Pomoc při montáži alarmu
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Super.
Díky zítra budu pokračovat a zkusím pozapojovat ten zbytek.Snad to bude už šlapat.Myslíš že bych tě už zítra nemusel otravovat?Je mi tě upřímě líto,ale zároveň ti moc děkuji.
Ahoj a zítra dám vědět jak jsem dopadl.
Díky zítra budu pokračovat a zkusím pozapojovat ten zbytek.Snad to bude už šlapat.Myslíš že bych tě už zítra nemusel otravovat?Je mi tě upřímě líto,ale zároveň ti moc děkuji.
Ahoj a zítra dám vědět jak jsem dopadl.
Daewoo Nubira II combi 09/2000 - 1,6DOHC 16V,78kW - radio CD,ABS,2xAirbag,klima,el.okna+zrcátka,Alu Platin,červená 70U
Momentálně bez vozidla
Momentálně bez vozidla
- Reklama
Na tvůj dotaz jsem přiložil k odpovědi i 4 obrázky el schéma centrálu a alarmu je to hned jako druhé na straně 1 a na toto schéma se odvolávámPicasso píše:Ahoj Richarde,
píšeš o nějakém tvém schématu.Nemáš nějaký odkaz nebo možnost to naskenovat?Já mám nějaký schéma z toho Polskýho "Jak na to",ale to asi nemyslíš?
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Ahoj Seky!
Takže jsem zúročil,co jsi mě včera naučil.Vše jsem připojil to co včera naposled a přidal jsem dva bílé na kostru a žluté na 4 a 8.Dále jsem připojil místo parkovaček blinkry a to na oba hnědé.A výsledek?
Zamyká a odemyká to,při otevření zamčeného auta to houká a při otevření odemčeného auta to pořád 15x zacvaká a teď už i zabliká(blinkry) a zůstane toodemčený.Když to neotevřu,tak se to po 30 sek. zamče(což je v pořádku).Samozdřejmě že blinkry probliknou při zamčení,při odemčení a nebo při alarmu
Ale proč to pořád cvaká??A to i když zavřu a znovu otevřu,tak to zase 15xzacvaká a zabliká.(prostě pokaždý když zavřu a otevřu a ani nemusím zamykat)
Už jsem připojil i otřesové čidlo a v pohodě funguje.A přřemýšlel jsem i o tom dověru oken,ale alarm podle návodu vyšle na uzavření oken (cituji -500mA (bod 18.v návodu)),ale já jsem zvistil,že tam nemám nikde trvale + ?A ono to asi 15sek.spojí s kostrou a pak seto odpojí.(měřeno na modro-černém)
PS:Neboj se,mě se jen tak nezbavíš
Takže jsem zúročil,co jsi mě včera naučil.Vše jsem připojil to co včera naposled a přidal jsem dva bílé na kostru a žluté na 4 a 8.Dále jsem připojil místo parkovaček blinkry a to na oba hnědé.A výsledek?
Zamyká a odemyká to,při otevření zamčeného auta to houká a při otevření odemčeného auta to pořád 15x zacvaká a teď už i zabliká(blinkry) a zůstane toodemčený.Když to neotevřu,tak se to po 30 sek. zamče(což je v pořádku).Samozdřejmě že blinkry probliknou při zamčení,při odemčení a nebo při alarmu
Ale proč to pořád cvaká??A to i když zavřu a znovu otevřu,tak to zase 15xzacvaká a zabliká.(prostě pokaždý když zavřu a otevřu a ani nemusím zamykat)
Už jsem připojil i otřesové čidlo a v pohodě funguje.A přřemýšlel jsem i o tom dověru oken,ale alarm podle návodu vyšle na uzavření oken (cituji -500mA (bod 18.v návodu)),ale já jsem zvistil,že tam nemám nikde trvale + ?A ono to asi 15sek.spojí s kostrou a pak seto odpojí.(měřeno na modro-černém)
PS:Neboj se,mě se jen tak nezbavíš
Daewoo Nubira II combi 09/2000 - 1,6DOHC 16V,78kW - radio CD,ABS,2xAirbag,klima,el.okna+zrcátka,Alu Platin,červená 70U
Momentálně bez vozidla
Momentálně bez vozidla
- seky
- Kontaktovat uživatele:
Tak som rad ,že sa Ti to konečne podarilo.Cvaka to preto,že su v RJ relatka.To 15x zacvakanie,ako píšeš pri otvorených dverách asi bude "bod 9. Upozornění na nedovřené boční dveře (programování dálkovým ovládáním)
Pokud nebyly dveře řádně zavřené, pak budou parkovací světla blikat pro upozornění vozidla jedoucího za Vámi."
Takže to skus vypnuť v nastavení podľa návodu.Tiež som mal jeden alarm a mal tu istu funkciu,keď som otvoril dvere tak blikali smerovky,až som to zrušil v nastavení,lebo to dosť otravovalo.Doťahovanie okien nevyriešiš tak jednoducho.Potrebuješ k tomu dodatočny modul na dovieranie okien.U iných značiek aut(napr.VW ,Škoda,Seat...) je to už súčasťou ovladania okien v aute.
Pokud nebyly dveře řádně zavřené, pak budou parkovací světla blikat pro upozornění vozidla jedoucího za Vámi."
Takže to skus vypnuť v nastavení podľa návodu.Tiež som mal jeden alarm a mal tu istu funkciu,keď som otvoril dvere tak blikali smerovky,až som to zrušil v nastavení,lebo to dosť otravovalo.Doťahovanie okien nevyriešiš tak jednoducho.Potrebuješ k tomu dodatočny modul na dovieranie okien.U iných značiek aut(napr.VW ,Škoda,Seat...) je to už súčasťou ovladania okien v aute.
