Můj nový Cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: Můj nový Cruze
Já nechci aby něco odstrojovali. jako tapecy atd jo?
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
- Reklama
hoši zajimavý... ale za Cruze měnit Malibu? to je trošku mimo, ale auto je to parádní jen kdyby bylo už v dieslu. Živit benál není moc ekonomické s tím obsahem co to má a vahou vozu
Tico,Nexia,Kalos
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi 110 kW/150HP-134,5kW/183,5HP,K&N Filter,Chip
chevrolet-cruze.wz.cz Webovka věnovaná mému vozu ve výstavbě!
Prodám: A.E. svět. Kalos 400Kč
lam. zad. nárazník Cruze s difusorem 1000Kč
KN vložku vzduchového filtru vč čistíci sady. dle dohody ;)
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Máme diesel, na toho jsem čekal, v manuálu dokonce.
Já měnit rozhodně nebudu, jen jsme to chtěli s tátou vyzkoušet.
Já měnit rozhodně nebudu, jen jsme to chtěli s tátou vyzkoušet.
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
já seděl v 6 ti kvaltovim manuál dieselu. jinak dnes sem mluvil s tim tinter..cz a on že i když budu chtít 30% fólie dopředu tak mi je nezapíše. že prý tónování skla z fabriky je 30% to je blbost ne?
není origo skla jso s fabriky zatonovane s 30% tedy 72 % propustnost dle vyhlášky. a natakto aplikované skla již nejde nalepit další folie s atestem leda čirá.
Tico,Nexia,Kalos
Jinak hoši k Malibu musím říct jednu výtku a to dlouho očekávaný motor 2.0 CRDi není moc dobrý musím říct že benzín táhne mnohem líp. To je tak asi vše co vytýkám..
Tico,Nexia,Kalos
to Pajin: Tak o tom žádná.
to Franta: Blbost to není, taky jsem tomu tenkrát nechtěl věřit, ale je fakt, že když se postavíš např. vedle Felicie tak to uvidíš. Nevím jestli teď, ale mě nabízeli, že mi to za 500Kč navíc nalepí i dopředu.
to Franta: Blbost to není, taky jsem tomu tenkrát nechtěl věřit, ale je fakt, že když se postavíš např. vedle Felicie tak to uvidíš. Nevím jestli teď, ale mě nabízeli, že mi to za 500Kč navíc nalepí i dopředu.
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Do předu ti je nalepí ale nedá ti tam atest.
Já mám všude 35, ale atest mám jenom na zadních dveřích a okně.
Já mám všude 35, ale atest mám jenom na zadních dveřích a okně.
Carthell Prg
No někde nechtěj lepit ani bez atestu dopředu.
- Scorpion.11
Tak jako správná fima by měli mít měřák a mohli to před tebou změřit a víš hned na čím jsiFranta P. píše:já seděl v 6 ti kvaltovim manuál dieselu. jinak dnes sem mluvil s tim tinter..cz a on že i když budu chtít 30% fólie dopředu tak mi je nezapíše. že prý tónování skla z fabriky je 30% to je blbost ne?
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Panebože chlapi, vždyť je to na to skle, vedle homologace a výrobce uvedeno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vždyť to vidí i malé děcko, to se na mě nezlobte. Ale jinak Vám povím, hlavně ať je pod svícnem tma. Pak ta naše země má nějak vypadat, když ani "někteří" neví....
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
já na to koukal a nic sem z toho nevyčetl. tak mi to vyfoť a zakroužkuj.
a budu jedině rád že se od tebe dozvím kde to vyčtu, jelikož nikdo nás na nic neškolí, co si nezjistíš ve vlastním zájmu to nevíš.
Právě aby nebyla pod svícnem tma tak to chci vše mít tak jak má být. Ukaž mi někoho kdo čumí při kontrole na označení skla a studuje na kolik je sklo zatmavené. a ještě když vozidlo nemá fólie. A pokud má zatmavení fóliemi nebo jiným způsobem tak je pro mě hlavní atestování a popř. jestli má hlavně přední boční zapsané. dále celkovou propustnost světla přes okno. to se dá zjistit měřícím přístrojem, který bohužel nemáme.
Takže známá písnička.: Pane policisto, tak mi zatmavení přeměřte, jo vy nemáte čím, hmm tak to chci oznámení na správní úřad kde to vyhraji, jelikož mi nemáte jak změřit propustnost světla. já říkám že tam mám 30% a vy mi dokažte že mám míň, atesty tam mám, kartičku sem k ničemu nedostal. a jsi v prd... Bohužel dnes to tak je a já s tím nic neudělám takže ,,jak Vy k mi, tak my kvi.,,
a budu jedině rád že se od tebe dozvím kde to vyčtu, jelikož nikdo nás na nic neškolí, co si nezjistíš ve vlastním zájmu to nevíš.
Právě aby nebyla pod svícnem tma tak to chci vše mít tak jak má být. Ukaž mi někoho kdo čumí při kontrole na označení skla a studuje na kolik je sklo zatmavené. a ještě když vozidlo nemá fólie. A pokud má zatmavení fóliemi nebo jiným způsobem tak je pro mě hlavní atestování a popř. jestli má hlavně přední boční zapsané. dále celkovou propustnost světla přes okno. to se dá zjistit měřícím přístrojem, který bohužel nemáme.
Takže známá písnička.: Pane policisto, tak mi zatmavení přeměřte, jo vy nemáte čím, hmm tak to chci oznámení na správní úřad kde to vyhraji, jelikož mi nemáte jak změřit propustnost světla. já říkám že tam mám 30% a vy mi dokažte že mám míň, atesty tam mám, kartičku sem k ničemu nedostal. a jsi v prd... Bohužel dnes to tak je a já s tím nic neudělám takže ,,jak Vy k mi, tak my kvi.,,
Asi tak
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
- Scorpion.11
Tak já si nechal dělat v Brně folii a kluci nalepili, dostal od nich automaticky kartičku kdyby náhodou ji po mně policie chtěla a pak na můj dotaz zdali by šli dát i do předu na bok vytáhli měřák a zkonstatovali že ještě se dá dát 15%, abych se vešel dle zákona do normy
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu