FOTKY DODÁM HNED JAK TO PUJDE.PO NEHODĚ MI TO FOTILA ŠVÍCA/NEMÁM DIGITÁL/ A UŽ DRUHÝ DEN JI OTRAVUJU ABY MI TO DALA DO PC.faczko76 píše:Moni, dodej ty fotky, jaxi slíbila. Děkujeme. Musíme mít představu o škodě. Pak Ti poradíme přesněji.
PROSÍM O POMOC
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
- Reklama
-
JE TO TĚŽKÉ TO TAKHLE POPISOVAT SNAD DNES BUDU MOCT DÁT TY FOTKY. 1.LIKVIDÁTOR-TOTÁLNÍ ŠKODAIvan píše:Moniko, já nevím... v prvním příspěvku jsi psala, že máš "zadek téměř pryč", v dalším zase píšeš, že to odnesly jen plechy... Neukázala jsi nám fotku, ale pokud jsou to jen plechy a plasty, tak to určitě nemůže překročit i s lakem 35.000 Kč.
2.V SERVISU - 80.000KČ
3.TEN KDO MI TO MÁ OPRAVIT NA KOLENĚ MI DOPORUČIL TO SPLÁCAT CO NEJLEVNĚJI PAK SE TOHO ZBAVIT NEBO TO POUŽÍVAT ALE UŽ TO NIKDY NEBUDE TAKOVÉ JAKO NEŽ SE TO STALO.PROTO DOPORUČIL NEKUPOVAT NOVÝ NÁRAZNÍK JE NĚKOLIKRÁT PRASKLÝ A PRÝ SE TO DÁ TADY V BRNĚ NĚJAK SVAŘIT,SVĚTLO A BLATNÍK SE KOUPIT MUSÍ,JE POHLÍ SLOUPEK TO PRÝ SE DÁ OPTICKY OŠIDIT TÍM ŽE BUDE PODLE TOHO UPRAVENBLATNÍK.
TOTO JSEM SE DOZVĚDĚLA OD TŘÍ RŮZNÝCH LIDÍ TAK SI VYBER RESPEKTIVE JÁ.
- Hanzy
Ja si to prvne myslel ze to tak nejak bude,nebot sestrenka mela podobny problem sic s novym Polem a ti si pak pujcili penize vyplatili to leasingovce a opravili si to sami za podstatne min a auto je vyslo na par drobnych.Takze si myslim totez,doplatit to GE a nechat si vyplatit penize s pojistovny auto si nechat opravit a hlavne sem nahod foto a poradime ti a pomuzem za 20000kc se da sehnat auto cele a bez papiru na nd si myslim uplne za pakatel.Ja mel nedavno auto taky rozbite a to z obou stran a oprava i z lakem kolem 30000kc.Napis taky odkud si at vime mozna nekdo s kolegu ti muze primo pomoci...MONIKA POKORNÁ píše:no právě tím,že to mám na splátky není to tak jednoduché,tím že to na pojištovně bylo nahlášeno jako totálka.společnost ge auto u které to splácím mi nabídla jedině to,že tu smlouvu se mnou ukončí,pošlou mi velkej techničák auto mi zůstane a musím doplatit /bez úroků/to co tam dlužím.no a já tam dlužím ještě 44.000kč proto to co dostanu z pojištovny mi nepokryje ani ten dluh.včera jsem volala na nějaké pražské daewoo vrakoviště a tam mi řekly za kolik prodávají použité blatníky,tak bud to jsou zloději nebo se toto auto opravdu nedá opravovat.po pravdě se už rozmýšlím na variantě,že pokud to někdo koupí tak jak to je + peníze od pojištovny doplatím ten dluh a vezmu si na splátky něco nového.vzhledem k těm cenám náhradních dílů ale asi už zvolím jinou značku i když jsem stále posedlá mojim miminkem asi mě to ještě dlouho nepustí. monikaHanzy píše:Moni prvne Te zdravim a vitam tady mezi nami a jinak bych rek ze je otazka pokud mas auto na leasing tak je to majetek leasingovky a plneni pojistovny je jeji nebot ona je vlastnikem vozu takze tod otazka jak to mas???Nebo se pletu Slavku?
