Československý sraz Daewoo/Chevrolet Plumlov 2008
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Díky za tip, Ivoš to zařídíOndras píše:Plumlov - Drahany: skvělá cesta vojenským újezdem. Úplně nový asfalt. Krásné svezení. Když jsem tam byl naposled, jel jsem to 3x až se z fialových kotoučů kouřilo... .SkylineGTR píše: Tak snad se najde kus kvalitnějšího asfaltu a svezeš nás.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
-
NJN jaký stužky? Barva a kde nějaký seženu? jedu poprvý tak se trapně ptám. A jinak počasí nic moc předpověď. taky asi vyhraju o nejšpinavější auto. Sice jsem měnil kotouče ale nechal jsem rezavý brzdiče, rezavý závěsný zařízení, od listopadu nemytý. Nějak jsem nestíhal, potřebuji rozleštit lak, nějaké drobné opravy laku + umejt a pořádně navoskovat a to nemluvim o sem tam rezavých šroubkách . snad to stihnu alespoň umejt, všude plno. nechávám mejt jen ručně
Ještě mi to někdo obtách klíčema a drobných dalších škrábanců plno
Ještě mi to někdo obtách klíčema a drobných dalších škrábanců plno
Leganza 2,0 CDX (1997) černá
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Na anténu si šoupni žlutou a modrou stužku, kterou mají všsude v Galantériích. To počasí se mi taky nelíbí...Medveděv se na mě vyprdnul. Ale s těma brdičema si nedělej starosti....když jsme nechali zrenovovat disky, tak jsem chtěl očistit a natřít bubdy a brzdiče a nějak jsem se k tomu nedostal Takže jsou rezatý
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Nam, co funguje antena (tj. po vypnuti zapalovani CELA zajede do auta), nechavaji nejake stuzky v klidu, ne? A co se tyce rezatych brzdicu - kup si disky s mensima dirama, aby nebyly ty brzdice videt!Beda píše:NJN jaký stužky? Barva a kde nějaký seženu? jedu poprvý tak se trapně ptám.
Jinak oproti predpovedi je zatim pocasi (tady u nas) bezvadne (az moc), ale to se urcite nejpozdeji v sobotu rano dle tradice zmeni...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Hanzy
Presne tak antena na VIP vozech neni na stuzky a jinak karu uz rovnez ladim na srazek at vypada,loni jsem to moc neresil ale letos trosku se polepsim...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
a nebyly by lepsi nez stuzky ty vlajky co ted vsude frcej s predelavkou na deewrolet ?
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
-