Boeing737 píše:Áno, ale to auto má dosť vysoko zadok
jj nove aveo ho dost vysoko - problem je ze ani v spatnych nevidno koniec auta
ja som t o uz vyriesil - objednal som navigaciu s kamerov a za chvilu bude po probleme
1,4 16V 100k - Nové Aveo 4-dverové LT - modra borocay ---===>>> a je to tadyyyyyy
ja som to uz vyriesil - objednal som navigaciu s kamerov a za chvilu bude po probleme
Ani na starom aveu sedan nevidis dozadu
Nissan NV200 1,6 81kw
Mazda 3 2,0 benzin 121kw r.v.2014
Kia Pregio 2,7 D
Chevrolet Aveo 1,4 74 kW r.v.2008+LPG
Honda Shadow vt 750 c6
člen AVEO Fanclubu
Boeing737 píše:Ahojte!
Ja by som potreboval nejaké tieniace roletky, alebo clony na AVEO r.v2011-na zadné a zadné bočné okná. Dnes som pozeral v Chevrolete v NR, ale tam majú na Cruza a nejako to tam aj tak nesedí. Neviete o niečom?
Ďalej chcem poriešiť lakťovú opierku,ale nerád by som do interiéru vŕtal Existuje nejaká taká, čo sa dá montovať bez vŕtania,ale bo v LT výbave je nejaká predpríprava? Originál /vo výbave/ je montovaný na sedadlo vodiča a je to nepohodlné...
Ďakujem!
Prepáč mi ale ja by som na Tvojom mieste na clony zabudol a riešil by som to s fóliou. určite je to lepšie ako clona. A aj viditeľnosť je cez fóliu lepšia aj večer. ja to mám tiež. Na bočné mám 5% príslušnosť a na zadnom okne tuším 10%. A v noci Nie je problém cúvať. Síce mám aj senzory aj kameru, ale to používam iba na cúvanie na doraz. Myslim tým že načúvať čo najbližšie k prekážke.
Lakťovú opierku pohodlnú a účelovú bez vrtanie nenamontujes. A nevidím problém prečo to tak nenamontovať. Diery budú z boku a Nie sú vidieť.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
ja som t o uz vyriesil - objednal som navigaciu s kamerov a za chvilu bude po probleme
aj staré aveo je na tom tak. V zrkadle vidíš akurát koniec zadných dverí.
A akú navigáciu si objednal s kamerou.
lebo čo som videl ja tak kameru to má ale na záznam jazdy . keď to chceš použiť na cúvanie bude to musieť byť umiestnené v zadnom okne. A to ti asi moc nepomôže.
Aveo sedan 1.2 16 V
to by mě také zajímalo jaká to je GPS
nenapínej nás
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Tak som to preštudoval a je to to čo som si myslel ja. GPS to má ale Nie na navigaciu al na zistenie polohy kde je záznam nasnimany. A ako kameru na cuvanie to asi tiež moc nevyužiješ lebo Ti nasnima iba to čo teraz bez kamery vidíš v spätnom zrkadle. Iné je keď to ale dáš na zadné sklo to už nasnima viac ,ale zas je problém že displej je prílaž mali aby si na to dobre viděl z miesta vodiča.
Tak že Jedine na čo to bude dobré je nasnímat čo robi Tvoj priateľ na zadnom sedadle so stoparkou kým Ty budeš šoférovať.
Aveo sedan 1.2 16 V
lomngi píše:Tak som to preštudoval a je to to čo som si myslel ja. GPS to má ale Nie na navigaciu al na zistenie polohy kde je záznam nasnimany. A ako kameru na cuvanie to asi tiež moc nevyužiješ lebo Ti nasnima iba to čo teraz bez kamery vidíš v spätnom zrkadle. Iné je keď to ale dáš na zadné sklo to už nasnima viac ,ale zas je problém že displej je prílaž mali aby si na to dobre viděl z miesta vodiča.
Tak že Jedine na čo to bude dobré je nasnímat čo robi Tvoj priateľ na zadnom sedadle so stoparkou kým Ty budeš šoférovať.
Nissan NV200 1,6 81kw
Mazda 3 2,0 benzin 121kw r.v.2014
Kia Pregio 2,7 D
Chevrolet Aveo 1,4 74 kW r.v.2008+LPG
Honda Shadow vt 750 c6
člen AVEO Fanclubu
lomngi píše:
tak tetka jsi mě pobavil
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
lomngi píše:len som napísal na čo to bude dobré.Podľa mňa.
jj ale dobře jsi to vystihl
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Tom Tom navigaciu neriešim proti tomu nič nemám. Je to Ok.
Mňa zaujímala Ťa kamera s gps a s použitím na cúvanie.
A nechcem Ťa s tým vôbec urazit čo som napísal. len som povedal svoj názor na tú kameru. ako záznam cesty je to super ale na cúvanie Nie je vhodná.
Aveo sedan 1.2 16 V