Spotřeba Orlanda

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666

Odpovědět
orlica

Re: spotřeba Orlanda

Příspěvek od orlica »

smire666 píše:Tak to si trafila s tým zažratým členom :lol: :mrgreen:

aj do autíčka si taký zažratý? mne sa podarilo pred pár dňami škrknúť koleso.. ale našťastie minimálne, ale myslela som že si krk vykrútim :( ale keď nevieš o tom, že je škrknuté, tak si ani nevšimneš.
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ
Reklama

smire666

Příspěvek od smire666 »

Hlavné je, že to nevidno, na tých vašich kolesách by to bola fakt škoda :( :( :(
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
smire666

Příspěvek od smire666 »

EAGLE SQUADRON
orlica

Příspěvek od orlica »

smire666 píše:Hlavné je, že to nevidno, na tých vašich kolesách by to bola fakt škoda :( :( :(

heh.. auto vyberal manžel (ja som chcela Captivu) a povedala som, že keď Orlando, tak s tými kolesami.. :D ale neľutujem.. nevymenila by som Orlika už za nič. A čo sa tých kolies týka, tak mali byť krvavo červené, len to nejako naprd nastriekali, tak sú také do ružova, ale tak sme sa na ne tešili, že sme nechceli čakať ďalšie 4 týždne na nové a pekné sú aj tak, tak sme sa na reklamáciu vykašlali.. aj tak nás je vidieť kamkoľvek sa pohneme.. 8)
smire666

Příspěvek od smire666 »

Tak to hej, tá kára je neprehliadnuteľná :D :D :D
EAGLE SQUADRON
orlica

Příspěvek od orlica »

No lúčim sa s vami.. musím trošku makať, necmôžem ísť z práce domov čísm skôr... :)
Orel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orel »

cesta do Chorvatska po dálnicích o tak 10-15% rychleji než předpisová rychlost :) a spotřeba v Makarské 6,5l nafty -i . Cestu domu jsem zvolil přes Bosnu a Hercegovinu, celkem slušná cesta komu nevadí okresky a hodně zatáček (tech zatáček je fakt hodně až do Banja Luka pak je dálnice téměř na hranice s Chorvatskem , nafta v bosně stojí 1,3 eura v jejich měně to je 2,55KM) , jinak v Bosně mají kvalitnější silnice než u nás a v Chorvatsku . Cesta je časově asi o 3-4 hodiny delší ale bez poplatků (stačí provoz na mýtu a čas se vyrovná já osobně zácpu do Chorvatska nezažil protože jezdíme ve středu nebo ve čtvrtek na noc a jsem na cestě skoro sám) . Pokud chcete jet přes Bosnu doporučuji na noc, dá se jet celkem rychle a bez provozu, přes den to musí být očistec ale zase se jede nádhernou krajinou podél řeky po úbočí strmých skal . V BIH jsou lidé v pohodě a přijde mi tam i bezpečno je tam výrazně levněji než v Chorvatsku, policie spatřena asi třikrát ale bez radaru , kdo jezdíte kolem Makarské doporučuji zajet do Mostaru nebo hned za hranice nakoupit , z Igrane (caa 15km pod Makarskou) to je do Mostaru 110km .
Cestou domu spotřeba 6,4l nafty na 100km. Je na Vás jak se rozhodnete v Maďarsku jestli pojedete přes Slovensko nebo Rakousko známka stojí téměř stejně a taky to je jediný poplatek cestou .
Obsazenost auta 2x velcí 3x děti a plno nafukovaček , lednička , nějaké to české pivo/limo (nejlepší je s grepem) :PP: ,před cestou vymontovaná třetí řada sedaček tak jsem se vešel pod roletku, tedy kousíček nad roletku , přes zadní okno jsem viděl :lol:
ORLANDO LT+ bílá diesel 163 k (120 kW) manuál ,
čajda

Příspěvek od čajda »

Nas benzin je na 8,5l/100km
80% mesto
Jezdi s nim hlavne manzelka, ja bych mel spotrebu asi vyssi :mrgreen:
Chevrolet Orlando 1,8 LT+ White
Ford Fiesta 2015 1,0 EB Black panther
btr

Příspěvek od btr »

Zdravím, mám technický dotaz k počítači spotřeby.

U Orlanda 1,8 benzín mám po 3tisících Km celkovou průměrnou spotřebu od začátku na 8.1 a stále klesá, což není špatné.
Při jízdě z kopce je při zařazené pětce cítit trochu odpor převodovky, tak tam dávám neutrál, ať to jede.
Zajímavé je, že bez plynu s neutrálem to ukazuje aktuální spotřebu 1-3 litry a se zarazenou pětkou 0-1.

Je skutečně spotřeba s neutrálem větší, než s pětkou ?
Chevrolet Orlando 1,8 LT+ benzín, bílé
Toyota Corolla 1,4 nafta, šedá
milosh

Příspěvek od milosh »

Urcite to papa vic na neutral, se zarazenou rychlosti by to nemelo zrat nic, neni to skodovka 105 :)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
btr

Příspěvek od btr »

milosh píše:Urcite to papa vic na neutral, se zarazenou rychlosti by to nemelo zrat nic, neni to skodovka 105 :)
Díky, nebylo mi to moc jasné.
Asi na neutrál motor jede sice bez odporu, ale sám. Na pětku je roztáčenej převodovkou.
Chevrolet Orlando 1,8 LT+ benzín, bílé
Toyota Corolla 1,4 nafta, šedá
slaza

Příspěvek od slaza »

Nejsem odborník, ale při jízdě s kopce se při zařazené rychlosti uzavírá přívod paliva, proto by měla být nula, při neutrálu je spotřeba jako když stojíš 2-3 l /hod. Odborníci asi upřesní. :mrgreen:
CHEVROLET ORLANDO, MY 2012, OLYMPIC WHITE, LTZ 1,8 BENZÍN, 16", BEZ NAVI, OCHRANNÁ SADA, REZERVA
EAGLE SQUADRON

Obrázek
Ludvik

Příspěvek od Ludvik »

Náš orlík průměrná 10l lpg,celkem ujeto 17000 km z toho na lpg 14000 km.
smire666

Příspěvek od smire666 »

Slazova odpoveď bola dostatočne odborná -i
EAGLE SQUADRON
majkii

Příspěvek od majkii »

slaza píše:Nejsem odborník, ale při jízdě s kopce se při zařazené rychlosti uzavírá přívod paliva, proto by měla být nula, při neutrálu je spotřeba jako když stojíš 2-3 l /hod. Odborníci asi upřesní. :mrgreen:
Malo by to tak byť, že pri jazde dolu kopcom bez plynu a zaradenom stupni sa palivo do motora nevstrekuje. To platí však iba do určitých otáčok, po poklesnutí otáčok napr. v renaulte 1.2. 16V je táto hranica 1750 ot./min sa palivo začne vstrekovať, aby pri vytlačení spojky motor pri voľnobehu nezhasol.
Renault Thalia 2007 1.2 16V, modrá
Orlando 1.8 104 kW LT+ Pewter grey+BT

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Orlando - Motory“