna o vymenun ktera zabere cirka 10 minut! No nic, pristi tyden uz by ho meli konecne privezt, tak jsem zvedavej. Kazdopadne se pry jedna o chybu kde budou muset i nektere 1.8 ktere uz zakaznici pouzivaji jet do autoservisu a opravit.
Taky se s Vama podelim o nejake zkusenosti. Mam objednaneho Cruzika 1.8 LT v cerne barve uz od 15. Unora!!!!
Stale cekam . Nejdrive trvalo skoro 3 mesice nez mi ho privezli. Po te co byl dopraven do skladu v Madarsku, zase Logistika z Madarska poslala drive auta ktera byla objednana pozdeji nez moje (holt madari no). Po nekolika urgentech se konecne rozhoupali a ze poslou to moje. Jenze ejhle!!! V den kdy auto melo dorazit do autosalonu mi volali ze vsechny 1.8 motory muzou mit nejakou skrytou vadu. Jedna se pry o nejakou malou hadicku. Chapu ze kvalita je nejdulezitejsi a radeji odstranit veskere chyby predem i treba jen preventivne (neni to chyba kterou by mela vsechny auta 1.8 ), ale cekam uz dalsi 3 tydny a porad nic! Pritom v autosalone rikali ze se jedna o vymenun ktera zabere cirka 10 minut! No nic, pristi tyden uz by ho meli konecne privezt, tak jsem zvedavej. Kazdopadne se pry jedna o chybu kde budou muset i nektere 1.8 ktere uz zakaznici pouzivaji jet do autoservisu a opravit.
Cruzik 1.8 LT Black KONECNE!!! (po 4 mesicich cekani )
Ta závada není nikterak vážná. Jedná se o to, že někdo ve výrobě nedal chráničku na hadičku od echlazení a ta prochází blízko čidel motoru a tudíž by se mohla časem prodřít... Takže se jedná jen o chvilkový zásah, kdy se toto zkontroluje a nainstaluje chránička.
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Jo, na tu hadicku byla svolavacka, vymenili nam ji, i kdyz nebyla vadna, asi fakt pro sichr. Nicmene mame praskly svar baterie (coz maji taky vsechny Cruze) a uz mesic a pul cekame na vymenu baterky, pry zatim neni. Borec rikal, ze to neni zavada ohrozujici provoz, ze se to jen nejak rosi nebo co, takze pohoda. No nicmene uz to trva dlouho, pry jich meni moc a nestihaji. Holt, je to nove auto, tyhle chybky se daji cekat
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Buďte rádi že vám tam nezapomněli dát trubky k topení jako kdysi mně u Nubiry. Já to měl ovšem nereklamovatelný
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram