Takže klasická dovolená nebude a budou jen výlety. Jeden plánuju do Rakouska na Salzburg a okolí (Dachstein) na prodloužený weekend.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Ano je to Krym, jezdim kazdy rok ale vloni nedostal sem dovolenu letos je to nedejne, skoda ze sem dlouho otalel a do hotelu Krym uz nejsou volne mista. Jinak da se vsude, muzes jet i bez rezervace a pokazdy se nekde neco najdesimone píše:Slavek to je na Kryme?? na Ukrajine?? ak ano a už si tam vraj bol tiež ma to láka hlavne nejake miesta z 2 sv.vojny
Takže jedeš na MaltuSkylineGTR píše:No, my letos po dlouhé době (8 let v řadě) nejedem do Chorvatska. Budem dělat koupelnu, takže se pěkně plácnem přes kapsu. Navíc, já nastupuju do nové práce.
Takže klasická dovolená nebude a budou jen výlety. Jeden plánuju do Rakouska na Salzburg a okolí (Dachstein) na prodloužený weekend.![]()
ok to se musi podaritmino píše:Palikx beriem ťa za slovo, hod na seba kontakt a dame stretko... ja som tam od rána 20.6...
Já jsem byl s Nubirou zhruba třikrát v Chorvatsku ( vždy tak 1200 km tam, u moře zhruba 250 km včetně 10 km tvrdé stoupačky na Sv. Juru a 1200 km zpět) a ve Francii u Saint-Tropez ( což je zhruba po dálnici přes SRN 2000 km + pojiždění u moře asi 300 km). Vždy bez jediného problému. Jenom jsem čepoval benzín a mával na auta podél dálnice , která to uvařila , jelikož bylo tak 35 ve stínu. Daewoo má super chlazení, takže ani zácpy na jihu nejsou problém. Vůbec bych se nebál jat tak daleko. Možna jen nechat udělat garančku a dát si pozor, co tam leješ za benzín ( v Rumunsku a v Bulharsku).Matias Lolop píše:Ja sa chystám autom do Bulharska . Ešte som tak ďaleko autom nešiel, ale už sa celkom teším, myslím že auto mám v pohode. Ozaj, mali ste nejaký problém s Nubirov pri veľkých cestách ?
Ja som zatiaľ na jeden krát nabehal okolo 700km bez poruchy ale do Bulharska je to cca 1300km,
tak sa bojím či sa mi niečo nepokazí .
Možná že se tvuj syn Fanda potka s mou přýtelkýní, dělá na Chalkidiki na hoteluIvo R. píše:To tam možná potkáš našeho mladšího syna Fandu, měl by na Chalkidiki dělat od jedné cestovky delegáta, nebo na baru od června do září.sandruš píše:Já jedu letos do Řecka Chalkidiki Neos marmaras..
jidlo - restavrace obed, vecere od 3 - 5 euro na den, kdyz si budes varit usetris na tyden te to vyjde asi na 15 - 30 euro na 3 osobysimone píše:Slavek vieš sem dať nejaké ceny za jedlo , pitie, ubytko?? a cesta milicionári?? Mam zlu skusenost s ukr.policajtmi
Pěkný den-peha- píše:My ideme na relax do kúpelou![]()
![]()
A samo že na Slovensku My máme domáce dovolenky radi tedy minulý rok sme boli v Českým Krumlove a tak teraz zasa tu
![]()
![]()
![]()
http://www.kupele-bj.sk/www.sk/index.php
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |