No ja asi manželke... !!!HusarJan píše:Moc sa na to nepripravovali ,že sa to všetko odohráva unás už to ani nesledujem a ked prehráme tak budem držat Cechom
co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: co ma dnes potešilo
Chevrolet Aveo 1,2 Hatchback 5 dv 62,6 kW, 16 ventil, siva Urban
Chevrolet Cruze LT Plus 1,6 16V, 124k, Biela Summit
Chevrolet Cruze LT Plus 1,6 16V, 124k, Biela Summit
- Reklama
Potešilo ma, že jedna generácia slovenských hokejistov ktorá sa už naučila dokonale spievať českú hymnu odchádza.
A možno sa dočkáme, že príde generácia ktorá českú hymnu poznať nebude a umožní nám zahulákať si aj tú našu.
.......My sme už doma, my sme už doma, my sme už doma !!!
PARDON.....
.......My sme tu doma, my sme tu doma!!!
A možno sa dočkáme, že príde generácia ktorá českú hymnu poznať nebude a umožní nám zahulákať si aj tú našu.
.......My sme už doma, my sme už doma, my sme už doma !!!
PARDON.....
.......My sme tu doma, my sme tu doma!!!
- Scorpion.11
Já to zas tak tragicky nevidím a ani neřeším. Nejdůležitější když vyhraje někdo od nás (z bratru čechů či slováků) nežli nějací cizáci
Osobně fandím jak naším tak i vaším , takže beru to jak to je
Osobně fandím jak naším tak i vaším , takže beru to jak to je
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
...tak mě potěšila výhra nad sbornou v den jejich " pobědy " ale to co včera předvedli odpovídá jenom rusům, mám na mysli fauly toho hovada ( to není ani hokejista a už vůbec né člověk anebo jenom rus...), v současnosti to vlastně zaváděj i v NHL, tam se dříve sice prali ale bylo to víceméně na efekt pro diváky...
inu mějte se fajn a admini nechť mi prominou, to není můj styl, nadávat ale prostě neubránil jsem se...
inu mějte se fajn a admini nechť mi prominou, to není můj styl, nadávat ale prostě neubránil jsem se...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
V zákrocich rusáka jsem žadem faul neviděl. To že je o 30 kg těžší neznamená že fauloval když od něho bábovky lítali. Zákroky mněl číste jenom česi v tom viděli faul. Nic ve zlém ale faul to není a proto ho ani nepotrestali. Rozhodčí neměl potlehnout tlaku. Rozhodně gratulace, jako slovák fandím slovákům a hned potom čechum. Takže držím palce nech je to letos opět zlato když už to naši posraliSerpico píše:...tak mě potěšila výhra nad sbornou v den jejich " pobědy " ale to co včera předvedli odpovídá jenom rusům, mám na mysli fauly toho hovada ( to není ani hokejista a už vůbec né člověk anebo jenom rus...), v současnosti to vlastně zaváděj i v NHL, tam se dříve sice prali ale bylo to víceméně na efekt pro diváky...
Carthell Prg
tomask, skoč jsi na oční, protože to byl likvidační zákrok. Surovost prvního stupně.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- Hanzy
Rovnez jsem nevidel nic spatneho na zakrocich jen jak napsano proste nasi litali jak spunti od nej
tomask - ty si taky krizovatka no to me poser kua my tady na valassku asi budem stavet strelnici misto byvale celnice na slovaky nebo tady maji jen zlodejske vyjezdy a posledni dobou jsem na ne cim dal vic vysazeny!!!
tomask - ty si taky krizovatka no to me poser kua my tady na valassku asi budem stavet strelnici misto byvale celnice na slovaky nebo tady maji jen zlodejske vyjezdy a posledni dobou jsem na ne cim dal vic vysazeny!!!