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
Hanzy píše:Ja si to prvne myslel ze to tak nejak bude,nebot sestrenka mela podobny problem sic s novym Polem a ti si pak pujcili penize vyplatili to leasingovce a opravili si to sami za podstatne min a auto je vyslo na par drobnych.Takze si myslim totez,doplatit to GE a nechat si vyplatit penize s pojistovny auto si nechat opravit a hlavne sem nahod foto a poradime ti a pomuzem za 20000kc se da sehnat auto cele a bez papiru na nd si myslim uplne za pakatel.Ja mel nedavno auto taky rozbite a to z obou stran a oprava i z lakem kolem 30000kc.Napis taky odkud si at vime mozna nekdo s kolegu ti muze primo pomoci...MONIKA POKORNÁ píše:no právě tím,že to mám na splátky není to tak jednoduché,tím že to na pojištovně bylo nahlášeno jako totálka.společnost ge auto u které to splácím mi nabídla jedině to,že tu smlouvu se mnou ukončí,pošlou mi velkej techničák auto mi zůstane a musím doplatit /bez úroků/to co tam dlužím.no a já tam dlužím ještě 44.000kč proto to co dostanu z pojištovny mi nepokryje ani ten dluh.včera jsem volala na nějaké pražské daewoo vrakoviště a tam mi řekly za kolik prodávají použité blatníky,tak bud to jsou zloději nebo se toto auto opravdu nedá opravovat.po pravdě se už rozmýšlím na variantě,že pokud to někdo koupí tak jak to je + peníze od pojištovny doplatím ten dluh a vezmu si na splátky něco nového.vzhledem k těm cenám náhradních dílů ale asi už zvolím jinou značku i když jsem stále posedlá mojim miminkem asi mě to ještě dlouho nepustí. monikaHanzy píše:Moni prvne Te zdravim a vitam tady mezi nami a jinak bych rek ze je otazka pokud mas auto na leasing tak je to majetek leasingovky a plneni pojistovny je jeji nebot ona je vlastnikem vozu takze tod otazka jak to mas???Nebo se pletu Slavku?
JSEM Z BRNA-DNES BY TA FOTKA MĚLA KLAPNOUT
-
-
-
-
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
sem to nejak tak prosvih ze je to leasing, ale kdyz je to na uver tak to musi mit po celou dobu splaceni havarku, a kdyz je to totalka tak leasingova spolecnost to musi dat na vykup pojistovne a z toho si ma uhradit vzniklou skodu. Potreba zjistit vsechny podminky, urcite to neni tak ze vy mi doplatite to co mi dluzite a s autem si delejte co budete chtit, todle zkousej na kazdyho.Hanzy píše:Moni prvne Te zdravim a vitam tady mezi nami a jinak bych rek ze je otazka pokud mas auto na leasing tak je to majetek leasingovky a plneni pojistovny je jeji nebot ona je vlastnikem vozu takze tod otazka jak to mas???Nebo se pletu Slavku?
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
- Hanzy
Presne tak z toho duvodu je to havarijne pojisteno,ja vim ze to tak nejak je ale ne uplne nebot jsem to nikdy neresil presne tak proto jsem psal dotaz na tebe Slavku jelikoz si psal ze v tom delas toz proto neni nad fundovane rady at dobre poradime
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
v tom ge auto mi napsali,že se zříkají těch pěněz od pojištovny a pojištovna je má poslat mě a když jsem tam volala jako jedinou nabídku mi dali ukončení té smlouvy,doplacení a auto mi nechali.Slavek píše:sem to nejak tak prosvih ze je to leasing, ale kdyz je to na uver tak to musi mit po celou dobu splaceni havarku, a kdyz je to totalka tak leasingova spolecnost to musi dat na vykup pojistovne a z toho si ma uhradit vzniklou skodu. Potreba zjistit vsechny podminky, urcite to neni tak ze vy mi doplatite to co mi dluzite a s autem si delejte co budete chtit, todle zkousej na kazdyho.Hanzy píše:Moni prvne Te zdravim a vitam tady mezi nami a jinak bych rek ze je otazka pokud mas auto na leasing tak je to majetek leasingovky a plneni pojistovny je jeji nebot ona je vlastnikem vozu takze tod otazka jak to mas???Nebo se pletu Slavku?
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- Hanzy
Ja si taky myslim ze to zdaleka neni nic hrozneho a jak jsem se dival myslim za 20000 a mozna i min to musis v klidu opravit a pojistovna ti da urcite vic a pak zbytek si nekde pujcit a vyjde auto cele levneji...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Tak jak Moni jak pokracujes ve vyrizovani ci uz oprave?Chlapi kdo je z Brna a okoli pomozte nekdo pokud muzete....
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG