NOVA VERZE FORA
Moderátor: Blue Lanos
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Re: NOVA VERZE FORA
Vcelku pekne
Mozna jedna pripomienka: Ak si prezriem napriklad Lanos forum, ale nepozriem (nekliknem na) vsetky temy s novymi prispevkami, musim kliknut na "Označit všechna témata jako přečtená". Vtedy sa oznacia vsetky temy, ako precitane. Na mnohych inych forach beziacim na tomto engine to funguje tak, ze pokial si zobrazim temy fora a aj ked neprecitam vsetky nove, po odchode z daneho fora sa vsetky temy daneho fora oznacia ako precitane. Dokonca tam ani nie je link na "Označit všechna témata jako přečtená". Nie je to velka chyba, ale usetri to vzdy aspon jeden "klik", ked nemam chut citat vsetko
p.s: neznizovala sa kvalita avatarov ? Aspon ten moj mi pripada nejaky "kockovaty"
Mozna jedna pripomienka: Ak si prezriem napriklad Lanos forum, ale nepozriem (nekliknem na) vsetky temy s novymi prispevkami, musim kliknut na "Označit všechna témata jako přečtená". Vtedy sa oznacia vsetky temy, ako precitane. Na mnohych inych forach beziacim na tomto engine to funguje tak, ze pokial si zobrazim temy fora a aj ked neprecitam vsetky nove, po odchode z daneho fora sa vsetky temy daneho fora oznacia ako precitane. Dokonca tam ani nie je link na "Označit všechna témata jako přečtená". Nie je to velka chyba, ale usetri to vzdy aspon jeden "klik", ked nemam chut citat vsetko
p.s: neznizovala sa kvalita avatarov ? Aspon ten moj mi pripada nejaky "kockovaty"
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
- Reklama
Je to příjemná změna , ale škoda příspěvků na které se člověk mohl podívat . Některé se budou hledat ale nenajdou ale některé tam budou duplicitně protože se budou opětovně pokládat dotazy. Ale holt, toto je cena za nový vzhled . Díky „milosh“.
člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.
Co se tyce avataru musite si ve svem profilu nastavit jejich presnou velikost jinak budou sisate
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Pokud chces nick zmenit neni problem, posli SZ.(mafo22) píše:tiez som bol zmazany a potom som sa samozrejme este zaregistroval ako 12 rocny ale nakoniec som spat aj ked s trosku zmenenym nickom
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Tato úprava a nová verze se mi velice zamlouvá a chválím administrátora " Miloshe " udělal nám všem radost zdraví všechny na foru " Vazoun "
Ac uz nemam koreu snazim se neusinat na vavrinech, doba jde dal puvodnimu foru uz skoncila podpora a jiste nikdo nechce aby toto forum napadl nejaky hekr kvuli tomu ze jsmem meli starou verzi ne? v necem bylo lepsi ale myslim ze toto ma vice vychytavek a zvyknete si brzy
Prispevky su nejake pomotane medzi jednotlivymi rubrikami fora. Napr. v sekcii o EPICE je zopar prispevkov na LANOS, v sekcii Captiva tiez. Chcelo by to presunut, alebo premazat.
P.S. O chvilu zmenim podpis...
CAMARO Bumblebee 6.2 V8 AT, MALIBU 2.4 AT, Lacetti LX "datel", Mitsuishi Outlander PHEV, New Nissan Leaf
ex. ESPERO, NEXIA, LEGANZA, LANOS, EVANDA, LACETTI SX, EPICA 2.5 L6 AT, CAPTIVA 3.2 V6 AT LPG
ex. ESPERO, NEXIA, LEGANZA, LANOS, EVANDA, LACETTI SX, EPICA 2.5 L6 AT, CAPTIVA 3.2 V6 AT LPG
NOVA VERZE FORA - novy podpis
A uz je to tu...
CAMARO Bumblebee 6.2 V8 AT, MALIBU 2.4 AT, Lacetti LX "datel", Mitsuishi Outlander PHEV, New Nissan Leaf
Dik za info mrknu na tomzprx píše:Prispevky su nejake pomotane medzi jednotlivymi rubrikami fora. Napr. v sekcii o EPICE je zopar prispevkov na LANOS, v sekcii Captiva tiez. Chcelo by to presunut, alebo premazat.
Chválím taky,protože chvály není nikdy dost Sice patřím taky mezi smazané,ale s novým rokem můžu začít taky znovu
TOŽ AŤ NÁM TO TADY JEDE
TOŽ AŤ NÁM TO TADY JEDE
momentálně:Nexia 1.5,16v,"červený drak"
Focus 1.6,16v,sedan,šedá metla
před tím: š 100 "rezomorka"
š 130 "rozárka"
Focus 1.6,16v,sedan,šedá metla
před tím: š 100 "rezomorka"
š 130 "rozárka"
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá to skvěle, dobrá práce
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Je to super,je to rychle vyhledavani,jenom nemuzu najit sekci Fotografie.
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
Smazano, skoro nikdo tam nechodil a navic ted uz jde pridavat obrazky z disku tak si muzete udelat napr v sekci VASE AUTA sve vlakno a tam prispivat co noveho na autehladolef píše:Je to super,je to rychle vyhledavani,jenom nemuzu najit sekci Fotografie.
Ahoj Máte to hoši moc pěkné ta hlavička nebo tolbar nebo co toje pekny hoši ste machři snad budou všeci spokojeni ja teda sem jen mě mrzi že ste smatli tu galerku fotek tam sem chodil často ale jak si čtu bude udělaná jinde tak to zas tak neva
Tico,Nexia,Kalos
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi 110 kW/150HP-134,5kW/183,5HP,K&N Filter,Chip
chevrolet-cruze.wz.cz Webovka věnovaná mému vozu ve výstavbě!
Prodám: A.E. svět. Kalos 400Kč
lam. zad. nárazník Cruze s difusorem 1000Kč
KN vložku vzduchového filtru vč čistíci sady. dle dohody ;)
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi 110 kW/150HP-134,5kW/183,5HP,K&N Filter,Chip
chevrolet-cruze.wz.cz Webovka věnovaná mému vozu ve výstavbě!
Prodám: A.E. svět. Kalos 400Kč
lam. zad. nárazník Cruze s difusorem 1000Kč
KN vložku vzduchového filtru vč čistíci sady. dle dohody ;)
Miloshi, tak jsem odzkoušel vložení obrázku a fakt je to pohodička...žádný ukaž to atd, no prostě super. A to, že nemusím klikat pro návrat do tématu, taky bomba. prostě super , super , a ještě jednou super !!!!!!!!!!!
A o tom, že si můžu vyhrát s barvičkama v písmu...o tom ani nemluvím, jinak bych se tady rozplýval až do rána... DÍÍÍÍÍK !!!! :
A o tom, že si můžu vyhrát s barvičkama v písmu...o tom ani nemluvím, jinak bych se tady rozplýval až do rána... DÍÍÍÍÍK !!!! :
EX"PLAVÁČEK" Daevoo Nubira I wagon 2,0 16V CDX 1997 - utopeno při povodni,
pak Renault Scenic 2,0 - zemřel mrazem,
teď návrat Chevrolet Nubira SX wagon 1,6/16V "Černoušek"
Cobyll (čti jednoduše "Kobyl") Valmez ID 2933
pak Renault Scenic 2,0 - zemřel mrazem,
teď návrat Chevrolet Nubira SX wagon 1,6/16V "Černoušek"
Cobyll (čti jednoduše "Kobyl") Valmez ID 2933