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Je pravda, že išiel do toho zbytočne tvrdo a nad rámec toho čo bolo nutné na dohratie súboja. Osobne si ale myslím že to bolo čisté telo a strieľajúci hráč takýto následný atak obvykle musí očakávať. Podstatný je fakt, že tam kde má Rachúnek hlavu, má Artuchin rameno a hlavne keby mal riadne upevnenú helmu,nebolo by tej krvi a nebolo by toľko emócií. Zrazil by sa s vlakom, postavil sa, otriasol a pri najbližšej príležitosti by ho zostrelil na revanš on.
Krv do športu nepatrí a je to vždy nepríjemné. Tak ako dnes ten mŕtvy cyklista na Giro....bŕŕŕŕ.
Ale toto ma nepotešilo, to fakt nie.
Krv do športu nepatrí a je to vždy nepríjemné. Tak ako dnes ten mŕtvy cyklista na Giro....bŕŕŕŕ.
Ale toto ma nepotešilo, to fakt nie.
Oči mám v pořadku, ale ty asi nerozumíš hokeji. Likvidační zákrok, surovost prvního stupně - skus si to ještě jednou prohlednout a pak napiš něco objektivného.V.Brousek píše: tomask, skoč jsi na oční, protože to byl likvidační zákrok. Surovost prvního stupně.
Hlavní je že vyhrali a že zítra vyprovodí domů Amíky.
Carthell Prg
"my tady na valassku asi budem stavet strelnici misto byvale celnice na slovaky nebo tady maji jen zlodejske vyjezdy a posledni dobou jsem na ne cim dal vic vysazeny!!!"
Hanzy
Až vystrieľaš všetkých Pražákov, dieslákov a Slovákov, dojdi prosím aj na východné Slovensko, máme tam pre teba veľa práce ešte s jednou minoritou.
Hanzy
Až vystrieľaš všetkých Pražákov, dieslákov a Slovákov, dojdi prosím aj na východné Slovensko, máme tam pre teba veľa práce ešte s jednou minoritou.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
A potom to vezmi Hanzy do Nového Bydžova a cestou zpět přes Josefov, tam je taky pořád tma
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
- Hanzy
Hele nezvelicuj to a neprekrucuj tady ten problem je doopravdy kdyby tobe ukradli auto za 200 litru a kazdou chvili si je videl nebo slysel jak delaji zlodejske najezdy nebo se ti gorily pohybujou po zahrade a vyhlizeji co cornout a vydesily mladou jak byla sama doma s malou atd. tak na to budes mit taky jiny pohled.V nekterych odlehlych mistech tady maji lidi strach polozit i neco na zahrade nebo jim to pokradli!Policajti jsou tady zdechli radeji buzerujou kus od hranic za folie a kraviny misto aby delali co maji a vypada to tak ze na ne pujde soukroma agentura nebo uz tady lidi toho maji dost!Iacobus píše:"my tady na valassku asi budem stavet strelnici misto byvale celnice na slovaky nebo tady maji jen zlodejske vyjezdy a posledni dobou jsem na ne cim dal vic vysazeny!!!"
Hanzy
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Mňa potešilo,že aj ke´d ešte nemám svoj PC opravený,ani nemám doriešenu jednu finannčnú záležitosť,na ktorej mi stojí a padá moja cesta do Olšovca,ale som optimista,podaril sa mi rozchodiť,bývaly bratov Pc,ktorý 4 roky zapadal prachom,je ešte z r.1999,takže rychlosť a výkon tomu úmerne,ale môžem sem aspoň chodiť,nestratím s vami kontakt ani na deň
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Ano máš pravdu, hokeji opravdu nerozumím. Je dobře, že tomu rozumí ostatní, hlavně že praskají kosti a teče krev. To je ten suprový hokej, že Tomask.tomask píše:Oči mám v pořadku, ale ty asi nerozumíš hokeji. Likvidační zákrok, surovost prvního stupně - skus si to ještě jednou prohlednout a pak napiš něco objektivného.V.Brousek píše: tomask, skoč jsi na oční, protože to byl likvidační zákrok. Surovost prvního stupně.
Hlavní je že vyhrali a že zítra vyprovodí domů Amíky.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km