Ja to mám takto. Pravda, mám tam úplne tmavé, najtmavšie dostupné, chce to zvyknúť si na to, hlavne pri cúvaní, v noci a tak, ale ináč pohoda.
folie
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi
- Reklama
Re: folie
Já mám na autě Cruze černé folie uplně všude ale jenom tí co jsou nejsvělejší.
Mněl jsem na Astře zase černý na celém autě ale úplně tí nejtmavější a musím říct že bych to do předu už nedal večer nebo v noci jsem nic neviděl a jezdilo se mi poměrně špatně.
Mněl jsem na Astře zase černý na celém autě ale úplně tí nejtmavější a musím říct že bych to do předu už nedal večer nebo v noci jsem nic neviděl a jezdilo se mi poměrně špatně.
Carthell Prg
Ahoj Humenné, já jsem z ML ale už delší dobu žijí v Praze.martyr píše:Ja to mám takto. Pravda, mám tam úplne tmavé, najtmavšie dostupné, chce to zvyknúť si na to, hlavne pri cúvaní, v noci a tak, ale ináč pohoda.
Jsem rád že jsem potkal někoho na fóru o nás
Carthell Prg
moje sú tiež najtmavšie, ale už som si zvykol na ne ...chcel som aj na predné dvere, ale necceli mi tam dať báli sa chalani v servise že bude prúser ... a mali pravdu ... zatiaľ to ešte nepovolili (( hm
- Přílohy
-
- SP_A0059.jpg (248.57 KiB) Zobrazeno 1293 x
-Blacky Aveo sedan ...1,4 16V Komfort + LPG Zenit Compact, 2009, 195/45 R16 Dunlop SP SPORT9000, SS Sport Hanzo disky, Audiovox DVD/GPS, JBL GT sound system, matt Black - AP GARAGE
-Honda Accord Tourer Executiv, 2.2 i-dtec, 2009
-Honda Accord Tourer Executiv, 2.2 i-dtec, 2009