-peha- a Bielá kráska
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: -peha- a Bielá kráska
No chcel dom to tam dať ale ten zámok potrebujem takže s toho odpadlo a hlavne ona by potom mala zlý záber,táto sa dá naklápať a tak ju viem nastavovať no ale do budúcna to nebude problém lebo ona je tam len nalepená 3M páskou a tak premiestnenie nieje problém bo aj kábel ide len cez tu lyštu
- Reklama
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
NO premyslaj premyslaj Lebo toto tam si vsimne aj slpey ako taka spona na opasok to tam vyzera
A nad brzdove svetlo tam ma tiez zly zaber?
A nad brzdove svetlo tam ma tiez zly zaber?
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Som velmi zvedavy na fotky co bude vidno za obraz z kamery a aj v noci za tmy.
Ozaj a co sa tyka pruziny, tak zrezanim pracovneho zavitu menis aj celkovu tvrdost pruziny, takze to neklesne az o tolko kolko zrezes.
Ozaj a co sa tyka pruziny, tak zrezanim pracovneho zavitu menis aj celkovu tvrdost pruziny, takze to neklesne az o tolko kolko zrezes.
-
- Kontaktovat uživatele:
Kamera má perfektný záber a pred chvýlou sme to skúsili v tme a je to pohoda dá sa rozoznať tak do 3m za autom
Pružiny tu upravuje jeden kamarád asi ho poznáš je to Mirkov kolega na elektriku má takú velmi zníženú tuning Dáciu a ten reže pružiny aj na Superbu a pokud by Ti to nepovedal tak nepoznáš rozdiel A hlavnme už som mal pod zadkom dosť aut a vlastne som skoro na všetkých sekol pružiny v predu a doposud som nemal problém takže nekonzulujem ale robím si čo chcem
Pružiny tu upravuje jeden kamarád asi ho poznáš je to Mirkov kolega na elektriku má takú velmi zníženú tuning Dáciu a ten reže pružiny aj na Superbu a pokud by Ti to nepovedal tak nepoznáš rozdiel A hlavnme už som mal pod zadkom dosť aut a vlastne som skoro na všetkých sekol pružiny v predu a doposud som nemal problém takže nekonzulujem ale robím si čo chcem
Ta kamera vypadá dobře, její umístění bych už neřešit.
Je to v bíle barvě, takže není až tolik napadná.
Jinak by to bylo v černé barvě, takže pěkný chvalím.
Je to v bíle barvě, takže není až tolik napadná.
Jinak by to bylo v černé barvě, takže pěkný chvalím.
Carthell Prg
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
V noci vidno aj tie infra LED svietit co
Seat Altea XL 1,6 TDI
-
- Kontaktovat uživatele:
Tomasku to vieš že naše autíčka sú v bielej farbičke sú aj tak najkrásnejšie aj keď mám rád aj čiernú no bielá je moja srdcovka a síce som jazdil v čiernom cruzi a insignii ale tie bielé boli vždy vystavené ako prvé lebo v tej farbe viacero aut sa ukáže v plnej kráse
Foxi jasne že v tme svietia tie ledky na šerveno no má to svetelný senzor takže cez den to je len vo farbe ale velmi sa mi páčí že keď som dneska ukazoval tu kameru kamošom tak ju všetci hladali a daktorý ju mali pred nosom a čumeli presne tam čo janko popísal - do diery na klúč a tak ono na fotkách ju vidno ale v skutočnosti tak meter od Krásky nevidno nič
Foxi jasne že v tme svietia tie ledky na šerveno no má to svetelný senzor takže cez den to je len vo farbe ale velmi sa mi páčí že keď som dneska ukazoval tu kameru kamošom tak ju všetci hladali a daktorý ju mali pred nosom a čumeli presne tam čo janko popísal - do diery na klúč a tak ono na fotkách ju vidno ale v skutočnosti tak meter od Krásky nevidno nič
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
No nahame sa prekvapit nazivo A sup sup dake tie fotecky a vide ako to snima
Seat Altea XL 1,6 TDI
-
- Kontaktovat uživatele:
To treba vydržať lebo až v sobotu keď bude čas to zapojím na JVCčko zatial sme ju skúšali len cez exteriérový displeík Ale aby si nepovedal tak som kvôli tebe vybehol do tej zimy a odfotil Ti ako svietia nočné diódky no na fotu sú fialové ale v skutočnosti sú červené
- Přílohy
-
- IMGP0751.jpg (24.69 KiB) Zobrazeno 2879 x
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Ved to ja viem ako svietia
Seat Altea XL 1,6 TDI
- simone
- Kontaktovat uživatele:
no asi si kamerku konečne namontujem aj ja...leži sama v garáži..ako mi zlikvidoval kamion zadok na Nubire...doteraz sa mi nejako nechcelo..ale ked to má Peha ...tak nezaostanem
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
-
- Kontaktovat uživatele:
Čé-če Já mám taký malý problémik tedy nič vážné ale ako som tak na netu listoval a pameť ma neklame tak asi mám na rádiu 2 vstupy na video no ale boli tam 2 káble jeden na blokant ručnej ten som ukostril a druhý by mal byť zapojený na spiatočku takže budem musieť natiahnuť ješte jeden káblik ale ten už dám z predu od konektoru čidla spiatočky bo ťahať ho zo zadu sa mi už nechcie,on totiš ten video káblik má 6m a to je na Legu málo takže miesto pod prahom som ho musel ťahať stredkom a tak musel koberec skoro celý vom ale až tak strašné to nebolo no káblik je tam síce akorát ale asi 10cm rezerva takže pohoda Jo a ješte mám na výber lebo mám vzadu v jednom svetle pípák na spiatočku a ten má dosť velký odber takže diódy ledva svietia a tak sú 2 možnosti a to vybrať pípáka alebo relátko lenže to zatial neriešim lebo aj s pípákom a tme vidno tak 1,5m za auto a to stačí Jo Peťane Ty máš vlastne len ten tubus čo takže čo Ty na to ju rafnúť do zámku
- simone
- Kontaktovat uživatele:
Pehačik..nemusiš to tahat z predu...tu istu funkciu spraví kablik od spiatočky..svetla spiatočky..Na Nubire som to mal natiahnute stamad,, a fungovalo to...
ale na radiu som musel ručne prepínat lebo kamera sa sice zapla od spiatočky ..ale zas v meste mi to vyhovovalo lebo aspon mi pri parkovaniach stale neprepínalo radio na kameru......
Ja kameru dam do naraznika..tam kde aj bola predtým
ale na radiu som musel ručne prepínat lebo kamera sa sice zapla od spiatočky ..ale zas v meste mi to vyhovovalo lebo aspon mi pri parkovaniach stale neprepínalo radio na kameru......
Ja kameru dam do naraznika..tam kde aj bola predtým
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
-
- Kontaktovat uživatele:
Ták už to fachčí a dokonca tak že aj keď hrá rádio či USB tak po zaradení spiatočky sa automaticky prepne na kameru Obraz je dobrý ale pri silnom slnku troška skresluje alôe inak paráda No fotenie nieje jednoduché lebo som mal len mobil takže kdo chce tak na Olšovci uvidí
- Přílohy
-
- DSC08542.jpg (35.52 KiB) Zobrazeno 2847 x
Carthell Prg