TACUMA 1.6/16V LPG Magic3 , strieborna 92U , JVC KD-R801
Proč nedovřené dveře?Když řádně dveře zavřu,dálkou to zamknu tak to zůstane v pohodě zavřený.Pak to zas dálkou odemču a otevřu dveře,který byli správně zabouchlý tak to začne cvakat.Když to nechám docvakat a zase to zabouchnu,ale nezamknu a zase to otevřu,tak to zase začne cvakat.
No,ale v každým případě se mrknu na to nastavení.
No,ale v každým případě se mrknu na to nastavení.
Momentálně bez vozidla
Momentálně bez vozidla
Ahoj Seky!
Bohužel já se nemohu dostat do nastavení alalrmu,protože nemám připojený ACC(ten bílý),jelikož nevím kam s ním.Moc mě to mrzí a fakt nevím co stím,protože jinak vše funguje perfektně,až na to blikání po otevření těch dveří????????
Prosím ještě jednou o pomoc!!
Bohužel já se nemohu dostat do nastavení alalrmu,protože nemám připojený ACC(ten bílý),jelikož nevím kam s ním.Moc mě to mrzí a fakt nevím co stím,protože jinak vše funguje perfektně,až na to blikání po otevření těch dveří????????
Prosím ještě jednou o pomoc!!
Momentálně bez vozidla
Momentálně bez vozidla
Ahoj Seky!
Já asi zešílím.ONO TO VŠECHNO FUNGUJE PERFEKTNĚ!!!!!!!
Připojil jsem bílý na klíčkem spínanou pojistku a konečně se dostal do režimu nastavení.
V režimu nastavení alarmu jsem zrušil ten bod 9,jak jsi mi napsal a to cvakání fakt přestalo.Ježíš já jsem tak šťastnej.
Začnu to pomalu všechno montovat na místo a ještě pokud by jsi měl čas a náladu zkusit mi blíž vysvětlit jak je to s tím dověrem oken.Ale pokud toho už máš se mnou dost,tak se na tebe v žádným případě zlobit nebudu.
V každém případě jsem ti velice vděčnej za ochotu a trpělivost,kterou jsi se mnou měl.
Já asi zešílím.ONO TO VŠECHNO FUNGUJE PERFEKTNĚ!!!!!!!
Připojil jsem bílý na klíčkem spínanou pojistku a konečně se dostal do režimu nastavení.
V režimu nastavení alarmu jsem zrušil ten bod 9,jak jsi mi napsal a to cvakání fakt přestalo.Ježíš já jsem tak šťastnej.
Začnu to pomalu všechno montovat na místo a ještě pokud by jsi měl čas a náladu zkusit mi blíž vysvětlit jak je to s tím dověrem oken.Ale pokud toho už máš se mnou dost,tak se na tebe v žádným případě zlobit nebudu.
V každém případě jsem ti velice vděčnej za ochotu a trpělivost,kterou jsi se mnou měl.
Momentálně bez vozidla
Momentálně bez vozidla
- seky
- Kontaktovat uživatele:
Som rad ,že to funguje.Doťahovanie okien je napr.tu http://www.autoomega.sk/index.php?id_se ... =10&obr=10
Blokovanie dveri počas jazdy pomocou brzdoveho pedali by som nedaval.Robil som to kolegovi na Fabii a po čase ho to otravovalo tak som to zrušil.Dvere išli otvoriť iba keď si vypol motor.Blokovacie relé nenapajaj na štarter ale radšej na palivove čerpadlo.
Blokovanie dveri počas jazdy pomocou brzdoveho pedali by som nedaval.Robil som to kolegovi na Fabii a po čase ho to otravovalo tak som to zrušil.Dvere išli otvoriť iba keď si vypol motor.Blokovacie relé nenapajaj na štarter ale radšej na palivove čerpadlo.
Takže ještě jednou díky a na to dovírání oken to pozjišťuju co se dá u nás ve městě sehnat,no a pak uvidím.Ale to už není tak moc důležitý i když by se to hodilo.
Měj se moc fajn a pokud by jsi něco potřeboval,tak jsem plně k dispozici.
Měj se moc fajn a pokud by jsi něco potřeboval,tak jsem plně k dispozici.
Momentálně bez vozidla
Momentálně bez vozidla
Ahoj Seky!
Ještě se tě zeptám.Myslíš,že by tam mohl být i tento modul.
http://www.levnealarmy.com/modul-dojezd ... -p-82.html
Četl jsem si ten návod co tam je v pdf a podle mě je to jak + tak i na - výstup.?
Ještě se tě zeptám.Myslíš,že by tam mohl být i tento modul.
http://www.levnealarmy.com/modul-dojezd ... -p-82.html
Četl jsem si ten návod co tam je v pdf a podle mě je to jak + tak i na - výstup.?
Momentálně bez vozidla
Momentálně bez vozidla
- seky
- Kontaktovat uživatele:
Ano môže byť aj ten,ale iba v prípade ak máš len 2 elektrické okná.Ak máš všetky okna elektricke bol by lepší modul na 4 okna.Ale ak by nebol môžeš použiť aj dva taketo moduly.To ovladanie na + a - je preto,lebo existujú centraly ,ktore su ovladane kostrou(naš prípad) alebo +12V. Jasne som rad ,že som Ti pomohol.Maj sa pekne.