Doufám že v pátek,ať mám ským si dát pivko nebo něco i na zahřátí
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
tomask píše:Přijedu určitě, myslím že vyrazím už v pátek.
Doufám že tě uvidím, jsem na sršně zvědavý jak hraje
Jak myslíš v pátek? Pokud vím tak jsi psal do přihlášení, že už v pátek tam budeš, takže já se tam budu pohybovat průběžně již od oběda- celý den, takže koukej nafrčet co nejdříve
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
ladinek píše:Scorpione jestli se s tím panáčkem budeš pohybovat už od odpoledne tak se na tebe přijedu v pátek večer mrknout na ty pohyby
no co Ládi,lehká příprava na sobotu musí bejt
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Já jsem o panáčku teť nepsal, ale večer se vždy najdou dobří lidé co tě pozvou na chatku a trošku se přiťukne něčím ostřejším A ty ani neuvažuj o tom, že se odpoledne či navečer aspoň nestavíš se podívat
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
Scorpion.11 píše:Já jsem o panáčku teť nepsal, ale večer se vždy najdou dobří lidé co tě pozvou na chatku a trošku se přiťukne něčím ostřejším A ty ani neuvažuj o tom, že se odpoledne či navečer aspoň nestavíš se podívat
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
No počítam že přijedu v pátek, doufám že se v práci dlouho nezdržím a vyrazím na D1 brzo.
Jirko tak ty budeš asi s Jardou (666) mezi prvíma s kterým si dám do nosu