FOTO, VIDEO CHEVY CRUZE
Moderátor: Blue Lanos
Re: FOTO, VIDEO CHEVY CRUZE
Čo to bolo nejaký bocian alebo to padlo z lietadla???
CRUZE 120 kW BIELY LTZ 6 manuál+FÓLIE
- Reklama
Boha jeho, nevedel som že v Blave žijú pštrosy !!!!!!!
U nás na ulici sú dve rady áut. Jedna pod stromami a jedna rada mimo. Zvádza sa tam každodenný tuhý boj o flek. Ak mám náhodou smolu a zostane mi miesto pod stromami, máva to niekedy tiež takéto fatálne (fekálne) následky. myslel som že hrdličky sú vtáky a ony sú to vlastne svine.
U nás na ulici sú dve rady áut. Jedna pod stromami a jedna rada mimo. Zvádza sa tam každodenný tuhý boj o flek. Ak mám náhodou smolu a zostane mi miesto pod stromami, máva to niekedy tiež takéto fatálne (fekálne) následky. myslel som že hrdličky sú vtáky a ony sú to vlastne svine.
No doprčic, to jsou v Blavě ale " volaaká špecifika"...
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
není to nějakej japonskej pták poblíž té elektrárny zabloudilej k vám?,se z toho už posral
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
To bol podla mna Pterodactil (neviem ci som to spravne napisal)...Ale najlepsie je ze som nebol ani pod stromom. Najblizsi strom bol vzdialeny 5 metry...
Na tej fotke to neni az tak vidno, ale HRUBKA toho najvacsieho bola fakt ze aj 1 cm na urcitych miestach...
Na tej fotke to neni az tak vidno, ale HRUBKA toho najvacsieho bola fakt ze aj 1 cm na urcitych miestach...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
To vypadá spíš na cílený útok nějakého závistivce. Hovna si někde sehnal...
Chevrolet Cruze - pěknější auto jsem v životě neviděl.
po čem hovno to je hned udělal bych z toho reklamní spot
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
Edmund Burke
Nezávidím ja by som si toho vtáka odsledoval a určite by som ho rozstrielal pre výstrahu.
Inak aj ja som mal podobný problém lebo pred domom som mal 2 pekné asi 6 metrové borovice z ktorých kvapkala živica a zvykli na nich sedávať holuby ale po kúpe Cruza išli okamžite stromy dole.
Inak aj ja som mal podobný problém lebo pred domom som mal 2 pekné asi 6 metrové borovice z ktorých kvapkala živica a zvykli na nich sedávať holuby ale po kúpe Cruza išli okamžite stromy dole.
Biely Cruze 1.6 LS PLUS
KvalitkaKjub píše:Vy tu vsetci mate krasne fotky, ale toto je realita! Clovek si umyje auto, nalesti, nabliska...rano dojde a nech sa paci, jak na pekaci! Velkost hoviem-10, 15 a 20 cm! Plus na bocnom okne plus spatne zrkadielko 3 cm... Ja neviem ci sa nejaky vorel vyburil alebo co ale toto je moj absolutny osobny rekord, total humus!
PS:ked budete davat dole zaschnute hovna, tak velmi opatrne, trpazlivo a len namokro!-inak nas ubohy lak nevydrzi...
Carthell Prg
sak toto... ale inak uz nam tu sprchlo-takze zajtra (dnes) to uz nebude az taka lestenka
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Tak si kup na to auto nějakou plachtu.
Chevrolet Cruze - pěknější auto jsem v životě neviděl.
Mne sa zdá,že té vtáky serú len na tmavé autá lebo aj mne to občas spravia. Kurnik na bielej som to ešte nevidel však Petko
- Dimco Nubira 97
No ja by som tým vtákom išiel najust osrať hniezda... a do toho podzrivého by som poriadne naložil nech vie, aké to je
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI