Můj nový Cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: Můj nový Cruze
tyhle foto jsou lepší.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
- Reklama
Franto, někdo ti vymazal čísla 4J2 6404 z SPZ!!!!!
Jinak auto super. Pořád přemýšlím o tom křídle. Peníze už na něj mám, ale nevím, jestli není moc velký. To origoš se mi líbí víc, ale je zase drahý. No uvidíme.
Jinak auto super. Pořád přemýšlím o tom křídle. Peníze už na něj mám, ale nevím, jestli není moc velký. To origoš se mi líbí víc, ale je zase drahý. No uvidíme.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Křidélko horní i dolní velice krásné Mít nějaké penízky navíc, tak do toho tady jdu
to VIP: děláš si srandu, že?
to VIP: děláš si srandu, že?
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Denny nedělám si srandu. Ty tam ty čísla snad vidíš?
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Jo na tom druhém obrázky něco málo jo Asi to je na PC upravené
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
já už taky s kravinkama končim. leze to moc do peněz. jen mám ještě objednané orig látkové koberce s logem a na léto lehké zatmavení oken 30 procent všude. nevíte o nějaké dobré firmě za super peníz která by mi nalepila fólie? s atestem samo...
VIP ty jsi mě prokecl:-) ne nevim jestli už mám rz někde vidět, ale to je jedno:-)
VIP ty jsi mě prokecl:-) ne nevim jestli už mám rz někde vidět, ale to je jedno:-)
já měl auto za 2200 Kč, Kares to měl snad ještě levnější řikal.. lepili mi to nějaký dva kluci v garáži nebo co ale jsem spokojený. Myslim, že maj webovky www.tinter.cz
Hodně firem to nabízí zbytečně za draho tak se nenech natáhnout.
Hodně firem to nabízí zbytečně za draho tak se nenech natáhnout.
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
díkes. už sem na to koukal. sedana maji za 3200,- to je super.
Opradu sluší. to horní křídelko tomu dodává vážně neokoukaný šmrnc.
Tico,Nexia,Kalos
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi 110 kW/150HP-134,5kW/183,5HP,K&N Filter,Chip
chevrolet-cruze.wz.cz Webovka věnovaná mému vozu ve výstavbě!
Prodám: A.E. svět. Kalos 400Kč
lam. zad. nárazník Cruze s difusorem 1000Kč
KN vložku vzduchového filtru vč čistíci sady. dle dohody ;)
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi 110 kW/150HP-134,5kW/183,5HP,K&N Filter,Chip
chevrolet-cruze.wz.cz Webovka věnovaná mému vozu ve výstavbě!
Prodám: A.E. svět. Kalos 400Kč
lam. zad. nárazník Cruze s difusorem 1000Kč
KN vložku vzduchového filtru vč čistíci sady. dle dohody ;)
Hlavne mu preň nerozrýpali kufor, čo, Tome? Tebe menili dekel, však?
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Pekne Folie neplanujes? Na okna a mozno aj inde?
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
děkuji. fólie plánuju. ale jen decent 30 procent všude. nelíbí se mi ten přechod z předních na úplně tmavé zadní.
jinak dnes sem seděl poprvé v Malibu LTZ. asi prodám cruze:-)))) už si ho můžu u srby půjčit na víkend. dostanu LTZ 2.4 benzín automat. bílá metla. tak si jen naplánuji kdy a frčim pro něj. vše zdokumentuji. ale fakt nádhera. nejvíc mě dostalo neonové podsvícení palubovky a dotyk. display.
Kares to měl za 2500 na sedana a týpek prej všechno pěkně odstrojil, takže asi kvalitní práce. Tak mu kdyžtak řekni. Ten přechod se mi taky nelíbí, proto jsem nedával nejtmavší, ale i tak tam je.
K Srbovi si pojedu taky vyzkoušet Malibu Pán psal, že už jim přišlo nový Malibíčko, takže já jedu na diagnostiku s Cruzem a prdel si povozim v Malibu
K Srbovi si pojedu taky vyzkoušet Malibu Pán psal, že už jim přišlo nový Malibíčko, takže já jedu na diagnostiku s Cruzem a prdel si povozim v Malibu
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg