!!! UKRADLI MI NUBIRU !!! POMOOOC
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Re: !!! UKRADLI MI NUBIRU !!! POMOOOC
Na netu jsem objevil v Mošnově u Ostravy jednu černou 1,6 SX verze I ( http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6910725 ) !!!!!!!!!
EX"PLAVÁČEK" Daevoo Nubira I wagon 2,0 16V CDX 1997 - utopeno při povodni,
pak Renault Scenic 2,0 - zemřel mrazem,
teď návrat Chevrolet Nubira SX wagon 1,6/16V "Černoušek"
Cobyll (čti jednoduše "Kobyl") Valmez ID 2933
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
ta minimalne nema hmlovky ...
sorry, nevšiml jsem si takže zase nic...
EX"PLAVÁČEK" Daevoo Nubira I wagon 2,0 16V CDX 1997 - utopeno při povodni,
Dakujem Cobyll za zaujem, ale ten popis nesedi na moje auto...
Nubira Combi 1.6 SX čierna met, r.v.9/1999, klima, ABS, hmlovky, 2xairbag, 4xel.okna, LPG Lovato, sivý interiér, 10.1.2009 ukradli v BA
Zatial nemam ziadne info...
Nubira Combi 1.6 SX čierna met, r.v.9/1999, klima, ABS, hmlovky, 2xairbag, 4xel.okna, LPG Lovato, sivý interiér, 10.1.2009 ukradli v BA
Ostal mi letný komplet kolesá
Ahojte Nubiráci,
tak sa po dlhej dobe znova ozývam s informáciou, že po mojej Nubire sa zlahla zem
Polícia SR nic nezistila(ako som predpokladal). Nevadí, život ide ďalej...
Ostali mi 4ks letné kolesá komplet obuté, novovyvážené. Gumy sú značkové(myslím 2x Michelin, 2x GoodYear) staršieho dáta ale dezén je v pohode. Ak bude mať niekto záujem, nech napíše, pošlem podrobnosti, foto a dohodneme cenu. Som z BA.
tak sa po dlhej dobe znova ozývam s informáciou, že po mojej Nubire sa zlahla zem
Polícia SR nic nezistila(ako som predpokladal). Nevadí, život ide ďalej...
Ostali mi 4ks letné kolesá komplet obuté, novovyvážené. Gumy sú značkové(myslím 2x Michelin, 2x GoodYear) staršieho dáta ale dezén je v pohode. Ak bude mať niekto záujem, nech napíše, pošlem podrobnosti, foto a dohodneme cenu. Som z BA.
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
Nejlip se hledaj auta prez podsveti, pokud mas moznost nebo nejakyho znamyho co ma kontakty tak se muzes za nejakou hotovost domluvit, takle sme nasli u nas v cechach 2 mercedesy, sice jeden uz byl napul rozebrany ale porad bylo to k necemu, to usili ho stalo 30 tisic a auto za 300t. mel spatky. Ja uz zadny kontakt nemam, zjistoval sem to prez kamose ktery mel kontakt na policejniho informatora ktery se zabival kradezemi ale v soucasne dobe si odpikava 8 3lety trest. Ono je to trochu slozitejsi, samotna policie ti muze zatajit informace o tvem aute, kdyz je to ve vyssich zajmech, oni klidne vedi kde je a co se snim stalo, ale treba tu partu sleduji delsi dobu a potrebuji odhalit celou bandu, vecinou to trva dva tri roky, oni ti nic nereknou aby se jejich prace co na tom pripade odvedou nepodelala. Takze te fakt lituju, pokud to bylo prez organizovanou partu zlodeju a na obednavku tak mas docela smulu, vecinou ti to oznamej uz kdyz mas z toho auta jen cislo kastle. Jak rikam, chce to jit jinou cestou, bud prez detektivy, ty maj vecinou taky kontakty nebo prez podsveti.
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Ahoj Slavek,
touto cestou nepojdem, nerad by som sa zaplietol...
Mozno si to dal ukradnut na suciastky nejaky policajt...kto vie
Keby som mal Mercedes, tak najmem sukromneho detektiva ale pri 10 rocnej Nubire sa to neoplati.
zdar
touto cestou nepojdem, nerad by som sa zaplietol...
Mozno si to dal ukradnut na suciastky nejaky policajt...kto vie
Keby som mal Mercedes, tak najmem sukromneho detektiva ale pri 10 rocnej Nubire sa to neoplati.
zdar